Přejít na obsah

Sportovní podvozek

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

VIN na to nemá vliv je to uvedeno na štítku v servisce myslím pro sportovní podvozek  označení 2UC. :kol-31:

Nicméně, pište prosím VIN, protože zadané číslo je pravděpodobně kitu a to není možné koupit samostatně, a proto je nutné vín, aby se přepis

Vloženo

Uvědomil si, trvají na tom, že není správně,

PR kód zadní tlumiče nemůžeme najít. 5Q0 512 013 GK - s největší pravděpodobností číslo svazku, který není v prodeji. V servisních nelze ověřit. Provést výběr dílů je možné pouze přes ETKA prostřednictvím zadání čísla VIN, kde u automobilu je kód 2 UC. Každý stroj s 2UC.

Nemáme žádné touhy zahnali vaše auto. Máme své ve velkém.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobrý den, měl bych dotaz, zda někdo máte zkušenosti s originálním sportovním podvozkem u Octavia III combi 2,0 TDI spolu s koly R18/40. Zvažuji, zda do toho jít či ne, ale nikde jsem se o tom skoro nic nenašel. Jde mi o zkušenosti. Neměl jsem možnost se v této sestavě povozit a nevím, zda to nebude příliš tvrdé. Předem moc děkuji za info. PS: auto je již s tímto podvozkem objednáno a mám pár posledních chvilek na změnu.... Jiné pružiny jak tu píšete nepřicházejí v úvahu, jde o služební auto.

Vloženo

Ja som o tom sport podvozku velmi rozmyslal,ale mam kamarata,co ho s 18tkami Alaris ma a mal som moznost viackrat to pojazdit.Je to pre mna prilis uklepane,nekomfortne a to mam tuhsie auta velmi rad.Tak isto aj on je z toho naladenia sklamany a ked som namontoval pruziny Eibach a zviezol sa,zhodnotil,ze je to ovela lepsia varianta.Skodovke sa ten sport podvozok odladit teda velmi nepodaril.Mozno s mensimi kolesami/16tka,17tka/,ale s 18tku to nefunguje.

Vloženo

Děkuji za info, také by to bylo na Alaris. Někdo říká, že to bude v pohodě a někdo ne :-( mrzí mě, že ŠA nenabízí možnost se v tom svést. Teď mám Mitsubishi Lancer se sportovním podvozkem na R17/45 a je to paráda. Jenže ten má mulktilink a ne kliku jako OIII. Pořád zvažuji. A OIII na klasickým podvozku drží jak? Je tvrdá sama o sobě s těmi R18?

Vloženo

mozem potvrdit spokojnost so sportovým podvozkom ako s 15 195 zimnými tak aj s 17 225 letnými ze to drží dobre 

test na dialnici cca 160 km/h prudšie zákruty označené šipkami

a prekvapil ma malý náklon auta

• o 7 měsíců později...
Vloženo

5Q0411105GT  Predni pruzina
5Q0511121AQ  Zadni pruzina

5Q0 413 023 FJ   Predni tlumic 

5Q0 513 049 EM    Zadni tlumic                                  

2 UC sport suspension For 1.4 TSI with 6-Manual Transmission in Hungary. As you see this is different equipment 

VIN code  TMBAC7NEXF0064533

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj,

přemýšlím jaký podovozek si nakonfigurovat do Octavie liftback s motorem 1.5 TSI. Jezdil jsem s Octavii liftback před FL s motorem 1.4 TSI a podvozek se mi zdá hodně měkký a takový houpavý, na zvlněné cestě při svižnější jízdě má auto tendenci trochu poskakovat a nesedí potom tak dobře v zatáčce. Zkoušel jsem to samé i v Octavii combi před FL s motorem 2.0 TDI a DSG, takže mnohem více váhy na přední nápravě a auto se mi zdálo mnohem klidnější a tedy i stabilnější při rychlém průjezdu zatáčky.

Nemáte někdo zkušenosti se sportovním podvozkem? Předpokládám, že bude o něco nižší (nevím o kolik přesně) a možná trochu tvrdší pružiny. Na autě budou 17" kola a zase bych nechtěl razantně snížit komfort. Co se týče vzhledu auto se sportovním podvozkem vypadá rozhodně lépe. Díky za jakoukoliv poznámku, radu nebo vlastní zkušenost.

• o 1 rok později...
Vloženo

Možná blbá otázka... vy co máte sportovní podvozek neměli jste třeba strach když jste zajížděli do podzemních garáží že škrtnete předkem? Nebo je to v pohodě?

Vloženo

Úplně v pohodě, 15mm nižší v nájezdech v garážích nepoznáš.

Pouze v ojedinělých případech škrtneš při parkování o obrubník vpředu lízátkem, ale na to bys dával pozor stejně i s běžným podvozkem.

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo
V 26. 1. 2021 na 11:59, mastibruch napsal:

Snad to tu taky patří > mate někdo zkušenost se snizenymi pruzinami např od Eibach nebo ST? Měl jsem je na předchozí F3 s R17. A chci je dát i na Ovci s R18. Díky za postřehy. 

Tak na to jsem zvědavý. Dej sem fotky a poznatky z jízdy. Taky o nich pořád přemýšlím , ale nakonec možná bude nové auto.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...