motosman Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Neboj i kremace bude na elektrické plotýnce. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 JJ, položí tě na sklo-keramickou desku od Bosche a půstí to naplno. Až se z tebe bude čoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 To budu taky naposledy vykouřenej až dokonce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) V 05.10.2017 na 22:52, Petrrr napsal: Ropák je nejlepší, oktávka je můj sen, kindera hodím ze skály a budu volit komouše Plačka se konečně přiznal.... Elektro jde pomalu ke dnu, vítězí benzín, dneska jsem o tom četl článek. Nevěřte nesmyslům. Já věřím jen sobě a ropákovi Dneska jsem zase vyfásnul hoši pokutičku Přikázaný směr jízdy.....prej že můžu dostat až dva litry říkal policista. Ale nakonec jenom kilčo a bez bodů, byl na mě hodnej Snažil jsem se mu vysvětlit, že jsem je tam viděl stát (poldy), ale že jsem se k nim rozhodl jenom zajet a poradit se s nima, kudy mám jet.... Editováno: 9. Říjen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Piráte. Kdy bude další Krušárna? Mám chuť na ten nakládaný hermelín. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 před 10 minutami, Clint napsal: Plačka se konečně přiznal.... Elektro jde pomalu ke dnu, vítězí benzín, dneska jsem o tom četl článek. Nevěřte nesmyslům. Já věřím jen sobě a ropákovi Dneska jsem zase vyfásnul hoši pokutičku Přikázaný směr jízdy.....prej že můžu dostat až dva litry říkal policista. Ale nakonec jenom kilčo a bez bodů, byl na mě hodnej Snažil jsem se mu vysvětlit, že jsem je tam viděl stát (poldy), ale že jsem se k nim rozhodl jenom zajet a poradit se s nima, kudy mám jet.... já sem taky pirát, prej sem dělal překážku v cestě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Právě teď, kokta7 napsal: já sem taky pirát, prej sem dělal překážku v cestě Kde jsi stál??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Někde v hradci, nevím. přišla mě výzva přes datovku. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Měl jsi říct, že jsi ležel pod autem a opravoval, že ti to přestalo jet, proto tě neviděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 mě nechytili, přišla mě jenom výzva přes datovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 jj, to vám patří, vy vrazi malých dětiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) to tak, já sem ukázkový řidič pro všechny. V životě jsem žádný vážný přestupek neudělal. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Ani já ne samozřejmě. To jen Pawouk jezdí vožralej se zamlženejma brejlema od lihových výparů, Stanmar s úsměvem drtil důchodce autobusem a Plačka blokuje stále pomalou jízdou po okresce provoz Editováno: 9. Říjen 2017, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Já dostal za celý život tři pokuty celkem za 2100 Kč. A tu poslední někdy v roce 2001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Já celkem za 200Kč v ČR, v cizině je to už horší Editováno: 9. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) 80,- Kčs v Uherském Hradišti za rýchlosť. Bločky mám odložené. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: Effendi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 před 7 minutami, Effendi napsal: 80,- Kčs v Uherském Hradišti za rýchlosť. Bločky mám odložené. To není žádné hrdinství Naopak to ukazuje, že jezdíš jako posránek a v čele dlouhých kolon na okreskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Som najrýchlejší. Prvý v kolóne. A bola to AVIA, na 50 namerali 76 km/hod. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: Effendi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Kluci vy tu jste takový zkušení a rozumní. U OII když popojíždíte v koloně na jedničku (ale je to už cítit na všechny rychlostní stupně) je velká vůle při ubrání a nebo přidání motoru, vždy to tím autem docela trhne, co má smysl na předku vyměnit aby to co nejvíc přestalo ? Mám pocit že to dělá jen jedna strana, protože sem tam to neudělá. Servis říká že na nápravě žádný problém nevidí... ale známe to. Dřív to nedělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 to dělá už od novoty. přejdi na elektromobil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) No fakt nedělá, ne tak moc. Při tempomatu je to nepříjemné. Silentbloky vypadají ok. Docela se obávám že zase dvouhmota, má najeto 30 tisíc km a je celkem dobře slyšet když sešlapuju pedál a na volnoběh šelestí, se z té vychytávky fakt už poseru. Editováno: 10. Říjen 2017, autor: 15degren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Elektro 2hmotu nepotřebuje. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 no dobrej střelec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Proč střelec? Prostě si jen myslel že to umí Takovejch je bohužel moc, a jen málo z nich to rozmlátí na okruhu aby neublížili ostatním. Důležitý pak taky je, jak sem dobrej, páč sem to supr rozmlátil a je třeba ten vrak natočit a ukázat veřejnosti. Teda, pokud to někdo neudělal jako odstrašující případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky