meda45 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) Zdravím, mám na Vás prosbu, potřeboval bych provést základní nastavení klapky mísení vzduchu a zároveň klapky cirkulace vzduchu. Tu druhou zmiňovanou jsem, alespoň myslím, zdárně přes VAG nastavil (myslím, že to byl kanál 010). S tou první trochu tápu, proto prosím o radu, plus jaký hodnoty by pak měl VAG ukazovat. Mám totiž podezření na její funkčnost, i když VAG žádnou chybu nehází. Jinak pokoušel jsem se hledat tady na fóru i jinde a všude jsem se dočetl proveďte základní nastavení ale nebyl způsob jak konkrétně přes VAG. Děkuji za vaši radu. Doplněno: mám totiž pocit že klapka mísení pomalu odchází, dělal jsem ve VAGu test hodnot, beru krajní polohy, při pohnutí ovladačem se třeba nezmění, až pootočení třeba o půl otáčky pomůže. Navíc když pootočím ovladačem z nejnižší polohy třeba na 3/4 výkonu, klapka nejede plynule a jemně se zasekává. Může být tedy špatná? Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: meda45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Tady podle DP. dp.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.