Clint Vloženo 23. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Faktem je, že Rádius má vlastně z hnůje taky radost, doslova až dětinskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Tak jak říkám někdo na dražší auto nemá, ja bych případně taky do i30 nebo do Ceedu šel pořád je tu nějaký potenciál, ale co je v Dacii možné považovat za komfort fakt nevím. Kromě toho, že je nejlevnější, v tom nevidím žádnou jinou výhodu a pro mě tohle auto prostě neexistuje. To radši budu jezdit v mém starém pekáči. Je to o penězích, ale sakra, když v tom člověk tráví denně nějaký ten čas, tak se taky musí trochu v té pixle cítit... a majitelé těch opravdu evidentně nejlevnějších aut nemají žádný vztah k autům...taky to potom vypadá, když vedle někoho takového postavíte svoje auto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Je pravda, že o Lodgy jsem taky uvažoval, ale vyléčila mě návštěva salónu a otestování. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 At je Losgy Tvuj lek a at kazdy z vas ma auticko sve, auticko sve. To vam vyleci hned, vsechen svuj zal a hlavne duse bolave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Petrrrr dostal úpal či co [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Neznas Lunetiky? Ja tady dostavam hlavne upal z prace. Pakarna jako prase. Taky bych na vsechno nejradeji vyprdl velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Jojo, ještě že mám noční, i tak máme halu do 2 do rána vypálená, az k ránu je trochu lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 To ja mam až do 4 volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Hmm tak já celej den pracovně na slunci a u vody. To zas přijedu domů a budou mě všichni pomlouvat jak jsem byl u moře a rodinu jsem nechal doma.:-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Jojo, jezdíš si po moři a rodina se potí ve vlastní šťávě [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Nene mají 20ti kubík bazén na zahrádce. to jim musí stačit, nejsem baron abych kupoval přehradu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Ses kapitán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Anglánům se to bohužel nepovede. Tak bohužel se jim to povedlo..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Ses kapitán Tak bohužel se jim to povedlo..... .. a velká evropská loď se potápí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 no nepotěšilo mne to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Good bye Anglie [emoji23] Máme radost? Máme radost... [emoji6] Editováno: 24. Červen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Nemáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Může mít člověk s Loganem vůbec radost z pěkného auta?Muze, z noveho auta je vzdy radost , vis Clinte? Ten pocit, ze ti nikdo nestocil tachometr, ze jsi prvni kdo prdi do sedacky, v zadu si muzes sednou a zadny biologicky material ti neleze do zadku, v kufru nikdo nevezl prejetou srnu... auto neni slepenec ze dvou kusu atd... to jsou same radosti k nezaplaceni.Tak jak říkám někdo na dražší auto nemá, ja bych případně taky do i30 nebo do Ceedu šel pořád je tu nějaký potenciál, ale co je v Dacii možné považovat za komfort fakt nevím. Kromě toho, že je nejlevnější, v tom nevidím žádnou jinou výhodu a pro mě tohle auto prostě neexistuje. To radši budu jezdit v mém starém pekáči. Je to o penězích, ale sakra, když v tom člověk tráví denně nějaký ten čas, tak se taky musí trochu v té pixle cítit... a majitelé těch opravdu evidentně nejlevnějších aut nemají žádný vztah k autům...taky to potom vypadá, když vedle někoho takového postavíte svoje auto...Je videt ze o tom vis prt, auta si vazim. Ja zas misto abych jezdil v 10 let stare a nespolehlive pixle, tak koupim neco jineho - jedina vyjimka je u mne felicie, opravy levne, technika jednoducha, mit klimu, tak se ji snazim drzet pri zivote. A kdyz vidim jak je vse spotrebka + vse se sere + co rok to me nekdo naboura, tak nema smysl kupovat drahe auto. A ty dnesni nafoukany motory s zivotnosti desitek tisic kilometru taky nejsou zrovna terno, po kterym bych touzil. Vsak si kup nejakou prefouklou oktavu, jak v nafte ci benzinu, 5 let starou za 250tis+ a mozna se budes divit, co budes resit za levne zavady. Co Dacie nema, to se ji nevysere.no nepotěšilo mne to.Me zas jo a v pondeli bych z unie zas vystoupil ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Já zase né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Ja sice uplne radost nemam, presto je dobre, ze k tomu doslo. Bud se ted unie probere a nebo at tahne do prdelky, celej ten totalitni system. V takove podobe jake je dnes unie nastavena ani zit nechci. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Muze, z noveho auta je vzdy radost , vis Clinte? Ten pocit, ze ti nikdo nestocil tachometr, ze jsi prvni kdo prdi do sedacky, v zadu si muzes sednou a zadny biologicky material ti neleze do zadku, v kufru nikdo nevezl prejetou srnu... auto neni slepenec ze dvou kusu atd... to jsou same radosti k nezaplaceni. . Tak já radost měl uuž několikrát, pač jsem měl víc novejch aut, takže to znám. Ale člověk má radost pěkných aut, což u Dacie jaksi nejde dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Ale jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Já nevim. Radost člověk určitě má. Je to stejný, jako když se tchýně zabije v mém novém autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Brexit chvála Bohu vyšel. Teď jde jen o to, co v reakci na tuto událost vymyslí ta eurohujerská věrchuška - jen aby to nebylo ještě více Evropy = ještě větší integrace, regulace a buzerace. Ovšem pro takovou EU jsem v referendu o vstupu do EU nehlasoval... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Já mám v Anglii bratra,tak z tohoto úhlu pohledu mě to trochu mrzí.Jinak je mi celá Britanie,EU,Evropa i svět u prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky