Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

spíš za 4 hrnek dávat tyhle prachy, mě přijde fakt ujeté... tak ona ta stejná situace byla dříve, dávat 1,1 mega za V6 FSI pasata/supa ale furt to byl alespoň 6 hrnek...

a stringo s těmi koncovkami neuděláme nic, dávají je všude všichni... a je to hnus jak na A8, O3 RS, atd atd...

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuhle jel přede mnou Mustang, předchozí model. Jen tak piánko 40-50km/h a ten zvuk nádhera, když pak přidal do kopce. Pokud teda neměl nahlas rádio se sound náhražkou jak by tomu bylo u toho passatu. Zase Mustang nikdy nebude jezdit po 10l/100. I když u toho nového co do něj chtěj dát i 2,3 ecoboost 227 kW, 414 Nm možná ano. Jinak dole odkaz - má snad on výfuky v podobě náhražek'? nemá a to bude za obdobnou cenu, jen v tom hold nepřevezeš ledničku. :kol-28:

http://www.caranddriver.com/features/2015-ford-mustang-leaked-360-view-and-full-details-news

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Známej, co s tím jel mi řikal, abych si to ani nepůjčoval, že budu zklamanej, že je to shit. Ovšem to se týkalo dosavadního modelu, ten novej už bude asi jiné žrádlo. Líbí se mi hodně.

To mi připomnělo, v pondělí jdu prolítnout novou Kugu ;)  Našel jsem salon, kde mě ještě neznaj :D

No a aby toho nebylo málo, v Amondu mi přichystali Laurinku v oktávce.....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...