Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

@Radius A toto je přesně důvod, proč si nedokážu vybrat nějaké takové auto. Já bych tu středovou lištu, která tam je, vyrval a na sílu bych tam kladivem usadil tu z Octavie nebo Superbu. Nemůžu si pomoct, ale ty francouzské auta u mě umírají v tom, že se podívám dovnitř a chce se mi brečet.

@Petrrr Já přešel z iPhone 5S na Huawei P8 a už bych to nikdy neudělal. Prvně jsem byl nadšený, ovšem poslední dobou přichází spíše více a více problémů, které jsou alespoň pro mě neakceptovatelné. Ač má telefon dostatek paměti a dostatečný výkon, zapnout si například hudební přehrávač, hru a ještě k tomu být připojený k internetu? Hra se začne sekat, telefon hřeje jak blbý a aplikace hudby přestane odpovídat. Několikrát se mi stalo, že se telefon jen tak z ničeho nic restartoval a nenašel signál. Podotýkám, že jsem bral Huawei v době, kdy to byla novinka na trhu a bylo to považováno za opravdu výkonné zařízení. Teď si kolega koupil iPhone 6S v té menší variantě a já se mlátím do hlavy, protože ho měl za plus mínus stejnou cenu jako já svůj „Hejholahej“.

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám že jsem o nic nepřišel, k fóru asi jen ...no snad to doladí a bude to chodit a na vzhled se dá zvyknout. K telefonům ...měl jsem S2, S3, S4, Huawei, Sony, LG... Vše android a nějak jsem s tím (kromě chybějícího výkonu na RAM) neměl problém. To že bych ho musel po půl roce hodit do továrka mě se nestalo nikdy a to že se přehřívají je dáno konstrukcí a ne Androidem... Jo a Tt mi běží až teď když jsem ho odinstaloval a znovu nainstaloval...

Odkaz ke komentáři

ne je to dané androidem(strašně žere vykon a ram) a jak říkáš konstrukcí, iphone se mě takhle nepřehřívá, teda jasně pokud seš na přímém slunci, tak to se přehřívá i notebook.

to je právě furt dokola, aby sis koupil mobil s velkou ram, aby to mělo 10 jader, furt něco nastavovat jak idiot, protože samo od sebe to nefunguje. Jako tobě blblo sychronizování kontaktů.... u toho podělanýho iphonu to jde i z googlu bez problému.

Odkaz ke komentáři

Tak u me byl problém v tom, že jsem to neměl nastavené a už to funguje jak má, ale je pravda, že dodnes je problém ve vizitce. Vytvořím si vlastni vizitku a ta se mi po pár dnech sama smaže, to vyřešené není stále a nikdo neví co s tim je... Ale jak tu psal Petrrr. Dat za telefon 10 a víc tisíc mě ani nenapadne. Je to věc, kterou můžeš ztratit nebo rozbít prakticky kdykoli a peníze na rozhazování fakt nemám. Mám uz rok ten Vodafone Smart Ultra 6 a jsem fakt nadmíru spokojenej. Krome toho, ze foťák není nic moc (myslím prakticky při focení a ne podle parametrů), tak telefon šlape jak má a cenovka? Dotovaný stál 4000 co chtít víc...

Odkaz ke komentáři

Musíš si Stringo najít lépe placené zaměstnání, nikoliv práci [emoji23] Abys tu furt tak nebrečel, že na nic nemáš. Podívej se na kinderPetrrra, ten je vysmátej, sedí pod schodama a pod kamerou, u kopírky, vyměňuje tonery a žije si jako baron [emoji16]

Odkaz ke komentáři

Zkus přeinstal a vymazat casch paměť

Ja mam TT rok a pul neaktualizovany, reinstall ani omylem, natoz mazani cache, predtim to fungovalo (nechal jsem si prvni funkční verzi, co TT vydali).

Kupte si iphone a nemusite resit tyhle picoviny. U iphonu nemusim delat nic a mobil furt beha na 100%

Presne na to mam hloupy telefon, jen z nej volam a pisu, uz ma ipfoune mmsky?

že o nějakých cache víš [emoji3] jak sem android každych 6 měsícu nedal do továrního, tak se to neskutečně sralo a zpomalovalo.  a u androidu jak nemáš 8 jádrovej procesor, 3GB ram, tak můžeš skočit z okna. nedejbože když máš 1GB ram na androidu, tak si nespustíš ani pořádně prohlízeč [emoji3] 

Fakt nechapu co s mobilem delas, za 4 roky na androidu (druhy mobil ted mam + tablet), jsem nadmiru spokojen.

na iphonu žádný appky nepotřebuju, to jenom sračka jménem Android. Tam nic mazat, resetovat vůbec nemusím.  před 3 tydny koupil a ani jednou žádnej problém [emoji4] 

Ipfouny se zahazuji, delal jsem v jedne nejmenovane firme a ipfouny a macbooky jsem opravoval jak na bezicim pase, nestihalo se. Jsou to stejny sity, jak konkurence, jen s 50% marzi navic a to si opravdu nedelam legraci.

