jarosu.gr Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 Zdravím, Chtěl by jsem se zeptat jestli půjdou plechy z Oct. Jedničkove na rapida. Jsou to patnáctky. Gumy jsou tam 195 na něco to nevím stejně by šly dolů jsou špatný. A popřípadě jaké gumy na to pasujou. Díky moc za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 (editace) Tady něco pro inspiraci.Pneu Barum Polaris 3 185 60 15. Kola z octavie. Editováno: 21. Listopad 2016, autor: w77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Ještě jeden dotaz ,nevíte jestli musím pořídit i kratší šrouby na plechové disky ? Auto jsem pořídil letos s alu koly . Minulé auto jsem kupoval od soukromé osoby , bylo na ALU a dostal jsem k tomu i plechy se šrouby . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Letni mam ALU, zimni plechy, pouzivam jedny stejne srouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Pozor jen na typ šroubů. Některá neorigo ALU kola mají předepsanou kulovou dosedací plochu, origo šrouby na origo Škoda ALU kola a plechy mají kuželovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2017 S těmi šrouby je to přesně opačně. Šroub na originální ráfek a je jednou zda plechový,nebo z lehkých slitin má šroub s dosedací plochou kulovou. Aftermarket ráfky naopak v drtivé většině používají šrouby s dosedací plochou kuželovou. Vyjímku tvoří tkzv.přesně vrtané ráfky,u nich,přesto,že nejsou originální používají se originální šrouby s hlavou kulovou.Tyto ráfky mají také středový otvor shodný s orig ráfkem,tedy 57,1 mm a není nutné použít středovou vymezovací kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasrapid Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Zimní alu 215/40 R17.....pohádka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodza Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 V 5. 8. 2013 na 10:18, Maverick napsal: Ja jezdim zimu na alu, dokonce mam 7,5Jx18 s pneu 225/40 R18. Ty sice nepasuji na Rapida, ale na zimu se vratim o tridu vys do OIII - jen tim chci rict, ze netreba se bat alu kol na zimu. Snad jen pokud pouzivas retezy bych byl opatrnej prave kvuli riziku poskrabani laku. Zdravím mám prosbu dají se použít plechače z O1 generace na Rapida spacebak 1,0TSI 81kw.Mam na octaviji pneu 195/55 R15 a na Rapida musím kopit gumy 185/60R15 a nevím zda půjdou na plecháče z Octavky.Nechce se mě schánět i nové disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Disky ano, pokud máš v TP Rapida stejný rozměr, tzn. 6Jx15 ET38, pneumatiky ne, mají jinou šířku a jiné profilové číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim-cz Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Rád bych upozornil na podle mě super akci na litá kola škoda R16 za 1399,- s dph http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny/kolo-z-lehke-slitiny---dione-7-0j-x-16-5ja071496b-8z8x/0/1/24/43/252 už mám objednáno a i zima bude na ALU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Těch Dionů asi mají plný sklad, už letos tato akce jednou byla. Jen škoda ceny a omezeného výběru pneu v tomto rozměru a nemožnost použít řetězy. Já půjdu na zimu radši do R15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Taky jsem je zrovna objednal. Chtel sem na zimu nejaky disky a za tuhle cenu temer plechoveho disku... Hold se priplati za pneu. Skoda, ze nemaj akci na kompletni kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 To jsem si myslel že moje 16" Itálie byl za 1650,- dobrý kup . Za tuhle cenu Plecháče nemají smysl...koupil jsem nato nexeny cca 1800,- Kč kus, jezdí docela slušně, když vezmu že jsou v tomhle rozměru skoro nejlevnější z těch "značkových". Rozdíl v ceně proti slušný gumě na 15" kola je prakticky nula. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 Zdravím řešil jste někdo lakopvání kol? Připadá mi, že to stojí skoro stejně jako kolo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Já si nechal zrenovovat starý origo kola z 1octavie za 3500kč, v ceně bylo i sundání a zpětné nasazení pneu, vyvážení a nové ventilky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizinecek Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Čau, doporučuju https://www.aluapneu.cz/. Mám od nich Yakuzu a jsem spokojenej. Jako víš co, oni mi s výběrem pomohli. Hlavně rozměry mi ujasnili. Takže shop doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekkk28 Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Já sem kupoval alu kola z https://www.aluapneu.cz/ ty co sem si koupil sou fakt super a dělají velkou parádu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Já jezdím v létě služebák 15" a můj 16" a je znát, že 16" sedí lépe, ale zase je to tvrdší. V zimě mám na obou 15" plech a přechod z 16" letních na 15" zimní je neskutečně znám na "změkčení" podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Mám to stejně, můj zadek má raději zimní sadu na 15" jak letní udrncanou motokárovou 16" Ta reklama nahoře je jistě pěkná, ale origo je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.