Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ale pěkně otevřené. O co to bylo?

• Autor

O policejní dodávku v Praze ;)  Ta prolítla následkem nárazu prosklenou zastávkou a sundala dvě ženy....

Upraveno od Clint

Jak píše Pancho, RS měla černé sloupky se stropnicema a i kdyby měl celokožené sedačky, tak má světlá RS loga, takže za mě jen RS look

Není to rs má to jen naraznik

Tak co Clinte uz sis zaplatil predplatne na ten servis SA na 5 let co se ti libi na FB? Bez tak jim to tam ty zaplatis.

Nemaji tam ale tzv. Motosmanovo taxu, tak to nechci. Jeste bych usetril za servis. :D

• Autor

Ani nevím co myslíš

Toho 16.března budu dovolenkovat v Praze,tak bych se možná na tu Vaši sebranku do Lán mohl přijet podívat,kucííí

post-85810-1424896132,0855_thumb.jpgpost-85810-1424896993,6383_thumb.jpg
  • Autor

Divoká žranice :-)

Sanek: ještě termín není určen, podle účasti asi 13.

Clint,jj,v pohodě,já jen,že kdyby náhodou,tak 16.3. by to bylo ještě +1

Dneska jsem potkal protijedoucího nového Superba... v první chvíli jsem myslel že jde o nějakou Audi, když se přiblížil, tak jsem už viděl logo. Ty LED, kam se hrabe Octavie, svítí nádherně, mají šmrnc a Superb vypadá opravdu jako luxusní auto, ta příď budí respekt, byl hodně posazený nízko (nevím jestli skutečně bude až tak nízko, ale slušelo mu to. V hooodně tmavé vínové barvě (možná už skoro ta hnědá), Na zelených značkách. No krása, za mě 1. za design přídě... zbytek jsem neviděl...

clinte zde máš ten odkaz který si uvedl na FB jako že se ti líbí, už ani nevíš co děláš. :-)

• Autor

To jsem ještě nečetl, asi nějakej bug

No jasný, to dělá facebook, označuje stránky, na kterých už si třeba někdy byl, jako že se ti to líbí, aby tví přátelé čuměli na to co se ti líbí. Už jsem se s tím setkal. Stinná stránka FB

Rada pro dnešní den: myslivec tramvaj nesestřelí.

post-78646-1424938264,4378_thumb.jpg

Konec 3.6 FSI :( :(

To jednou az se sejdem tak vám reknu legendární historku

Upraveno od kokta7

Nekecej, tedy už si jí neobjednám? zažaluji sportku pro újmu na zdraví, že jsem nevyhrál a nemohl objednat.

Jinak Ozi ještě že jsi mi tam nakódoval ten sport režim brzd, jinak by to měl kluk horší. Za mnou jeli totiž 2 naložený kamiony štěrkem asi 2min. Tedy běžel by kluk o 2min. později, dle konzultace se strýcem jakož to autodopravcem a co ty dva za mnou zná, tak by bylo po klukovi scela jistě. Shoda a uznání mé osobě, že mé reakce jsou briskní od vícero lidí. Kam se prý sere Pancho a jeho losí test v Zelenči :kol-28:

Upraveno od Petrrr

No nic moc mel si ještě přidat. Jak tady někdo psal. To bys porazil a temnou silu Luku

Tak KILL of KIDS jménem Rapid chtěl, ale já ne.

Stringo, a kdy se ty dostavíš do Lán?

já určitě až konec března v pátek, teď jsem zase na EPRU

Rada pro dnešní den: myslivec tramvaj nesestřelí.

attachicon.gif20150226_080259.jpg

No v Plzni prej údajně v DEPU mají nástěnku a tam si dávají magnetky a kdo má na konci roku nejvíc magnetek, tak dostane od ostatních dárkový koš (ty magnetky jsou sestřelená auta... co je na tom pravda nevím, ale říkal to známej :kol-31:  ...což je docela hustý, když člověk stojí na pásu a vidí šalinu a říká si, "ty vole, nechci bejt na nástěnce" :scooter:

Tak na křížení Evropská a Gymnazijní je to běžné. Záleží na tramvajákovi. Tuhle tam stojím první a dávám přednost tram. Zezadu na mě troubí blb ať jedu, psychycky to nezvládl, objel mě a hop pod tramvaj. Jsem myslel, že se smíchy počůrám. A to mi ještě při míjení ukazoval jak jsem dobrej a inteligentní řidič.[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Pawouk,

Ha, ja to rikal, ze to je DPF, bylo to rozpaleny do cervena, praskalo to a ja se bal, aby me to neco neudelalo a nikdo mi neveril, ze pry DPF je az nekde v pulce auta.

Johny,

Jo taak, stale zamilovan, to mi ostatni uz jsme radi, kdyz z domova vypadnem ;)

Petrrr,

Kdybys mel 1.9TDi, tak to ma kluk za sebou, zde se ale krasne ukazuje, ze oturbena 1.2 nema dost sily na prejeti prekazdy a zastavi se, cili vyssi kroutak je ti k prdu a proto rikam, staci 1.2 atmo co ma Hyundai, ale zase mi nikdo neveril, praxe to ukazuje.

Pancho,

Koukal jsi uz na Fb na moji zpravu? A nebo na pm zde na foru?

Upraveno od Radius

Johny,

Jo taak, stale zamilovan, to mi ostatni uz jsme radi, kdyz z domova vypadnem ;)

hele od vcera uz je to vic jak 8,5 roku, ale jde o to, ze my jsme spolu max ctyri dny v tydnu, kdyz to dobre vyjde... Pri dobre konstalaci hvezd se vidime i o vikndech  :kol-28:

Upraveno od XJOHNNYX

Jj. To znám...

Miláčku, uděláme si krásný víkend.

Ano lásko, jsi tak úžasný....

Tak ahoj v pondělí...

[emoji106] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.