VAG BoBo Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Zdravím ve spolek, mám dotaz existuje na FI nějaká možnost kulturního zaslepení těch koliku na zamykání dveří, na tapecu vedle okna? Podotýkám že v levých dveřích mám diodu a tu bych chtěl zachovat. Nikde nemůžu nic najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 pozerám a zatial nič.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Co krytky co používaj truhláři na zakrytí šroubů?? Je to jezedácký řešení, ale už sem to viděl a nevypadolo to zle. Něco takovýho http://www.knk.cz/image.php?nid=4928&oid=3383258 ale samozřejmě, že v lepší kvalitě. http://www.knk.cz/krytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 to nie je špatné riešenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Nebo kup přímo záslepku co je na LED . Kup za 3 koruny ledku strč ji tam a budeš to mět na obou stranách stejný. Editováno: 5. leden 2014, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Díky Luďo dobrý nápad, koupím, vlepím to tam a je to. Nesnáším to vyskakování čudlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) VAG BoBo nebo ještě rozeber zámek,odmontuj i ten plast,pošli ho mě a já ti budu vděčnej na hodně dlouho-mě to ulítlo a náhradní nesehnatelné,většina zámků to má ruplé.A až potom to zaslep. Editováno: 8. leden 2014, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Kdyby mi to neruplo tak to nezaslepují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 aha,já četl že ti vadí vyskakování čudlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2014 To taky, ale neřešil jsem to do té doby než jeden zkolaboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 ja diry po cudlech zaslepil vystrihnutym koleckem z gumy stejny barvyvlepil sem je silikonem ale chce to delat v klidu a pomalu chytit tvar aby to vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.