Clint Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Pawouku ja mam taky 15 tisic km rocne, ale na ruznych autech - proto je benzin jasna volba Říká ten, kdo přemejšlel, že benzín prodá a koupí naftu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 ja bych benzin klidne prodal a koupil naftu, ale on mi ji nikdo nechce prodat... jinak jako druhy auto proc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) máte hoši fakt pěkný auta tady, ale jestli se chcete opravdu užitečně angažovat, udělejte to zde : http://www.zootabor-vetrovy.cz/ Je to zoufalá situace, kdy opravdu hrozí, že exotická zvířata budou utracena jen pro něčí privátní a hlavně pak zcela sobecký zájem. Editováno: 27. Únor 2015, autor: jirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Tak ja mam taky radeji mrtvy maso na taliri nez zivy v lese nebo zoo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 tak jsem přičítal mazda forum a najednou... "Hoj mazdaři. Dnes jsem byl s mojí kráskou v servisu a říkali mi, že je velká svolávačka na trojky v naftě. Mění se turbo, vačky a kupa další věcí v celkové ceně vč. práce 100 000 Kč. Takže kdo má dízl, tak ať je na pozoru." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Mno, tak jenom jestli to není nějaká poplašná zpráva. Takových podobných zde na foru taky pár najdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Na kazdym sprochu, pravdy trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Oni se ty mazdy už montujou v Mexiku ale taky kdo by si koupil naftu žééééééé Editováno: 27. Únor 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 mate na ten Vas sraz nahlasenou nejakou Poradnou 1.8TSi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ne jen 2.0 TSI žádný 1.8 vycichlotiny :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Se Simirem jsem pokecal, rikal 13l kdyz se snazej a 25, kdyz maj D8 prejetou za 15m. Uz maj pry koupeny S3 a uz je upravujou, pry je na to zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Pawouk: jo stejne jako minule jen pro zmenu o 500m bliz dalnici a opqvny smer. Hurikan vi presne. Od minuly nehody jsem tam nejel, ted byl sjezd na Brezineves ucpanej, tak jsem si rikam, vezmu to po dalnici. Posleze to same rikal i ten co me narval. Klasika, koukam do zpetnyho, nikdo. Davam prednost autu na "hlavni", cili pribrzduji uz sneci jizdu do zastaveni koukam do zpetnyho a nahle auto za mnou, ale jede pomalu, rikam si OK. Koukam do zrcatka spolujezdce, auto me miji a v tom slysim kvilet gumy. Nez zvednu hlavu skit a je to. Na fotce je videt, ze me pekne posunul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Skoda je tak 10tis, pokud tomu neni vic, nez je videt, ale je to pruser, Fabii v nafte a Eleganci mame jen jednu a strasne si na ni davaj pozor. Je na ni poradnik na odkup a hadejte kdo, samej menezer a bude se v tom prohanet jeho zena... ted to auto nema cenu, to bude pruser. Priste vyfasnu HTP a nebo mi proplatej legitku. No ty HTP nemaj palubak, takze budu moct jezdit za 12l, protoze kdyz neni palubak, nemuzu hlidat normovanou spotřebu. Ale budu si muset davat pozor na akcelerometry... za tyhle wifikundace se u nas vyhazujou prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) superby 3? no to teda nevím, nevím o žádné veřejné zakázce(naposledy byla na ty S2 FL), jedině že by škodovka darovala... normální spotřeba na 3.6, žádný pokurvený turba.... Editováno: 27. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Kdepak, motos jezdi a 10 a to by je jeste na te D8 predjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Jj. Jenže VW má větší výkon, jinej výfukovej systém a lepší podvozek. Tento měsíc průměr 10,08 lt. Dle tankování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Panchova fotka z mládí. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Hlavni rozdil je ten,ze pasici jezdí jenom na n98 a točí motor do 7000, natož mbecko jenom do 6500. Stačí predelat u supa dsg a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Hlavně sup je na můj vkus nad 230 dost nestabilní. Zlatá stará Audi 100 2.6 V6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) tak hold si tam musíš dát sportovní podvozek nic víc... R36 je taky někde jinde, taky je snížená totálně dolů.... Editováno: 28. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tím toho jezevčíka stejně nezachráníš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 To zachrání sup 3. Těch 5cm prostě na šířku chybělo. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) jj, SUP 3 je parádní počin.... Jsem zvědavej na ceny....údajně mají být podobné stávajícímu modelu. Editováno: 28. Únor 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Akorát budou chybět 2 válce, což je horší než nejakej rozvor. Dej podvozek z r36 na supa a už to bude hodně slušný...popřípadě nějaký od kw. Podvozek Klinte chtěl si to říct parádní jetta Editováno: 28. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Otázka je, co s čím půjde spojit a zakolik. Aby mi nenarvali to 209kw tsi jedině laurinem a el. nesmyslama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky