waikiki Vloženo 28. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Tady to máš i s cenama Tuningové úpravy:Předělání motoru na 3,2V6 Rothe Motorsport turbo a kompletní revize DSG: 35.000 €.Sportovní výfukový systém s ovládáním plynu: 3,800 €.Brzdy Audi RS6: 2.800 €.Podvozek Bilstein: 1.800 €.OZ Crono ráfky s pneu: 2.800 €.Ceníková cena Škody SuperB ze kterého vycházíme : 46 000 € (1 115000 Kč)Celkem Vás takto upravené auto vyjde na 82.000 € (2 050000 Kč ) Škoda Superb 3,2 V6 Turbo Rothe MotorsportMotor: Šestiválcový V-motor s turbodmychadlemObjem: 3189 ccVýkon: 379 kW (515 koní) při 7000 ot / minTočivý moment: 600 Nm při 3350 ot / minHmotnost: 1724 kgPohon: Stálý pohon všech čtyř kolPřevodovka: modifikovaná 6-stupňová DSGKola: 8,5 x 19“Brzdy: kotoučové, vpředu: 390 mm / zadní: 310 mm0-100 km/h: 3,8 s0-200 km/h: 13,3 sVmax: 305 km / hBrzdná dráha (100-0 km/h): 36mSpotřeba: 14,9 l/100km Editováno: 28. Říjen 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 ještě lepší, než jsem čekal ! Co s tím hodláš udělat ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Ještě nevím. Teď mám informace, co by šlo a co ne a musím se rozhodnout. Je fakt, že je to stavba komplet nového motoru - nový celý vnitřek a navěšení turba. Pak následné díly - komplet brzdy, komplet podvozek, komplet výfuk. Pak prý není problém z auta dostat cca 700 koní a 800 Nm při rozumné životnosti. Cena samozřejmě odpovídá navýšení. Ceny orientačně motor 4 kila, výfuk 50, brzdy kilo, podvozek 50. Převodovka to prý snese jen s výměnou lamel. Byl jsem upozorněný na to, že to nedělal a může se cena lišit hodně nahoru i dolů. Ale nelze v půlce přestat nebo něco neudělat protože pak to samozřejmě lehne. A co jsem vytušil, je jedno, jestli chci jít na 450ps nebo na 700, cena za výměnu komponent se moc neliší, práce stejná, odladění SW také. Uvidím, co vymyslím, ale musel bych se vzdát jednoho svého snu, abych mohl postavit takový vůz, který by mě uspokojil. Takže to asi nedopadne. Nějaké úpravy budou, ale asi zůstanu u atmosféry, tj. cca 350ps/400Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 tak co tedy plánuješ, ovšem něco reálného. sory ale dávat do supa tolik peněz, to si fakt běž radši koupit S8 nebo BMW 7 a budeš mít druhý lepší auto, než je slepice... máš v tom l@k solární šíbr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Myslím, že je to každého věc, co chce nebo ne, já bych si zase ani audi ani BMW nekoupil. Prostě to tak je. Combi a solárko nejde dohromady. Jen panorama. Mám to v maximálce, nic víc nejde dát. Vlastně jde, tažný, to nemám. Jinak ohledně peněz, mě radíš jiné auto a co člověk, co přijde se starým autem v hodnotě 50 tisíc, že chce úpravu. Řekneš taky, ať do toho kilo nevysype, protože to bude pořád starej šrot? Prostě každýho věc. Většina velkých přestaveb začíná nějakou nehodou, kde se část ušetří, protože by se to stejně dávalo dohormady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Ja tenhle projekt budu sledovat a naopak ti drzim palce, at si splnis svuj sen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Myslím, že je to každého věc, co chce nebo ne, já bych si zase ani audi ani BMW nekoupil. Prostě to tak je. Combi a solárko nejde dohromady. Jen panorama. Mám to v maximálce, nic víc nejde dát. Vlastně jde, tažný, to nemám. Jinak ohledně peněz, mě radíš jiné auto a co člověk, co přijde se starým autem v hodnotě 50 tisíc, že chce úpravu. Řekneš taky, ať do toho kilo nevysype, protože to bude pořád starej šrot? Prostě každýho věc. Většina velkých přestaveb začíná nějakou nehodou, kde se část ušetří, protože by se to stejně dávalo dohormady. vidíš, to je dobrej nápad, tak s tím někam práskni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 30. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 To už mám za sebou s jiným autem. Ve 180 na dálnici. 3 měsíce jsem se dohadoval s pojišťovnou a chvíli to vypadalo, že mě snad ještě zavřou za podvod. Ale na přestavbu by to bylo super. Auto kolem do kola obouchaný, ale interiér netknutý, ani jeden pytlík nevyskočil. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 to už mám s předchozím autem taky za sebou. Taky na dálnici, ale pouze asi ve 150 km jsem se na vodě otočil 5x dokola. Auto odjelo po svých a dokonce svítily i všechny žárovky. Podruhý už to bylo horší, to vyskákaly i ty pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 snad vás na dálnici nepotkám borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 tak waikiki tedy si odhodlán nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Ještě jsem se nerozhodl, jak jsem psal výše. Je to na osobní setkání s úpravcem, abychom si řekli navzájem představy a možnosti detailněji. Na to teď hned nemám čas, takže rozhodnuté to nebude během 2 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 snad vás na dálnici nepotkám borci za 1,5 mio km to zase tak špatná bilance není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) Také mám podobné km za sebou. Mimochodem to u mě byla nezaviněná DN Editováno: 2. Listopad 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 a máš plnou l@k?(respektive tam moc navíc nebylo k příplatku) pak hlavně dej vědět, jak si postoupil. taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Nemám tažné. Jinak vše. Zatím jsem nepokročil, doufám, že bude čas v zimě po novém roce. Teď nestíhám pořádně ani to, co mě živí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 za 1,5 mio km to zase tak špatná bilance není zdar, tak by mě zajímalo kde jezdíš a kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 je mi dost na to, abych ty km stačil najezdit a jezdím, kde se dá. Nic jinýho tě zajímat nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Heezky pěkně. Bude boj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 proč ? Na poněkud blbou otázku jen adekvátní odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Co naděláš, někdo má pořád bájnou hranici milion za život a někdo za 6 let.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Milion většina lidí nenajede ani omylem. Vem si, že spousta lidí najede tak do 20 t.ročně. Tak to by musel jezdit 50 let. A ve stáří nenajede už zdaleka ani to. No ale ono mi to trvalo taky pěkně dlouho. Ale počítám, že ještě něco zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Tak to jo. Já těch 140 dám ročně v práci a kolem 30 - 40 soukromě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 to moc často teda z auta nevylejzáš, co . To se snad ani nedá, probůh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) Máš pravdu nevylejzám. Dá se hodně. S jedním autem jsem najel za rok 220, ale to bylo nejvíc. Když to človeka živí a fakturuješ za odjetý km, tak to jinak nejde. Tož už dost OT Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.