Červenec 5, 20214 r ano bude to drzet dokud aspon netuknes do plynu..pripadne se to da i nastavit aby to drzelo mene nez 2 vteriny.
Červenec 5, 20214 r Psali tady v tématu kódování, že nastavení lze nastavit tuším 2-5 s. Funkce viz. manuál nebo příslušné téma, taky jsem to tam našel.
Červenec 28, 20214 r V 9. 10. 2013 na 20:09, Woody napsal: 6, Menu v maxidotu-dotankování v litrech: funkční 17 - Přístroj deska - 10 přizpůsobení- Dodatečný objem k načerpání - povolit Pod jakým názvem je to ve VCDS mám to vše anglicky a nemůžu to najít
Červenec 28, 20214 r před 47 minutami, kvetosm napsal: Rekl bych, ze tady : Volume to be replenished to jsem tam viděl :D ještě by mě zajímalo jaká muší být výbava pro sklápění zrcátek
Červenec 28, 20214 r před 23 minutami, payczgame napsal: nejde to dodělat ? vím že rapid je dost ořezaný Trochu to co víš tady rozveď, nebo jsi jen čtenář pisálků, nebo spíše opisovačů blábolů? Sklápění na rapidu 😂.
Červenec 28, 20214 r před 8 minutami, ben06 napsal: Trochu to co víš tady rozveď, nebo jsi jen čtenář pisálků, nebo spíše opisovačů blábolů? Sklápění na rapidu 😂. zrcátka jsou částečně v elektrice a mohlo se jím jedno servo zatoulat i na sklápění :D třeba pomocí klíče
Srpen 14, 20214 r V 30. 9. 2019 na 9:14, AstranCZ napsal: Kdyby někdo z okolí České Lípy chtěl mohu pomoci. Ahoj, jsem ČL chtěl bych dokodovat na rapidu HHC. Bylo by to možné?
Srpen 29, 20214 r V 11. 8. 2021 na 2:06, Simon278 napsal: Nevi nekdo prosim jak zmenit pouze pocet dni do vymeny oleje? Moc diky přes vcds: 1) Jednotka 17- přístrojová deska 2) 10 přizpůsobení 3)kanál WIV -->> hodnota špatná hodnota oleje 4)kanál SIA --->> hodnota km do výměny oleje (km)
Srpen 30, 20214 r Dnes při porovnávání schémat zapojení elektriky mezi Fabií III před FL a Rapidem po květnu 2015 jsem si všiml jedné vzájemné odlišnosti. F III před FL má v provedení jen přední el. okna (vzadu švihadla) řidičovo okno bez dojezdu - tj. jednopolohový spínač, motorek bez napojení do BCM přes LIN signál atd. Kdežto Rapid po květnu 2015 má v provedení jen přední el. okna (vzadu švihadla) řidičovo okno s dojezdem - tj. dvoupolohový spínač, motorek s napojením do BCM přes LIN signál atd. Co z toho plyne? Na rozdíl od Fabie by teoreticky mělo jít i u Rapidů s el. ovládanými jen předními okny dokódovat ovládání řidičova okénka dálkovým ovládádním, ovládání tlačítkem i s vypnutým zapalováním atd. Nevím, jestli už to tu na fóru někde nezaznělo, ale raději takto doplňuji tuto informaci :-)
Srpen 30, 20214 r Je to jak píšeš v Rapidu s jen předními elektrickými okny mám tyto věci dokódované - ovládání řidičova okénka dálkovým ovládáním, ovládání tlačítkem i s vypnutým zapalováním.
Srpen 31, 20214 r Jj, stejně jako pro Fabii, ale jak už tu někdo psal, stahování dálkáčem prý někomu funguje, někomu ne a někomu jen někdy.
Srpen 31, 20214 r Tak já mám na style+ 2019 el. stahování komplet na 4 okna a ani dva borci mě to nezávisle nerozchodili Upraveno Srpen 31, 20214 r od ben06
Srpen 31, 20214 r @AstranCZ Mohu poprosit o nasdílení (či zaslání do SZ) čísla BCM a LP motorku okna? Případně verze jejich SW, pokud máš někde zálohované? Jakým způsobem jsi kódoval, resp. dle kterého návodu? Díky 🙂
Srpen 31, 20214 r Hm zajímavé, na Fabii III Ambiente FL, vyrobena v listopadu 2018 s jen předními okny v elektrice, to dálkové stahování a vytahování oken mám sériově namontované a funguje v pohodě. Tak to jsem si tedy myslel, že Rapid je o trochu tzv. vyšší třída auta než Fabie a obzvláště ve výbavě Style, takže by to tam měl z logiky věci mít, ale asi na to má vliv i to, že se začal vyrábět dříve než Fabia III a tak ta elektrikářská síť a její komponenty není třeba na takové úrovni. Na druhou stranu jsem se setkal i s kolegou se stejně starou Fabií jako mám já, kterému to nefungovalo a ani nevěděl, že to má zablokované v tom infotainmentu a pouhými 3 kliky jsme to zprovoznili.
Srpen 31, 20214 r Fabia 3 túto fičúru dostala až s FL - čiže v čase, kedy Rapid už končil svoju životnosť, preto už túto fičúru nestihol po Fabii zdediť.
Srpen 31, 20214 r Typické pro koncern, šetřit se musí vždy a všude a za každou cenu, i když to jde proti veškeré logice, viz. třeba zrušení 12V zásuvky v kufru ve Fabii III combi. Na druhou stranu nevím jak je to v současnosti, třeba ji tam zase vrátili. Upraveno Srpen 31, 20214 r od DušanV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.