kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Želva vše vylesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Moje slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Si piš, není lepší nad želvu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) Audi R8 TDI Supercar Could Arrive in 2017 to se ten svět fakt obrací totálně naruby? spustit od 2:10 (když setady řešilo ferari) Editováno: 10. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 A co? 24h Le Mans vyhrává AUDI už jakou dobu s TDI. Zákaznící to chtějí, tak to dostanou. Skutečný fanda do aut by to třeba nikdy nekoupil, ale holt těch je málo, tak pro ty pozéry dělají tyhle úlitby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Jinak ten sound Ferrari je boží. Kam se na to sere současná formule 1. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 pawouku spis husty je to zadni kolo, jinak zvuk opravdu moc peknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 To zadni kolo je jako zamer? To asi ne... Ale ze se tak pekne vrati do puvodni polohy a jede se dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Jo šlo o to kolo, proto sem psal čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Jinak ty už to mají propracovaný, vylomený kolo se vrátí zpět do svého osazení. To kdyby Pancho měl tuto funkci, tak si píská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) lidové ceny za ty bi R4 TDI, tfuj. http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw-passat-2015-zna-ceny-vsech-verzi-vrcholny-diesel-stoji-hodne-pres-milion/ Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 ale moc se mě libí ty budíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Krásný auto, ty budíky nemají chybu....ale ty koncovky jsou snad ještě hnusnější, než u RSa... jak tam čumí ty výfukové trubky... no to je děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 u RS TSI aspoň čumí do obou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 ve výbavě High line 1,2 míče a to si ještě budeš muset připlácet i za tempomat určitě nebo za jiný samozřejmostě. Ty budíky se mně nelíbí. analog je analog. Na videohry jsem si odvykl od puberty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Podle mě ty budíky budou jen u vyšší výbavy, jinak klasika.....Jinak auto pěkný, ale mimo mé možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Clinte, ale hlavně, není to Škoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Škoda a VW, to je jedno, obojí gut. Seatem také neopovrhuji, jde jen o design. U VW nemusím Golfa, je furt stejnej a designem pro buzny a holky. Ale Passat, ten se mi líbí i ten současnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) spíš za 4 hrnek dávat tyhle prachy, mě přijde fakt ujeté... tak ona ta stejná situace byla dříve, dávat 1,1 mega za V6 FSI pasata/supa ale furt to byl alespoň 6 hrnek... a stringo s těmi koncovkami neuděláme nic, dávají je všude všichni... a je to hnus jak na A8, O3 RS, atd atd... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Mě se koncovky naopak líbí a ty trubky mi nějak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Tuhle jel přede mnou Mustang, předchozí model. Jen tak piánko 40-50km/h a ten zvuk nádhera, když pak přidal do kopce. Pokud teda neměl nahlas rádio se sound náhražkou jak by tomu bylo u toho passatu. Zase Mustang nikdy nebude jezdit po 10l/100. I když u toho nového co do něj chtěj dát i 2,3 ecoboost 227 kW, 414 Nm možná ano. Jinak dole odkaz - má snad on výfuky v podobě náhražek'? nemá a to bude za obdobnou cenu, jen v tom hold nepřevezeš ledničku. http://www.caranddriver.com/features/2015-ford-mustang-leaked-360-view-and-full-details-news Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Známej, co s tím jel mi řikal, abych si to ani nepůjčoval, že budu zklamanej, že je to shit. Ovšem to se týkalo dosavadního modelu, ten novej už bude asi jiné žrádlo. Líbí se mi hodně. To mi připomnělo, v pondělí jdu prolítnout novou Kugu Našel jsem salon, kde mě ještě neznaj No a aby toho nebylo málo, v Amondu mi přichystali Laurinku v oktávce..... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Já myslím, že autosalony v Parze a okolí už moc dobře vědí, kdy seš v práci a kdy ne, protože když nejsi, tak jsi u nich. S Kugou? By mi ani nestálo za námahu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 názor na zelené mlhovky :-D je to blbě vidět ale když už sem si hrál... https://www.youtube.com/watch?v=HaEcPdSAB3w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Ta nová Kuga je škaredá. Ještě k Mustangu, v jakém smyslu je to shit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky