Přejít na obsah

15" ALU kola pro OII Facelift


_Denis_

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

 

nechtěl jsem, aby toto téma zaniklo v již založeném tématu "jaká kola máte?" a tak zakládám nové téma.

Doufám, že se navzdory všem problémům čas už krátí a během srpna si přivezu "novou" OII (stará půl roku). Poněvadž bude v základu, bude stát na 15" plecháčích. Koupil bych větší ALU, no bude opět firemní a ve firmě mají 15" de facto všichni.

Poněvadž si ale budu kola kupovat sám, chci věnovat velkou pozornost jejich výběru. Což o to, 15" nikdy nebudou vypadat nic moc, ale chci udělat maximum pro to, aby auto vypadalo co nejlépe.

 

Pro představu, bude to klasická liftback bílá Octavia po faceliftu.

 

Tak jsem hledal a vybíral a mám několik adeptů:

 

1) Originální 15" kola Škoda Pyxis (první foto)

2) Neoriginální replika kol L&K v kombinaci leštěného povrchu a antracitového lesklého laku (druhé foto)

3) Neoriginální replika kol Audi A4 (znak je možno vyměnit) v kombinaci leštěného povrchu a černého lesklého laku (třetí foto)

4) Neoriginální replika kol VW Cross Polo (znak je možno vyměnit) v kombinaci leštěného povrchu a světlého antracitového laku (čtvrté foto)

 

... Nejvíce se mi asi líbí dle fotek ta 2. kola (L&K) a nejméně asi ty poslední repliky VW. Ovšem jak to znám, v reálu na autě to vypadá úplně jinak a já se jen bojím,a by ta leštěná tmavá kola nevypadala v 15" rozměru příliš lacině (ačkoli cena zrovna nízká není). Pyxisy jsou zase docela pěkné a k autu sedí, no jsou na každém rohu..

 

Chci se tedy zeptat vás ostatních, jak to vidíte? Ta kola budu kupovat vesměs i kvůli pohledům ostatních a tak mě zajímá, co by se na autě nejvíce líbilo vám. Popř. máte-li nějaký jiný návrh, sem s ním :)

 

Díky! :kol-35:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, dělá se to velmi špatně, proto nevím, jak dalece vypovídající ta fotomontáž může být. Ovšem pro představu posílám níže druhou variantu v podobě imitací L&K kol a druhou fotomontáží je první alternativa v podobě kol Pyxis.  :kol-31:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už tak ty originály se mi líbí nejvíc. Ale 15" budou na oktávce vždy o ničem, prostě to bude furt jenom základ.......No a když už to budeš kupovat víceméně, pro pohledy ostatních tak bych do toho nešel. Já vlastně ani nechápu proč investovat do služebáku. To je přece blbost né?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dlouhé téma a pochopí jej jen ten, kdo má služebáka i pro osobní použití, tím pádem nepotřebuje vlastní auto, ale přitom se o auta zajímá a chce do nich investovat. :kol-47:

Navíc v tom autě trávím mnohem více času, než běžný člověk ve svém soukromém..

 

Ale zpět ke kolům: Mi se také moc líbí ty repliky L&K, no jak jsem už psal - bojím se, že v těch 15" bude ten leštěný povrch laciný. Proto se ptám ostatních co si myslí, jsem nerozhodný především mezi těmito a Pyxisy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím souhlasím, také jsem si říkal, že tak mohou působit :kol-47:

Asi jsem také pro Pyxisy, vlastně jsem měl jasno, no napadlo mě zeptat se ještě vás ostatních - pokud chce někdo ještě napsat názor, budu jen rád. Pyxisy seženu tak do 8 tisíc, zatímco tyto neoriginální by mě vyšly minimálně na 10. Navíc faktem je, že když vidím Pyxisy, na první pohled si nejsem jist, zda to nejsou Craterisy 16". Auto na těch kolech nevypadá nijak zle. Když vidím neoriginální kola v malém rozměru, je mi skoro 100% jasné, že majitel nemá auto na alu kolech z fabriky a že si většinou za malý peníz koupil nějaké rádoby efektní. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...