padres Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Právě teď, Pawouk napsal: Není dovoleno se ptát na stejnou věc v několika tématech - duplicitní dotaz jsem smazal. ano, ospravedlnujem sa, uz som tam aj pisal ze som sa pomylil a ziadam o zmazanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Definitívne hotovo. Veľká vďaka za pomoc najmä@wirer a@flope63 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Zdravim chlapi, mam skromny dotaz. Premyslim o parkovaci kamere, nasel jsem tuhle: https://www.automultimedia.cz/cz/shop/zpetne-parkovaci-kamery-prislusenstvi-8/zadni-kamera-audi-a4l-2017-vw/#prettyPhoto Je potreba k ni koupit i nejakou dodatecnou kabelaz? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Kabelaz mas podla fotiek v baleni, akurat budes musiet bud kupit/vyrobit si redukciu na cinch, alebo to len odstrihnes a napinujes, ako sme to urobili s wirerom v pripade mojej kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 14 hours ago, misor1994 said: Kabelaz mas podla fotiek v baleni, akurat budes musiet bud kupit/vyrobit si redukciu na cinch, alebo to len odstrihnes a napinujes, ako sme to urobili s wirerom v pripade mojej kamery. Jasny, rozumim, Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Rovnaku kameru mam uz asi pol roka kupenu. Vie niekto samozrejme za odmenu na SK namontovat? BA,BB,TN alebo sa dako dohodneme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viererbl Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Ahoj chlapi , chtěl bych požádat o radu. Nainstaloval jsem parkovací kameru ( koupenou na aliexpresu, v komentářích všichni chválili prodejce, i podle fotek bylo vše ok) https://www.aliexpress.com/item/32877884575.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxNDFAk . Vše mi také funguje ,až na jednu maličkost, při couvání se mi ukáže obraz, ale chybí (neukazují se) barevné vymezovací pruhy pro auto, mám vidět čistě jen obraz včetně malého autíčka s parkovacíma senzorama. Otázka : jsou barenvé vymezovací pruhy záležitost kamery, nebo nějakého nastavení ??? Jediné co jsem nastavoval je 5F - byte 19 - zaškrtl byt 4. Octavia scout 2015 - columbus Předem děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Mam kameru od toho isteho predajcu a na kabli pri kamere je taka slucka bielej farby. Ak chces vodiace ciary, musis ju prestrihnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viererbl Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Díky za radu, slucka (česky smyčka) na kameře jsem ji neměl, bohužel už mám zaděláno v autě, nechce se mi rozebírat zadní víko, na kameře jsem měl konektor pro dveřní spínač, y vyvedeny dva kabliky z kamery , žlutý konektor video a červený konektor napájení, ničeho jiného jsem si nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viererbl Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Beru zpět, už jsem to našel.... díky za radu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Prosím o radu - video couvací kamery se ve FL zapojuje do obrazovky rádia? Nemám klíče k jejímu vytažení, takže nevím. Jednotka má video výstup jen jeden a ten asi jde do obrazovky. Díky. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Nie, na piny 6 a 12 modreho konektora v jednotke. Do displeja nejde nic ine, co tam mas teraz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Díky za potvrzení. Mrknul jsem na YT a bylo tam toto sice pro Golfa, ale to samé v bledě modrém. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Za zlaté prase mi kamera nejde rozběhnout. ? Koupil jsem tu, co výše uvádí BiG007. Mám jenom černou obrazovku. Ukostril jsem to na šroubek madla pro zavření kufru. Snad to není problém. Kódování proběhlo v pohodě, přepne mě na obrazovku s nastavením kontrastu atd. Poradí, prosím, někdo? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Skusal si pri zavretom kufri? Ja som mal problem v tych RCA koncovkach. Potom sme spolu s @wirer teda skusili odcvaknut a napojit ten dlhy kabel napriamo pinmi do konektora. Voila, zacalo to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ano, kufr byl zavřený. Myslíš utnout cinch a hodit to na piny přímo? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 problem robili tie redukcie. nie vzdy sa elektronike paci niekolko konektorov v ceste (zvysovanie odporu, moznosti poruhy). preto lepsie napojit na priamo od kamery az k radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) “Odkonektorování” předku nepomohlo. Při chvíli to udělám i vzadu. Snad nebude kamera v rici. ? Edit: Vypadá to, že páté dveře nejsou ukostřené. ? Vyhodil jsem všechny konektory a napojil napřímo s kostrou na zámek pátých dveří. Kamera chytila nějaký signál ale obraz byl nepoužitelný. ? Mimo jiné - kabel není vůbec stíněný. Asi koupím trojlinku se stíněním a dám tomu poslední šanci. ? Editováno: 3. Květen 2020, autor: Zdenek Pastorek Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Ahoj Vsechny. pridam fajn video, ktere se tyka montazu parkovaci kamery ve stylu udelej to sam. Kameru musis nakodovat aby spravne fungovala! Parkovaci kamera O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Podle toho videa jsem to dělal. Mám hotovo. Myslím, ze jsem měl problem s kostrou a kabelem obecně. Nakódované jsem měl správně od začátku. Nakonec jsem komplet vyměnil kabel a hotovo. ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChryslerCZ Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Ahoj, nedokazal by nekdo pomoct? Dnes jsem si nechal nainstalova parkovaci kameru O3 2013 Columbus, ale když se mi zobrazí obraz, tak v levé části obrazovky je auto se senzory a má kolem sebe černé pozadí a ne průhledné... Třetina obrazu tedy nevidím. Je to špatně nakódované? Mohl by někdo případně poslat co v kódování změnit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Nie je to zle nakodovane, ale pravdepodobne potrebujes aktualizaciu softveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChryslerCZ Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Nějaká rada, kde bych si stáhnul software? aktualizaci už bych zvládl, ale hledal jsem tady na foru a i jinde a nenašel jsem nikde jakýkoliv důvěryhodný zdroj. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 Skus hladat v tejto teme: https://www.briskoda.net/forums/topic/417533-columbus-mib1-0409-firmware/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.