Přejít na obsah

Koberce zavazadlového prostoru


Flag

Doporučené příspěvky

Vzhledem k dnešnímu rozčarování z nákupu koberce do zavazadlového prostoru OIII Combi zakládám toto vlákno abych se podělil se svou zkušeností. Tady něco k vlastnostem jednotlivých typů a jejich kompatibility s ostatní výbavou:

 

  • Oboustranný koberec - nejedná se ani tak o koberec jako tvrdou mírně pružnou desku. Z jedné strany je šedý koberec shodný s obložením kufru, z druhé strany je spíše pogumovaný plast než guma. Kobercová strana je kompatibilní s cargo elementy 5E58675749B na suchý zip. Kompatibilní se síťovým programem.
  • Textilní koberec - shodný povrch s koberečky Elegance. Suchý zip cargo elementů na nich nedrží. Síťovému programu nepřekáží
  • Gumový koberec - guma shodná jako pro interiové gumové koberce. Cargo elementy pochopitelně nedrží. Se síťovým programem nekoliduje. Ohebný.

Abych to shrnul kromě základního koberce a oboustranného koberce (který z mého pohledu vzhledem ke své neohebnosti není kobercem) není žádný další kompatibilní s cargo elementy.

 

 

A proč mi vadí neohebnost koberce? Protože v OIII nejsou zakryté boční prostory mám u rezervy nacpanou spoustu věcí. S neohebným kobercem se k nim nedostanu jinak než, že vše z kufru vyndám. Normálně stačí odstranit věci z první třetiny (po zlom v desce základního koberce) a věci jsou v dosahu. Dále mi vadí, že takto neohebný koberec není kam odložit třeba v případě extrémníhu zašpinění gumové části. Gumový koberec přehnete napůl a máte čistou plochu. Všechny zmiňované koberce jsou originálním příslušenstvím.

 

To mi tedy NEpřipadá SIMPLY CLEVER.

Editováno: , autor: Pawouk
Název vlákna jsem upravil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč není pojmenováno jinak? - je to zavádějící název tématu, nebylo by lepší např. Koberce zavazadlového prostoru?

 

doporučuji požádat Pawouka o přejmenování vlákna, neb o kobercích jako takových - pod nohy se tu píše v jiném vlákně....

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ač jsem začal kobercem do kufru domnívám se, že koberce od sekce Interiér patří a že není na škodu řešit koberce v kufru i interiéru v jednom tématu.

Jo o kobercích se píše v Ostatním společně s obalem na pneu - opravdu přehledné....

Ale jak budou moderátoři chtít. Nelpím na tom.

Editováno: , autor: Flag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

No je to kravina,za kterou bych 1500 rozhodně nedal.Zítra se na to musím ještě mrknout, nejsem si jist,ale přišlo mi to, že když vidělám tu podlahu,co tam mám ted, tak ten oboustraňák tam bude takový plandavý, nevím, jestli mi rozumíte:-)

Ještě bych dodal,že mluvím o liftbacku.

Editováno: , autor: Sanek81
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem v OB objednával gum. koberce do OIII a poslali mi do Rapida, po tel. jsem chtěl domluvit, že hned pošlu z5 a oni ať pošlou správné ale nebyla s nimi řeč, že prej dokud nedostanou zpátky tak správné nepošlou ale alespoň potom v obálce přibalili peníze za poštovné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mě když poslali něo jiného, také s nimi nebyla moc dobrý domluva a ještě kladli podmínky, že když zboží doje poškozené (nevím jak to ovlivním) že nic nedostanu a přitom trvali na pojištění balíku...... a peníze za poštovné, když jsem jim to poslal z5 neposlali, na účet mi vrátili jen co stálo zboží, které jsem vrátil, protože nebylo na O III

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

víš jak to je, jedna negativní zkušenost bohužel klidně zastíní těch 100 pozitivních...

 

... já jsem u nich objednal a obdržel minimálně 10 objednávek absolutně bez problému, tedy až na ty vzpěry kapoty bez návodu a se špatnými fotkami na webu, které tu na fóru zaměstnali několik lidí - viz samostatné téma no a ta výše uvedená předposlední zkušenost.... zítra mi dolde přes PPL další objednávka, nicméně neočekávám problémy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...