Únor 27, 201411 r Tak kabel přišel za týden, vše je OK..jen mi na F2 r.v2013 píše nesmyslný a jen 4 místný chyby závad...na staré O1 to ale nedělá...neví nidko čím to je ? VDCS ke kabelu je ve verzi 11.11.2 v češtine Upraveno Březen 12, 201411 r od cz pida
Květen 2, 201411 r zdravím chcem sa spýtať chcel by som nejaký kábel ktorý by fungoval na fabii II pred a aj po FC, taký kde by sa dali nastaviť základné veci a bol by aj zo SW. Nemusí to byť original nejaký lacný ktorý ale bude fungovať. Kludne aj z dx.com. Alebo ak máte nejaký na predaj tak hodte ponuku.
Červenec 10, 201411 r jen se zeptám je tohle použitelné pro F2 předface? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-COM-12-12-0-VAG-11-11-6-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface/1806021063.html jde mi hlavně o posunutí servisu o další rok, víc se v tom šťourat nehodlám díky
Červenec 10, 201411 r často pada komunikacia a hadže chybu ,,priliš mnoho dat,, ale za tie peniaze to skus možna budeš mať šťastie.
Červenec 10, 201411 r Na 11.11,-čina som ziskal upraveni program a ten šlape nadherne v cz. Možna by šlo aj s 12.12.-čina ono su skoro všetko na jedno kopyto tie kable
Červenec 14, 201411 r ahojte potřeboval bych na roooomovi 2007 zaktivovat nějaké věci. Má krátké kódování a nejsem na to zvyklý spíš nikdy jsem s tím nedělal. Vždy jen s dlouhým na passatovi. Potřebuji třeba nastavit dojezdy oken na dálku - teď funguje pouze s klíčkem v zamykání, nebo vypnout corner přes den a nakodovat mlhovky na denní svícení a, ale krom automatického zamknutí při rozjezdu a pár blbostí jsem nikde nic nenašel. Nemáte někdo radu kde a za vůbec lze něco takového na tomto roku ??? Zase kupodivu jsem na něm zprovoznil RNS510 radio / bolero a funguje bez problémů, což se všude píše, že to nejde tak nevím dík moc
Srpen 6, 201411 r Mohl by být. Bude to klon. Což znamená, že u něj nemůžeš udělat žádnou aktualizaci, jinak se zničí. A také není žádná moc velká záruka funkčnosti. Ale fungovat by měl. Jak myslíš to, že se zničí??? To jako ten kabel??
Srpen 6, 201411 r ahojte potřeboval bych na roooomovi 2007 zaktivovat nějaké věci. Má krátké kódování a nejsem na to zvyklý spíš nikdy jsem s tím nedělal. Vždy jen s dlouhým na passatovi. Potřebuji třeba nastavit dojezdy oken na dálku - teď funguje pouze s klíčkem v zamykání, nebo vypnout corner přes den a nakodovat mlhovky na denní svícení a, ale krom automatického zamknutí při rozjezdu a pár blbostí jsem nikde nic nenašel. Nemáte někdo radu kde a za vůbec lze něco takového na tomto roku ??? Zase kupodivu jsem na něm zprovoznil RNS510 radio / bolero a funguje bez problémů, což se všude píše, že to nejde tak nevím dík moc to denné svietenie v hmlovkách by som aj ja prijal, tu na slovensku to čím ďalej viac aut používa.
Srpen 7, 201411 r Kabel jsem koupil na Aukru za 199 kč vč. pošty a fachá normálně. Jinak k těm mlhovkám vs. denní - je to dle mě prasárna, svítit mlhovkama místo denních světel... Mějte rozum, vždyť kvalitní LED světla stojí už od 899,- Luxusně svítí, některé i pěkně vypadají, mají malou spotřebu, jsou na to homologované - žádný problém s policií...
Srpen 7, 201411 r Kabel jsem koupil na Aukru za 199 kč vč. pošty a fachá normálně. Jinak k těm mlhovkám vs. denní - je to dle mě prasárna, svítit mlhovkama místo denních světel... Mějte rozum, vždyť kvalitní LED světla stojí už od 899,- Luxusně svítí, některé i pěkně vypadají, mají malou spotřebu, jsou na to homologované - žádný problém s policií... 7.JPG Kabel za 199,- asi není pro novější auta, že?? Upraveno Srpen 7, 201411 r od froggy
Srpen 7, 201411 r Alma: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/sj-292-svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace/ Froggy: Začal jsem s ním na Sharanu 2002, a ted ho používám na ROOM 2007 no problem...
Srpen 8, 201411 r Alma: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/sj-292-svetla-pro-automaticke-denni-sviceni-s-led-homologace/ Froggy: Začal jsem s ním na Sharanu 2002, a ted ho používám na ROOM 2007 no problem... což jsou všechno stará auta Od roku 2010, kdy byl facelift fabie, se používá i jiná diagnostika přes hex-can a tam ten starý nefunguje.. Takže bych vlastně potřeboval tip na ten nový hex-can, nejlépe včetně softwaru.
Srpen 8, 201411 r Takže když chci kabel pro Facelift Fabie II, musím koupit třeba toto? Je to o poznání dražší EDIT: Nebo stačí třeba toto, to už stojí cca polovinu..? Upraveno Srpen 8, 201411 r od Galvi
Srpen 8, 201411 r Aha dobře díky za odpověď A ještě mám jeden dotaz, udělám chybu, když koupím verzi 11.11 nebo mám připlatit a koupit 12.12.. Je v tom pro mě nějaký rozdíl nebo je to jen verze kabelu a funkce jsou stejné..?
Srpen 8, 201411 r Jestli je to originál, tak verze jednoduše uploaduješ. U číny musíš používat jen to s čím jsi to koupil, ale jestli to máš jen pro sebe a nemáš poslední modelový rok, tak by mohla stačit ta starší verze. Podle mě do vyšších verzí přidávají jen nové modelové roky. Porovnej si datum vydání verze 11.11 s datumem výroby svého auta. Snad nekecám.
Srpen 8, 201411 r kolega za svoj HEX-CAN dal 50 €...bazos...a možno bude predávať, lebo na novú Oktu 3 mu niečo nejde či nepasuje
Srpen 9, 201411 r Čaute! Som vlastníkom Fábie II už asi 2 týždne, r.v. 10/2007 a rozhodol som sa, že si kúpim diagnostiku. Stačila by mi niejaká z eBay-u za pár $, len aby mi to išlo. Problém je, že ja netuším akú diag potrebujem. Prosím, buď mi napíšte aký typ mám hladať alebo pošlite link na niejaku z eBay. Ďakujem.
Srpen 9, 201411 r tak pokud chceš jen diagnostiku, tak to ti stačí klasika KKL kabel, pořizoval jsem si ho kdysi na Fábii I (2004) a používám jí občas i na Rooma (2007). Pro čtení a mazání chyb naprosto dostačující. Koupen na Aukru, tehdy za 200,-, tady ... http://aukro.cz/diagnostika-usb-kkl-vag-com-skoda-vw-audi-seat-cr-i4430014242.html ... ho máš za hubičku
Srpen 10, 201411 r Galvi, tebe pre tvoje auto stačí 11.11. Sám mám tento kábel (klon) a ide s ním na FII FL robiť všetko.Horšie to je s podporou nových áut. Skúšal som kábel s novým Leonom, a moduly som síce načítal, ale chýbal už pomocník pre dlhé kódovanie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.