Rypicong Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 jasně, je to tak. HCC se povedlo, jen chci ještě odpozorovat ze zvědavosti, když funguje HCC jestli při tom svítí sama brzdová světla. vidiš, to mě nenapadlo, se schválně mrknu jestli stále svítí... podle mě ne, je tam spínač pouze na pedálu asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Uz jsem to zkousel.. Brzdove svetlo zhasne jak sundas nohu z pedalu i kdyz auto jeste stoji : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 A díky, tak už to nemusím zkoušet já. Ale už dříve jsem si všiml, při jakémkoliv brždění i bez HCC, že když sundáš nohu z plynu je tam malá prodleva a brzdové světlo ještě 1/2s svítí, je to logicky vidět hlavně v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Při pokusu aktivace asistenta rozjezdu mi při zvolení 03(ABS) - Coding 07- long code helper vyhodí VCDS tuto hlášku : Sorry, no coding information is available for this ecu. If you would like to help, please send us an Auto scan and controller channels map. Dělám něco blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 narazil jsem na problém s kódováním XDS 16bajt 4D: zapnuty HHC a XDS 01001101 tohle kódovaní mě to nevezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 chce to dalsi vyzkum v tyhle oblasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Tak dneska v práci jsem si dokodoval rozjezd do kopce,protočení ručiček a do menu maxidotu další položku-množství paliva k dotankování. Editováno: 3. Říjen 2014, autor: hollywood.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 A to XDS si nezkousel? By me zajimalo kdyz mas stejnyho veterana jako ja a u me to neslo. Ty jako profik od fochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 A to XDS si nezkousel? By me zajimalo kdyz mas stejnyho veterana jako ja a u me to neslo. Ty jako profik od fochu. Taky nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Zvlastni ferda kodoval u SB a tam to slo, asi jinej gang a nebo hold novejsi jednotka ABS. Kodoval si jen rucicky a nebo i stale podsviceni budiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Jen ručičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 (editace) Tak dnes konečně úspěšně aktivován rozjezd do kopce,protočení ručiček,vypnutí kontroly pasů a do maxíku počet litrů k dotankování. Jinak HHC spolu s XDS neprošlo stejně jako je to výše popsané u Kucise. Moje řídící jednotka SW: 6R0 614 517 BD 16bajt 4D: zapnuty HHC a XDS 01001101 tohle kódovaní mě to nevezme Editováno: 6. Říjen 2014, autor: sliver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jaky kablik a software je treba na to mit? Kde se da sehnat a kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/45071-diagnostika-fabia-ii-a-roomster-kabely-a-sw/page-8#entry1951948 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Aha, diky. A da se pomoci toho kabliku nahrat soft, aby rapid 63kw mel stejny vykon jako 77kw? Prijde mi skoda to nevyuzit, ale nemam na chiptuning za X tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 :D:D Kde chces ten soft shanet. myslis ze ti ho da nekdo zadaco? Opravdovi chipari upravuji tvuj soft. v RJ motoru ve vykonovych mapach motoru atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) To přehrání motorové jednotky na 77 kW není problém. Běžně to dělám a maximální spokojenost. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) A děláš i ze 77kw na 90? Netušil jsem že děláš i do tohoto. Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 @ferda25: Takze jsi vzal original soft z 77kw verze a nahral do 63kw verze nebo jsi to nejak sam upravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 hmm v ramci motoru tsi bych si rozmyslel jestli do 63kW verze nahravat 77... mohlo by se to v budoucnu nevyplatit.. zaruky, kulance atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 nekdo z Ostravy, kdu umi nakodovat protoceni rucicek a asistent rozjezdu do kopce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 jj s poptávkou na dokódování Ostrava se přidávám + možná i dokódování kontrolky potkávacích světel bych chtěl udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) hmm v ramci motoru tsi bych si rozmyslel jestli do 63kW verze nahravat 77... mohlo by se to v budoucnu nevyplatit.. zaruky, kulance atd atd nahraje tam soft z roomstera kterej se vyrabi s 5stupnovym manualem a 77kW 1.2tsi a v pripade problemu ho prehraje z5 na 63kW (je tam sice nejakej counter preflashovani ale ten lze tusim taky premazat) pokud to dela za rozumny penize tak proc ne s tim XDS zkusim projit jeste zahranicni forka jestli neni nejaka novinka nebo labely pro tuhle jednotku Editováno: 7. Říjen 2014, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Kluci a co takhle sklopení pravého zrcátka při couvaní, to by nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 A co takhle 1.6 tdi 66 na 77 kw to bys taky umel? Zacina me to zajimat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.