Barbossa Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 (editace) Sabiza-Co jsi čekal od pirátů? hlavně nedávej adresu. jinak dopadneš jako Petr a Clint. Začnou ti jezdit za mladou paní až budeš v práci. Editováno: 6. Říjen 2016, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 To jsem v klidu, žena dělá ve stejné budově jako já, takže ju mám pod dohledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 To si jenom myslíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 před 16 hodinami, Pawouk napsal: Přesně tak - pokud chceš 1.2 TSI anebo 1.4 TSI v Octavii s řemenem, tak jedině OIII. Ok, tak OIII je mimo rozpočet, takže jedině po koupi hned udělat rozvody.. Ale díky za info před 8 hodinami, Clint napsal: Sabizo, protože to vypadá s tebou nadějně a skutečně se chystáš na náš sraz, musíš vědět, že první návštěvou na našem sezení se staneš právoplatným členem našeho pirátského klubu a budeš zanesen do seznamu na první stránce Je to čest být členem a obdržíš samozřejmě klubovou samolepku na tvůj vůz A sakra, teď jsem koukal, že Pawouk ze seznamu někam vypadl, ale už napraveno Kecáš Já byl v Kruškách i na tom Českomoravském srazu a nikde se nevidím A to nemluvím o tom, že nálepky jsi neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Vždyť tam jsi, musíš lépe koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 před 5 hodinami, PavkaKorčagin napsal: A je možno se přijet podívat na ctěnou společnost? PS. I "babička" by dorazila se na Vás podívat. 1,6; 55kW; 1998. Jasný že jo....kdokoliv může přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Ještě jsem upravil první stránku našeho klubu a doplnil Petrrra na fotku, aby nebyl uraženej, že tam chybí Kluk jeden fousatá bezdomovecká [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 před 2 hodinami, Clint napsal: Vždyť tam jsi, musíš lépe koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Clinte, meli jste v utery vaznou chvilku?https://www.instagram.com/p/BLOF33aDjEB/ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 O tom nic nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Tvl, to bych s.al kostky magi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Já bych raději vyskočil okénkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 (editace) pro Petra a pawouka, odstěhujte se do Kvasin a budou z vás miliardáři!!! A JEŠTĚ SE MŮŽETE SVÉZT V HORKÉ TOP NOVINCE kodiaq. http://m.ihned.cz/c1-65464090-ve-skode-auto-se-bude-delat-sest-dni-v-tydnu-firma-ma-problemy-s-hledanim-novych-zamestnancu Editováno: 6. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Tak to letadlo je mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 To je kvuli tomu, zd tam Clint nechal rozsmelcovanyho zajice a a ta kola se trochu smykla. Michale, Rapid se myslim od MR15 dela s motorem 1.2 TSI s remenem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 před 4 hodinami, Clint napsal: O tom nic nevím Sis zrovna šel pro kafe, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Kdepak, někde chrněl, tak to zaspal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Proto měl můj let vždy zpoždění. Už to všechno chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 No vidíš, jak máme všechno pod palcem. Já když někam letím, volám červenou linku na Ruzyň.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Jen ze se nedovolas. Na Ruzyni vsichni chrapou. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Sabizo, ten kód barvy už jsi si sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Ještě ne, nekoukal jsem do auta. Chytil jsem rýmičku, takže jsem byl doma a nechtělo se mi moc ven. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 A jaký máš oficiální název barvy? Ještě mám tušení, ze kód barvy bys měl najít ve velkém TP, ale teď si nejsem úplně jistý, jestli to tam je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Kurva hoši, Sabiza mě přes Fejsbuk nakazil rýmou, jsem vyřízenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 http://www.auto.cz/clarkson-netroskari-jen-uvodni-scena-the-grand-tour-prijde-neskutecne-penize-98824?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky