Červenec 3, 20196 r Opel Astra facelift: https://int-media.opel.com/en/19-cent-lower-co2-most-efficient-astra-ever
Červenec 25, 20196 r Zdravím, momentálně mě asi nejvíce zaujaly ceny Hyundai i30 kombi Style s pěkným motorem 1.4 T-GDI - prakticky výbava Style úplně stačí na běžný život, samozřejmě jde dokoupit další pakety. Ale cena 449 900Kč s DPH je za mě parádní, co za to dostanu. Motorizaci 1.4 T-GDI jsem si vyzkoušel, nemá takový zátah jako 1.4 TSI (1.5 TSI jsem ještě neřídil), ale je kultivovanější, zátah je prostě lineární, což rodina spíše ocení :-) Srovnát s 1.0 TSI to ani nebudu, to snad každý pochopí :-) :-)
Červenec 25, 20196 r OIII v edici Tour stojí s 1.5 TSI 468 900 za LB, sleva se dá 7% A rodiny bude asi hlavně zajímat na motoru spotřeba a náklady na servis: 1.4 T-GDI: https://www.spritmonitor.de/en/overview/19-Hyundai/1195-i30cw.html?fueltype=2&power_s=103&power_e=103 1.5 TSI: https://www.spritmonitor.de/en/overview/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=2&power_s=110&power_e=110&exactmodel=1.5
Červenec 28, 20196 r V 25. 7. 2019 na 11:42, bobanHTP napsal: Zdravím, momentálně mě asi nejvíce zaujaly ceny Hyundai i30 kombi Style s pěkným motorem 1.4 T-GDI - prakticky výbava Style úplně stačí na běžný život, samozřejmě jde dokoupit další pakety. Ale cena 449 900Kč s DPH je za mě parádní, co za to dostanu. Motorizaci 1.4 T-GDI jsem si vyzkoušel, nemá takový zátah jako 1.4 TSI (1.5 TSI jsem ještě neřídil), ale je kultivovanější, zátah je prostě lineární, což rodina spíše ocení :-) Srovnát s 1.0 TSI to ani nebudu, to snad každý pochopí :-) :-) Nedostanete FULL LED světlomety, což je dost podstatná nevýhoda. S nimi je i30 o nějakých 50tis. dražší. Nemluvě o tom, že se jedná o znatelně menší auto.
Červenec 29, 20196 r Zdravím, je to tak, ale pohled obyčejné rodiny, co kupuje vůz i na 10 let je jiný, full LED po záruce vyjde rodinu na 15 000kč KUS, což je dost i na pražáka :-) Jinak kufry jsou stejné skoro a dozadu si v i30 sednu pohodlně za sebe. Však jen info do sekce o konkurenci. Každý si najde ten svůj vůz :-)
Červenec 29, 20196 r Auto skoro za půl milionu asi zrovna pro běžnou rodinu moc nebude a to i bez LED světel. Dobře je to vidět na našich silnicích, s čím vším se jezdí. Pokud někdo nemá na údržbu, tak ať si auto (jakékoliv) nekupuje.
Červenec 29, 20196 r Před hodinou, bojler napsal: Co je to obyčejná rodina? Prostě tradiční heterosexuální pár s jedním a více dětma.
Červenec 29, 20196 r Tak to si musím dát pozor, abych nezačal být při přechodu na auto s LEDkama teplej :-) Teď vážně, lidi s velmi omezeným rozpočtem nekupují nová auta, maximálně Daciu nebo něco zánovního. A u zbytku lidí se "normalita" dost zásadně liší. Ostatně to jde vidět i na tomhle serveru. Takže jestli je pro "normální" rodinu důležité mít LED světla nebo ne, to bych si netroufal soudit.
Červenec 29, 20196 r před 8 hodinami, bobanHTP napsal: Zdravím, je to tak, ale pohled obyčejné rodiny, co kupuje vůz i na 10 let je jiný, full LED po záruce vyjde rodinu na 15 000kč KUS, což je dost i na pražáka :-) Jinak kufry jsou stejné skoro a dozadu si v i30 sednu pohodlně za sebe. Však jen info do sekce o konkurenci. Každý si najde ten svůj vůz :-) Tak to jste si zcela jistě zjistil také další ceny náhradních dílů. Některé mohou být v případě Hyundai i několikanásobně dražší. Vysloveně vtipný byl takový DPF filtr, který ještě nedávno prodávali řádově za 80-100k, zatím co u Škody šel sehnat za 12k. Upraveno Červenec 29, 20196 r od j57
Červenec 31, 20196 r a u PSA už ve 2011 nový za 18 taců ... tam se naoplátku majitelé VW koncernu mohli potrhat smíchy
Červen 22, 20214 r leon, golf,A3..no ja ked som sa rozhodoval o octavke, takjej konkurenciou vobec nebola uvaha tychto aut. Mne pride octavia, najkrajsia, najpraktickejsia atd. Hovorim ale za seba a moje naroky ci pocity. Ja som este uvazoval nad rapidom, superbom..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.