Lucasse Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Předběžný průzkum - Byl by zájem o menší srázek OIII v Brně a okolí? Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: Lucasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Potkat se můžeme i tak, chtěl jsi si poslech out Canton, pokud vim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Uz sem ho zkousel na salone, super Ale jo, chtelo by to poradne. Kazdopadne muze slouzit jako ozvuceni akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 (editace) předběžně sraz O III a O III RS Brno dne 30.12.2013 - čas a místo po upřesnění! edit: někdy po obědě, aby se dalo fotit, případně až po setmění focení na zajímavém místě na dlouhou expozici.... umyté O III a O III RS s sebou.... bližší info v SZ - přijede i ta červená kačerova RS i s kačerem Editováno: 26. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Jo jo snad mi to vyjde. Jen nevím jak s tím umytím snad bude po cestě sucho!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 26. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Jojo, s tim umyvanim to je ted potiz Takze zatim 4 OIII (2 klassa a 2 rychly spunty)? Uz se tesim panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Zdravím pánové, to máte jen čistě sraz OIII nebo je to i pro jiné příznivce okřídleného šípu? Viděl jsem že jste to jsem přesměrovali ze sekce "Srazů v Brně" tak mě to zaujalo rád bych se dojel podívat s mojím mazlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 máš SZ s infem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Zdravím pánové.Asi stejná otázka jako od V6:Pouze OIII? Mam Rapid 2013 1,2TSI 77kW a rád bych taky vyrazil za fanoušky okřídleného šípu.Asi by se účastnil i další kolega OII chip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 máš SZ s infem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mal.jaroslav Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Sorry,netuším co je SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 zpráva... poslal jsem ti zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dugles Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 fakt jen O3? nemužu dojet kouknout i O1RS? ze bych to nechal nekde 50m od vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 máš zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Počasí nám dneska přeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 však jsem ho taky řádně objednal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 31. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Fotky ze srazu: http://forum.skodahome.cz/topic/125262-lucasses-darja/?p=1850651 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Tak jak to vypadá, jaro je již zde , tak se může něco sfóknout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 mám pocit, že naše srazy budou za chvíli jako brněnská vlajka ještě víc, kamoš si objednal bílou RS ... už jen xtorm nás může zachránit ze svojí černou RS - slíbil že taky dojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 11. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Dnes jsem mimochodem potkal u Zabreha cernou OIII RS s lepenymi cervenymi doplnky - na spoileru a neco na boku. Vypadalo to suprove. Skoda, ze jsem to nestihl vic zkouknout. Jel v protismeru a ja mel zrovna 130... teda 90kmh. Jinak bysme klidne mohli pomalu vymyslet termin srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluivert Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Kdy a kde že ten sraz je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 ještě není termín stanoven, ale bude to v Brně u bývalého fotbalového stadionu Zbrojovky u Boby centra, je to pěkná industriálně devastovaná šeď, která bude krásně kontrastovat s umytýma Ótrojkama ... Včas dáme vědět kdy, bude foto ze země (profi fotograf Lucasse) i ze vzduchu z kvadrokoptéry je domluvena minimálně jedna růžová O III s dívčí posádkou (služební auta Mary Key) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Pánové tak kdy se vám hodí termín srazu? Pište návrhy a pak se pokusíme to skoubit aby to vycházelo všem. Místo bych určil bývalý fotbalový stadion u Boby centra: odkaz - http://mapy.cz/s/9xA2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 za mě ještě teď o víkendu, resp. so - út hory a pak není problém i o víkendu, rovněž kdykoliv ve všední dny.... přizpůsobím se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Čt-ne je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.