kokta7 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 (editace) superb prej už lepší než Ferrari, porsche a rolce. to jsou fakt marketingový magoři http://www.auto.cz/video-muze-byt-skoda-superb-rychlejsi-nez-vehlasne-sportaky-96451 Editováno: 9. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Tady jsme o tom vsichni plne presvedceni. Sup je proste the best of a nikdo na nej nema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 (editace) Vzhledem k ceně velikosti a výkonu ne. Editováno: 9. Červenec 2016, autor: Voice 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 na cenu si koupím passata 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 (editace) No to srovnání je ale opravdu srandovní... porovnávat nové auto s pomalu veterány je k smíchu... v době kdy nejslabší Porsche mělo 90kw ještě ostatní neměli ani 25kw... když už chtějí takovouhle brutální kampaň, ať to srovnávají s novými supersporty... Editováno: 9. Červenec 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Když jim to nějaké tupé ovce žerou, proč ne. SIII to ale nemá zapotřebí - obchodně je to velmi úspěšný model. A tady je blízká budoucnost škodovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Smutna budoucnost. Vsak ona se casem jak bude jezdit vic a vic aut na elektriku zavede spotrebni dan a az budeme platit 30kc/kw h. Tak se budeme divit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Motos: chce to po mě registraci nějakou a to jsem to přeinstaloval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 TT? Tu jsi tam musel zadat, když jsi si ho nainstaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Musis jak jsem to udelal ja. Starej odinstalovat uplne. Nainstalovat novy a hned pri prvnim spusteni TT se prihlasit. Heslo co mas do Skodahome a pak uz to po me nic nechtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Jj. Pravda. Já tam toho mám víc. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 No tak jsem to udělal a hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Clinte tak nevim, asi je to telefonem hod ho po Abdulovi, alespon k necemu bude. [emoji3] Pancho, jo ta rostenka by sla. [emoji7] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 To bude nějaká policejní štětka, ta k Panchovi nepatří 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Co je? Vsichni uz chrapou ci brousi sve stare. Jen ja bdim a hlidam a chranim vase duse pred SA. Rikejte mi Kinderochrance. Petrrr jeho statecnost zmeni svet [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Jenom nekecej, určitě teď prolejzáš hračku a sundaváš kdejaké těsnění, abys našel zase prorezlej plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 To je hic, že bych se na to vy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Jsem se pred 2h vratil z kola. Letosni prvni vyjizdka 30km a protoze bydlim jak jinak na kopci. Tedy poslednich 8km do kopce tak uz jsem potil krev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Copak, došla ti baterka v elektrokole? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Po pár dnech doma a nestačim se divit. Spousta uzavírek a oprav. Samozřejmě tak, aby se to nedalo objet. Vrchol inteligence je nový semafor na kulaťáku u výjezdu na Svatovítskou. Takovou kolonu jsem neviděl ani v týdnu. Jsem zvědavý na zítřek..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) jj je to sranda, hold odstavný pruh to jistí při nejhorším a odbočit někam na vedlejší komunikaci. Editováno: 10. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Joooo, Prazak ten tezky dopravni zivot ma. Vem si kolo a jed na kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Až budou mít kola pořádnej motor, tak jo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky