Trautenberk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nelezu do kufru :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 mám páčku v kabině a dobrý vzpěry a u řidiče vlhčený ubrousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 taktiež páčku na vodičovej strane a zatiaľ sa to dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Jéé jakou páčku proč jí nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 otevírám dálkou už aby zase trochu pršelo, potřeboval bych omýt auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Packu jsem mel v Felicii a taky mi ty dvere nezvedla u Rooma mam odskok a ten mi taky ty dvere nezvedne. Takze jedine reseni at uz je trochu snehu na utreni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Jéé jakou páčku proč jí nemám Kombajny ji nemely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Já ju taky neměl, ale už tam je :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Foto před ani po jsem nestih,každopádně nemám to srdce ho nechat dlouho špinavého tak jsem džundu dnes co trochu vykouklo sluníčko umyl. otevírání kufru mám taky páčkou,zvedám jedním prstem a zavírám za popruh sice se musí trochu víc prásknout,ale dělám že to neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 zadné dvierka moja sa nudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Kombajny ji nemely Měly. Já jí mám z výroby. Spíš po faceliftu se už nedávala Byla to prej snadná možnost jak se dostat do auta. (dlouhej drát, odehneš trochu dveře zatáhneš za páčku a jsi v kufru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 nebo tak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Tak co lestenkari už vás svrbi ruce,když chodite lovem auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Což o to svědí řeším další problém, nenavidím špinavé zadní sklo, ale mám špatnou hadičku u nádobky, není to kdy opravit a tak mám okno na zadku úplně rozpatlané a nechce pršet a ani mrznout aby se to omylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 No ani nemluv jak svedi na starem aute to neslo ani poradne videt ale na tom bilem no to je des a hruza. Okno predni jsem si umyl na pumpe tou houbou co tam maji u stojanu bo to bylo jak v tanku a Libore Si to taky sjed a mas klid no a pristi rok to opravis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Stav k 21.11.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 krome zadku u tebe spinu nevidim ze ty to tajne myjes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Nemyju, spíš to není tak moc vidět, zkusím to na slunci vyfotit. A hlavně to foťák v mobilu ani nepobere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Já sem fotky snad ani dávat nebudu, páč na mé barvě to není vůbec vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Ha vidím druhé kolo fotek . Tak jsem dnes také vyfotil, no máme tady škaredě, poprchává...A auto..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Galvi nechej to uschnout pujde to vice videt a ja pridam jednu dnesni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Vidím, že na moje "rally" fotky sa zatiaľ nikto nechytá. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Nieje to moja foto, jeden známy zapadol keď si chcel skrátiť cestu cez nejaké pole/lúku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Jaj, pěkné, jen by mě zajímala i fotka řidiče, jestli teda neměl někoho, kdo mu auto vyhrabal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Syncy , to ma byt slanecek a ne vrhni vepr z JZD Slusovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.