sven01 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Vo velkej vacsine tych videi si netolerantny kreten prave ty andy. Ci si iba chces zvysit sledovanost videi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 (editace) Ešte stále máš tú Alfu a robíš poskoka v Žiari ? Ten poskok je niečo ako podaj - podrž. Len na vysvetlenie. Editováno: 17. Květen 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Někteří řidiči na videích mají samozřejmě máslo na hlavě, ale autor těchto videí má evidentně myšlení hodné svého "vytříbeného" slovníku. Nikomu nepřeji nic zlého, ale potřeboval by dostat pořádně za vyučenou. Nepředvídá, je arogantní, sebestředný (Já jsem pánem silnice a kdo je víc?) a nebezpečný. Některé situace zbytečně vyhrocuje tím, že ještě schválně přidá plyn, aby si mohl zatroubit a zanadávat. Tímto bych se moc nechlubil a spíše se zamyslel nad svým chování a technikou jízdy. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 On se nad svým chováním nemůže zamyslet, nemá čím. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Amen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Nekdy se clovek mota, jede pomalu a obcas udela nejakou chybu z nepozornosti. Ale je to treba tim, ze danym mistem jede poprve a jednoduse to tam NEZNA, tak si dava pozor a jede treba pod moznosti (svoje, auta, infrastruktury). Ale to tihle "skolitele" nalepeni za zadkem s pripravenou rukou na klaksonu proste nejsou schopni akceptovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 video XX. a čas 3:46 --> ... předjíždění na plné čáře je jeden z nejhorší přestupků, které můžeš udělat... ta kamera v autě je bič nejen na ostatní, ale i na tebe... další věc je to, jestli to mělo smysl tam předjíždět... Andi... tvůj styl ježdění se mi nelíbí... fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 video XXI. ... čas 1:50, co tam kurwa vyvádíš? a pak málem přejedeš chodce, vjedeš na chodník... normálně to video by bylo zajímavější, kdyby někdo natáčel tebe jak jezdíš... jsi normální křupan... :D ... jediný, za co jsem rád, že jezdíš až na Slovensku... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Chce se mě blejt z autora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 To mi pripomina, ze pristi vikend do BB pojedu, tak snad se neobjevim v dalsim dile zvolenskeho "ujka"... prazska znacka, to bude na mistni mistry volantu zase jako hadr na byka... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Pochopte, že on chce akorat provokovat a tím jak se to tady řeší tak mu děláte jenom radost. Pokud na jeho "výkony" nikdy nebude reagovat, tak to pro něj bude ten největší trest a přestane ho to bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 I to je možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Proč by ne? Jen tady na foru jsem už zažil spoustu evidentně psychicky narušených jedinců, ba dokonce jsem na ně dostal vypracované profily od povolané osoby. Bylo to docela zajímavé (napřed vyzkoušeno na sobě ). Naštěstí jich je většina mimo forum. No a ti zbylí se uklidnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) To mi pripomina, ze pristi vikend do BB pojedu, tak snad se neobjevim v dalsim dile zvolenskeho "ujka"... prazska znacka, to bude na mistni mistry volantu zase jako hadr na byka... Vyhni sa vo Zvolene sídlisku Západ to je napravo od cesty R1 do BB, ( tam býva ) a máš skoro istotu, že toho magora nestretneš. A neboj, pražských áut tu behá dosť a bez problémov.... Editováno: 18. Květen 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jasné, ja asi viem, kade chodí... vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 12. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 zenska s 2,5 promile... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 12. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 video XX. a čas 3:46 --> ... předjíždění na plné čáře je jeden z nejhorší přestupků, které můžeš udělat... ta kamera v autě je bič nejen na ostatní, ale i na tebe... Tych nelogickych 6 metrov plnej ciary na rovinke? Naozaj hrozne, vsetci naokolo museli kvoli mne zahucat do skarpy... Ak som ja take hrozne hovado, tak tohto vasho strelca nerozdychate uz vobec https://www.youtube.com/channel/UCz8IC2htinV0KI227QTkUDw/videos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 (editace) Odkedy máš vzdelanie a právo posudzovať, či plná čiara je na vozovke oprávnene, alebo len tak zo srandy ? V Lídli to vynáša ? Editováno: 12. Červen 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 já už tohoto křupana nebudu komentovat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 (editace) Opět jdu z těch jeho myšlenkových pochodů respektive průjmů Editováno: 18. Červenec 2016, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 DALSI K...T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 16. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 16. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.