Abych byl objektivni. Neznam nikoho z lifi co presel z Andtoidu se Samsungem treba na Iphone, ze by si stezoval. Spis naopak. Stryc si ted koupil 5S a je pravdou ze zpracovani je nekde jinde a rychlost take. Uz treba jen foceni. Tuknes na mobil a hned mas ostrou fotku bez zaostrovani autofocusu. Zazim co tady nez ti kolikrat vyfoti jednu fotku na a IP udelas 3.

Taky jsou pryc davno doby, kdy si nechavali za kazdou aplikaci zaplatit. Nebo doby kdy sis vlastni fotky musel z mobilu stahovat pomoci nejakeho uctu od IP.

Vse ma sve pro a proti. A tou je cena. Pres 20 litru bych za telefon nedal i kdyby nevim co. Uz i u toho telefonu co mam tak vyuzivam tak 50% toho co umi.

Jinak je Iphon opravdu telefon pro ovce co ho kupuji jen proto, ze je to Iphon - dobre zpracovany lidi od marketingu. A chces nevo rict Clinte? Ty jsi ta sama ovce ovsem v blede modre v kategorii aut. [emoji23]

Tak ted znas cloveka, ktery z 3G a 4S presel na Android a je nadmiru spokojen. Ma smysl tu vypravet, jak se 3G sral? Prehrival? Nejhorsi telefon (vcetne Galaxy S Advance - jenze ten stal 1/3 3Gcka, tam se to da 'omluvit'). Na baterku dal max den, 3G net ho zdimal neskutečně, takze radsi s tim nechodit na net. Aktualizace FW = totalni smrt, zasekanej, pomalej, zadna volna ram, takze se ztracely neulozeny data. Stacilo si rozepsat email, prisla sms nebo se mobil jen zamkl a zacal uvolnovat zdroje - email v prd. Volat z nej pomalu neslo, bylo rychlejsi zajit do restaurace a zavolat z pevny. Navigace? Kdyz se zapla, tak to nestihalo ani chuzi, kompas nefunkcni, slovo bida je pro 3G pochvalna oda. Reinstalaci jsem delal několikrát. 4S proti tomu zazrak. Jenze se mi zase pro zmenu nedalo z urcitych cisel dovolat, napriklad sefovy to neustale hlasilo, ze nejsem dostupný, takze mi psal sms, at mu zavolam. Takze reinstalace, vydrzelo to vzdy mesic ci par mesicu. Opravil to az nejaky FW. Mam vypravet, jak dochazelo vlivem dalsich a dalsich FW ke zpomaleni, ujidani volne pameti apod? A vite ze ios 5 na 4 a 4S a 5 ifounu je pokazde jiny system (a plati to i na soucasne generace)? A ze ten system umi na kazdem telefonu neco jineho? Samozrejme cim starsi mobil, tim vic orezany os - takze aktualni system nezaruci, ze vse poslape. Takze je stejne lepsi neaktualizovat. App store? Nvm jak dnes, ale tehda kvalitni aplikace stala 100kc, na androidu zdarma.

Pak jsem chtel usetrit a tak jsem poridil osekanou S3jku - Galaxy S Advance a opet jsem aktualizoval fw - telefon dopadl jak 3G, ale sel teda o poznani lip. Ale tyhke cetky nekupovat, ted mam vybehovy S5 za 12 tis Kc a neni nic lepsiho. Aktualizace FW zakazany a mobil jede jak z praku u s tou nenazranou nadstavbou od Tamtungu a tema vsema bezicima sluzbana na pozadi, co nechci. Nechapu tedy jak ti cisty android nemohl fungovat. Pokud tam Kokto seres aplikace a hry, co chteji opravneni ke vsemu - vcetne startu po spuštění telefonu, tak ti opravdu nic nepomuze.

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, stanmar napsal:

To víš, válíš si šunky na rybníku, nebo kde ta tvoje kánoe jezdí a zde zatím vypukla revoluce !

Jojo na rybníku v kajaku skončil málem brácha naštěstí byl doma.  Prej zapomněli dát špunt do dřezu :D

Ale auta zůstala na suchu takže pohoda. received_10205593446110288.jpeg

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...