Mike TT Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 @tom01 cajk , je to tám , normálka za infotaimentem rovná plocha dolů , zkoušel jsem přesnost a je to cca do 5ti metrů podle GPS souřadnic , což je v pohodě , satelity jedou v pohodě 10/10 .... Jen ještě zaktualizovat mapu ..... kouknu kde to tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somin.n Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Ahoj, mám stejný problém jako Skyjko zde: https://forum.skodahome.cz/topic/125541-infotainment-navigační-systém-amundsen/page/11/#comment-2359400 S tím rozdílem že auto už není v záruce a v servisu si řekli 20k za nový displej Nevíte, jestli se dá pořešit nějakou (nejlépe samodomo) opravou nebo je nutná výměna displeje? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února (editace) Buďto sehnat pouze display ( myšleno display displaye) někde na aliexpressu a sám si provést výměnu to ale budeš muset sám pogooglit pod jakým termínem se to na internetu nachází, to by mělo vyjít nejlevněji a nebo druhá možnost pořídit display (myšleno celá zobrazovací jednotka) třeba u poláků a modlit se, že nepošlou display s úplně stejnou závadou u něch se to dá sehnat za cenu poloviční než chce autorizák. něco takového: https://www.aliexpress.com/item/1005005509751588.html?spm=a2g0o.productlist.main.73.50d210fcrj957L&algo_pvid=fc049d7c-3dd1-49c7-9d49-a545327e88c3&algo_exp_id=fc049d7c-3dd1-49c7-9d49-a545327e88c3-36&pdp_npi=4%40dis!USD!379.27!261.69!!!2726.63!1881.37!%40211b813f17079245623531570e43f7!12000037354867322!sea!CZ!4143564710!&curPageLogUid=JfrxGoaZiqAg&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A víc času nad tím trávit nebudu, to snad zvládneš sám Editováno: 14. Února, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somin.n Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Díky za odpověď @ExecutedDonut ... "Ví se" aspoň, že za to může čistě LCD a né nějaký řídící obvod/chip na desce co je pod LCD? Na aliku jsem našel https://www.aliexpress.com/item/1005005876189295.html což až trošku strávím, tak to objednám, ale nerad bych zůstal se stejnýma pruhama jako teď, jelikož je to čistě LCD s dotykem, bez jakéhokoliv řídící logiky 🫣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Tak to popravdě nevím, ale typl bych si že prostě bude mrtvá dioda podsvícení. Tady asi znovu platí pravidlo ptej se googlu a google (snad) odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února @somin.n než bych něco objednával, tak bych nejdřív zkusil displejovou jednotku rozdělat a zkontrolovat ploché kabelové propojení (přesně to co je vidět zezadu na displeji na tom aliexspresu), mohl by tam být pouze špatný kontakt. Rozpojit očistit složit, tyhle pruhy dělávali staré LCD televize a kolikrát byl problém pouze v kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somin.n Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února @ExecutedDonut google právě moc neví co jsem našel, tak to všichni zvládli pořešit v záruce a nikdo to asi moc nepitval @ales-r díky za napád, vlastně mi nedošlo, že by to mohla být takováto prkotina 🤣 ... objednal jsem klíče na vytažení, tak to zkusím rozebrat a mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Bude to asi tento problém. Je to výrobní (technologická) vada displeje a předpoklady pro tu vadu mají všechny celoskla 2017-2018, někomu se projeví dřív, někomu později, někomu vůbec. Později došlo k úpravě displeje, kterému se to už nestane, je to výrobní šarže H52 a výše (od 2019) Nezbyde nic jiného než koupit nový panel a hledat H52 vys, aby se to za chvilku neopakovalo znova 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somin.n Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února @HlouchyJR díky za vyčerpávající info 👍 ale velkou radost z toho nemám, už vidím, jak mi to někdo zjišťuje, když to najdu někde na bazaru nebo poláků 🤣 každopádně aspoň vím, na co se dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Bohužel se tohle dost často projevovalo i u vyšší verze Columbuse. Opravovat se to nedá, tedy aspoň, co jsem kdysi zjišťoval. Pouze nový panel, viz. @HlouchyJR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února cize sa mam s mojim H50 bat? 😮 aj ked SW i HW index mam az M Display and control head 1 for information electronics: Subsystem 1 - Part No SW: 5E0 919 605 M HW: 5E0 919 605 M Component: ABT_Std-2_Nav H50 8130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února (editace) @wirer trosku 😅 ten M index značí Amundsen, objednací kód displeje pro Bolero je s N nakonci, Amundsen má stejný kód jen s M na konci, výrobní série na to nemá vliv, nejedná se o změnu ve smyslu náhrady dílu @somin.n zjistit to jde poměrně jednoduše, každý panel má štítek ze zadní strany a tam je hned vidět o jakou sérii se jedna viz foto Editováno: 15. Února, autor: HlouchyJR 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somin.n Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února @HlouchyJR díky znovu tohle jsou pro mně důležité a nové informace. @LukášCBR to jsem samozřejmě slyšet nechtěl 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Června Sdílet Vloženo 14. Června Vie niekto poradiť lebo info sa rozchádza ? mám OIII 6/2019 Amundsen , je tam reálne vymeniť len displej z columbusu ? je tam iný konektor medzi MIB čo má inak výstupky a nejde vymeniť , niektorí tvrdia že to stačí orezať a dať tam a musí to ísť , iný tvrdia že jedine spolu s MIB columbus ? vie niekto povedať ako to je? funkcie columbusu mi nechýbajú , stačil by vyslovene ten displej prípadne čo všetko to obnáša a kto to robí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června nelze, nutné i jednotka... mib2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června Takze MIB + Displej , plus ak chcem virtual cockpit tak este ten a poriesit optiku medzi ? na to existuje opticky kabel ked mam aj canton ? co sa tyka zapojenia MIB tak tam je co vsetko naviac oproti amundsenu ? predpokladam ze ten koaxial medzi mib a displej bude iny ale inak zbytok sedi ? na tej mib 2,5 je tych vystupov o dost viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kači222 Vloženo 22. Září Sdílet Vloženo 22. Září Dostali jsme od tchána rádio z rs škoda2 a neměl nikde napsaný kód dokázal by mi ho někdo vygenerovat? Je to rádio Amundsen+ SKZAZ2M9245294 děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září (editace) 100% autorizák. Ale tam je potřeba, aby bylo auto, z kterého rádio pochází, jinak to neprojde. Jinou možnost neznám, ale kdo ví (třeba) poví... Editováno: 23. Září, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_pavel Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu Ahoj, snad se ptám ve správné diskuzi 😅 Octavia 3 r.v. konec 2017, Amundsen. Chci si znovu aktivovat Škoda Connect a to konkrétně jen Care Connect - vzálený přístup. Na stánkách ŠC , podle VIN vůz tuto funkci stále podporuje. Ale rok zpátky, jsem slyšel, že Škoda podporu pomalu ruší a v appce MyŠkoda toto už nepojede. Je to pravda? Dík za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.