Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Dobrá volba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Hele clinte nechceš otestovat ten znovuotevření motorest Farma? Přece jen je to kousek blíž pro nás, pro Petra to není tak daleko. Ale jinak Já sem spokojenej. Jen kolínko by mohlo byt poradna porce... Editováno: 21. leden 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Také dobrou hoši a sněte o TDI Zítra vstávám v půl šesté....a jedu Fábkou (Ozi: zjistím, ale parkoviště tam není zázrak, asi bahno) Editováno: 21. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Hele clinte nechceš otestovat ten znovuotevření motorest Farma? Otestovat ho může, ale ještě jsem tam snad neviděl ani jedno auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Já jedu taky v 6 fabkou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Taky dobrou a ať se vám zdá něco pěkného, třeba jak radostí skáčou řetězy , nebo se ucpává DPF 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Otestovat ho může, ale ještě jsem tam snad neviděl ani jedno auto.Já taky ne takhle večer ale přes den párkrát jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Jen abych doplnil, jak jsem strašil na srazu s tim Fordem..... Přemýšlel jsem o něm reálně, ale odradila mě jejich závadovost, která je provází po celém internetu, od fora až po žebříčky německých časopisů. Pak mě odradil OZI, kterej tvrdil, že nejedou No, ale hlavně já Fordy prostě neznám. Ovládání některých páček se mi zdálo nelogické, jejich LCD Converz nepřehlednej a vůbec ten design auta je už trochu za horizontem. Ale na druhou stranu ty sport sedačky s Alcantarou byly pěkné, jak píše Ozi, ve dveřích nebyl plast, ale koženka a místa v autě bylo hodně. Kufr velikej a cena auta s ohledem na výbavu skvělá. Další věc, co se moc nepozdávala byl vzdálenější servis, Škodovka je na každém rohu. A poslední věc, to fakt nekecám, nechtěl jsem jít pryč z naší party a s Fordem bych prostě už tak nezapadnul. Tak hlavně že je Škodovka synonymem spolehlivosti....tomuhle se neda jinak řict než zaslepenost...sory.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) aha já sem vůbec nic nenašel, jenom sem nadhodil počernice(kde se vám líbila jenom zahrádka), uznávám jídlo tam fakt nějak super nebylo, to i ty krušovice sou lepší (pokud tam nedají tunu česneku ). ale jak vidět, tak v Krušovicích minule nepřipravili stoly, ani teď pak sem nadhazoval tu bobovku kde je mega parkoviště, o Vánocích to tam bylo s OC klubem. Mě se tam líbilo. Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Tak kokta remca ale z Prahy to ma kousek jako vsichni, do Prahy tak jako tak jezdi. Pravda vecer to ma dalku do H.K. zase vecer se dobre jede. Ja to mam dalku, tam i zpet. Domu jsem treba prijel az nekdy v pul jedny ted. Jinak samozrejme netreba brat na me ohledy, ja bud se prizpusobim co konkretni caj nebo ne. Treba ted urcite neprijedu, v unoru toho mam hodne, tak ze kdyz si to udelate treba v H.K. u Kokty doma aby mel radost tak je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 já je tady ale nechci Pawoukovi sem nabízel tůru po Krkonoších a on řekl že chce chodit autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Já klidně do HK přijedu. Těch pár km mi nečiní problém. Za měsíc jedu na sraz na Ostravsko, jezdím i do Piešťan, takže toto by mě nerozhodilo. Ale já jsem mototurista, neplést s turistou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Sakra, skoro půlnoc, balím to. To zase bude vstávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 tak nechod spát, stačí 15 minut spánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Pro robota možná. Pro mě tak deset hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ono je to trochu problematické, Kokta a Petrrr.....oba z jiného konce. Ale já na Krušárně netrvám. Něco vymyslete abyste se nehádali, tak uspořádáme čaj v Salzburgu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) jojo Honzíku, takovýhle bezva nápad tady chyběl pawouku: ber tohle a spát nebudeš potřebovat http://www.guaranaplus.cz/Guaranaplus-Guarana-100-tablet-d42.htm Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Honzo ja sem pro:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Honzo klidne ale navrhuji az vic v lete... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jojo, taky bych se tam jel podívat (až bude tepleji). Mohli bychom udělat v Rakousku třeba víkend, někde v Alpách si booknout pro nás chatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Koukám dneska na Evropské byl mazec, to my piráti (tedy já už ne) jsme proti němu žabaři 200 na mokru v plném provozu.....jinak to dopadnout ani nemohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Evropsky slusna, ja tam jezdim tak do 120 (max sem jel driv asi 160), ale v opacnem smeru, kde je dlouha prehledna rovinka, na teto krizovatce sjizdim, ale stejne se najde mrak dementu (cti taxikaru) co se kolem me jen mihnou... 200 v tom opacnym smeru je sebevrazda, pac ta krizovatka za agipem pekne kope ve vysscih rychlostech. A uprimne recenou, floutek co ma v 25 porsche a jezdi jak debil, bude to znit hnusne, ale dobre mu tak, aspon ze s sebou nevzal nekoho dalsiho... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jojo, souhlas. Tihle lidé prostě nepřemejšlí. Čert ví, jestli nebyl i sfetovanej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Neuděláme 26.1. nějakej čajík o páté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky