stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 před 4 hodinami, Sabiza napsal: „Auto, které bude dvojčetem Seatu Ateca, se světu ukáže pravděpodobně v druhé půlce léta.“ A já měl za to, že Ateca má už dvojče v podobě Kodiaqu. před 3 hodinami, MichalRr napsal: Ateca byla od začátku psaná jako nový Yeti. I na téhle fotce je vidět, že medvěd je znatelně delší. Ateca je fakt docela kompaktní co jsem jí okukoval. Že prý se to už Yeti jmenovat nebude, název bude po nějaké díře v Albánii Karoq Tak to teda nechci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Kvalita se také blíží Albánii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 před 19 hodinami, jirkaK napsal: njn. v pátek v pět čaj o páté. To je nuda. Ale jdi Ty brepto... To je bledá závist, to u VW členové nepořádají... Přijeď a uvidíš, my Ti tam to koncernový fáro pěkně pomluvíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) před 25 minutami, stanmar napsal: Takže jsem to zakřikl - v neděli mi přestal fungovat zámek PP dveří . Zámek naštěstí OK, ale byly zoxidované piny v zásuvce kabelů vedoucích do dveří. Výměna celého svazku el. instalace pro dveře, bratru za 3742,- Kč včetně práce (cena i se započítanou slevou 539,-Kč). (Zámky se prý taky občas podělají, ale to je ještě dražší položka). No, to je teda smutný. Viděls ten díl nebo aspoň fotky? Ta oxidace je sice prevít, ale konektory jsou těsněný. Aby se nezačaly ozývat i na dalších dveřích ... Jestli teda zjistili oxidaci na konektoru svazku dveří, jak vyřešili oxidaci na protikusu? Editováno: 22. Březen 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Mě to napadlo pozdě, že jsem si mohl nechat vadný díl vrátit. Já jsem asi tak trochu důvěřivej - ale kdyby mě chtěli oškubat, tak by asi vyměnili i ten zámek. Jinak mě ta závada zas tak nepřekvapila - je tu na foru téma, kde je foto konektorů, do kterých natékala voda. A ano, může se to stát i u ostatních dveří. Jinak taková perlička - když jsem dával auto do servisu, tak mi říkal technik, že se musí ještě podívat na TPI, jestli nějaké není pro daný vůz a já jej poněkud znejistěl, když jsem mu řekl, že je u 1,8 TSI na rozvody a pístní sadu... Chvíli na mě koukal a pak řekl "ale to tady není".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) Nemůžou znát všechno, to jsou jen ojedinělý případy ... Jen mě překvapilo, že to vyřešili tak radikálně, ano, mohli klíďo říct i ten zámek. Proto je třeba mít svýho mechanika stejně jako doktora, ale i tak člověk někdy znejistí ... A koukám, ty konektory nejspíš nejsou těsněný, tak by měly bejt v místě, kam nezateče. Snad si to vybrala, bylo by mrzutý, aby na čerstvě zajetým autě tohle blblo. No ale co vidím ty fotky tady na foru, to je teda vymyšlený ... Editováno: 22. Březen 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Kolega Jarys to má nafoceno El. instalace V AS nemění jednotlivé kabely, ani neošetřují kontakty - výměna komplet viz faktura01.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Ano, ne-pěkný detaily, tohle fakt může zlobit, se schválně kouknu u sebe. No a ty měniči dílů, to je smutný, že nedaj na výběr, chceš nový díl nebo opravu? Jdou cestou okamžitý výdělek... Tohle podle mě není na nový svazek a proto by mě zajímalo, jak vypadá protikus ve sloupku, jestli tam oxidace zůstala, má se servis za x měsíců zas co dělat ... snad to zkoukli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Tak se rovnou koukni na zadní lambdu. Já ji nechal opravit. Kabeláž uhnilá a konektory taktéž a navíc obaleny zeleným humusem. Rozpadalo se to před očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 (editace) Dík za hint, ale tam snad je konektor těsněnej, nebo taky ne? Ale rozebírat celý auto se mi nechce, asi tam podobnejch dárků bude víc ... Tak těsněnej je, i tak voda cestu našla. Editováno: 22. Březen 2017, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Před hodinou, stanmar napsal: V AS nemění jednotlivé kabely, ani neošetřují kontakty - výměna komplet Tak i autorizák umí měnit jen konektory. Jestli se nepletu, tak protikus na autě vyměnili také, starej byl jistě nepoužitelnej. Jde o 1Z0972736 no a piny+vodiče vzali ze sady vedení a napojili na původní v autě. Tak aspoň to nebude zlobit. Jezdíš k nim často? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Jenom na pravidelný servis. Toto je první závada na OII. Reklamace a opravy jsem řešil na předešlých vozech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 OK, tak ať si OII nezvyká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Jasně, ale já jsem smířený s tím, že se mohou objevit nějaké závady. Snad i ty rozvody beru - nechám je raději v 90tkm vyměnit. Ovšem pokud dojde ke spotřebě mot. oleje, tak jde z domu. To platit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Chlapi nezapomeňte, že v pátek je sraz, v Nesuchyni. Počasí by mělo vyjít a očekávejte, že omrkneme toho Kokodáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 šak já vím, a na méďu už jsem koukal na salůnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Už se těšte benzínožrouti https://www.novinky.cz/auto/432808-potvrzeno-benzinove-skodovky-budou-mit-od-pristiho-roku-filtry-pevnych-castic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 před 31 minutami, Clint napsal: Už se těšte benzínožrouti https://www.novinky.cz/auto/432808-potvrzeno-benzinove-skodovky-budou-mit-od-pristiho-roku-filtry-pevnych-castic.html Tak ať si to nechaj, jinde to bude bez GPF a díky za tu možnost. Ve včerejší MF dnes příloze Auto je test novýho Jeepu Compass a v Americe bude s 2,3 l benzínem a atmosferickým. A to splní přísné emisní limity pro USA. Takže větší obsah benzínu a atmosféra je budoucnost a díky jinému vstřikování není třeba GPF. Ještě že tam neexperimentovali se sekačkovýma obsahy jako Koncern a další výrobci v Eu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 před 9 hodinami, Clint napsal: Chlapi nezapomeňte, že v pátek je sraz, v Nesuchyni. Počasí by mělo vyjít a očekávejte, že omrkneme toho Kokodáka Ja asi budu mit zpozdeni, ale dorazim! Tesim se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Co Stringo, dorazí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Nemám jak. Musel by mě někdo nabrat (Petrrrr) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 (editace) Tak chlapci, nezapomeňte..... Březnový Čaj o páté se bude konat již zítra 24.3. klasicky od 17:00 hodin v Nesuchyni - hotel Lions. Účast nutná! Účast již přislíbili: Clint, Pawouk, Stanmar, Ozák, Motosman, Sabiza, Kočkagin, Pancho, Beutiček, Petrrr, SidCZ... Stringo busem? Radius? Kokta? Tomiikk na chvilku Upraveno 10. Března uživatelem Clint Editováno: 23. Březen 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 A Rádiovku zase nikdo osobně nepozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Stringo, zkus Ozáka starýho kozáka, má to z Berouna co by kamenem dohodil Nebo doraž do Prahy a já tě vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Právě teď, PavkaKorčagin napsal: A Rádiovku zase nikdo osobně nepozval. Rádiovce sem psal zprávu, ale neobtěžuje se ani dát vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky