beuticek Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Jo. A auta dát na špalky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Auta uklidí exekutor. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Na jaky spalky. Je tady snad nejaky spalek ? [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 A nebude to náhodou Spálek - ten co v práci spí ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 před 2 hodinami, Clerfayt napsal: Taxikáře řadím mezy šmjdy. Sami mají máslo na hlavě. Už tu byly aféry, jak okrádají zákazníky... cinknutý tachograf, nebo nezapnutý, nebo záměrné prodlužování trasy, nebo EUR ke koruně 1:1 ... A když se najde konkurence můžou se posrat! Naschvál si vyberou letiště, kam se lidi prostě musejí dostat včas jinak mají děsný problém. Udělal bych s nimi krátký proces jak za Komanče. Nahnat do antonů, odvézt za město na pole, tam je seřezat obuškama a nechat je tam... Kua, už aby bylo to METRO na letiště! To bude teprve pořádná a zdravá konkurence. Pak jim nezbyde nic jiného, než vymslet nějakou jinou zlodějinu. Město mě taky dost sere. Vylezete v Praze z letadla a nevidíte žádné cedule typu "BUS to CENTER of TOWN" a pořádnou kvydlovu dopravu autobusy. Ale seřazených žlutých fakáčů před halou nespočet..... Jo tak metro na letiště už asi těžko, to tam bude dříve TRAM, nebo i možná vlak. Když oni "odborníci " stočili metro z Petřin na Motol... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Před hodinou, šulda napsal: To je ale cesta zpátky na strom soudruhu a klesáš tak pod jejich úroveň. Pravda je to na hraně, ale obávám se že by to bylo Jediné co na ně platí. Shrňme si co udělají oni . Terorizuji tisíce lidí, lidem kopají do aut, také i fyzicky napadají. Obrana by měla být ráznější než útok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Úplně by stačilo s nimi nejezdit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Já s nimi nejezdím. Někteří lidé ale nemají jinou možnost. Zejména cizinci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Nemáte někdo tip na H7 které svítí podobně jako osram se 130% svítivostí a neprasknou po první výměně oleje ? (6 měsíců) přemýšlím že zkusím philipsi, které slibují 150 % světla ale nechce se mi vyhodit 800 za něco co tam vydrží 10K km... ty osrami mi praskli s týdením rozestupem, vrátil jsem tam původní orignáli a je to fakt hodně znát, svítí to hrozně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 https://www.alza.cz/hobby/tesla-zarovka-h7-24v-70-w-px-26-d-d3964924.htm Ti musí stačit. Mi neříkej, že ta žárovka vydrží 10 - 15 tisíc kilometrů. Není spíše chyba jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) není klasický originály jsem dal zpět a mají naběháno už 60 tisíc km, jinak svítím hlavně denním svícením takže popraskají fakt brzo (ty osrami) Trochu si slibuji že ty philipsi vydrží víc. Jinak je to patice na 55W nemůžu tam dát 70W... Editováno: 3. Říjen 2017, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Já mám osramy nightbreakery už rok a půl a furt svítí. Najeto cca 35 tis. km. Používám denní svícení. Ve staré O2 vydržely cca 26 tis. km a cca rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 jojo přesně ty mi tam vydrží 15K km, taky svítím primárně dením, ale jezdím hodně v noci takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) před 3 hodinami, Sabiza napsal: https://www.alza.cz/hobby/tesla-zarovka-h7-24v-70-w-px-26-d-d3964924.htm Ti musí stačit. Mi neříkej, že ta žárovka vydrží 10 - 15 tisíc kilometrů. Není spíše chyba jinde? U berlinga vydrzela tak pul roku vzdy holt slaby prurez kabelu, potkavacka a dalkovy na jednu zarovku.... Editováno: 3. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 U O2 mi to svítí furt a minimálně 20 tis nebo rok to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Chlapci já mám v hlavních světlometech ještě původní z výroby. Problém jsem měl jen s denními světly, tam jsem musel vyměnit obě patice (objímky), jinak se mi pořád napaloval kontakt na žárovce a musel jsem je tím pádem často měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 no originály mám taky a ty jsem tam i ted vrátil ale svítí o proti těm osram fakt nahovno je to velký rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Jj, rozdíl je fakt velkej. Xenony bohužel nemám, tak mi lepší viditelnost překoná mínus v podobě kratší životnosti žárovky. Navíc je homologovaná, takže se nemusím obávat o techničák a o oslnění ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Jak to, že zase Čínani mají tu oktávku hezčí a povedenější kua? Rádio s čudlíky, zadek superba, více chromů..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Protoze co se proda v Cechach za tyden se v Cine proda za den. Navic tady zije hoooodne strasne mooooc lidi jako ty co i kdyby jim Skoda nasrala tak to koupi. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Taky se mi ten zadek líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Niektoré zadky sa aj mne páčia. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 No to mi povídej, ale manželce už tolik ne... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 A budou se stříhat křídla slepici. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/skoda-je-tak-dobra-ze-to-stve-i-lidi-ze-samotneho-vw-chteji-ji-pridusit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) hmm a co? ať zavřou kvasiny, akorát to tady kurví trh práce. Editováno: 5. Říjen 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky