Stringo Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Nikdo další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 má to cenu ve 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 No proto jsem se právě zeptal... Minule nás bylo sice 9 a potom nás bylo plno, ale tak to jsem někdo napište do večera, pokud jedete s kamarády, kolik nás tam případně bude tedy aut!... ve 3 autech to cenu asi nemá ani, navíc já bych stejně přijel "BOBÍKEM" Octu mám nepojízdnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Ve 12.hodin bych tam mohl být,ale to už bude rozpuštěno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Tak jak, jede se zítra nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Chlapci, tak to asi odpískáme a uděláme někdy další měsíc. Jen mě štve, že tam bylo minule 20 aut a nikdo se tu od té doby pomalu neukázal, takže ani nemáme představu o kolik aut se tu vlastně jedná, kdo by případně zítra přijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Můžu a přijel bych 13,14,27,28.září...Jako obvykle Tesco Rokycanská?Tak se ozvěte a napište sem.Chce to trochu jednat,jenom psaním se nesejdem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Já bych to viděl někdy na konec září, aby všichni měli čas si zařídit volno... Jde o to, jestli sobota, nebo neděle se hodí víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Doodle, hoďte si tam hlasování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Víkendové termíny na září se mě celkem hodí. To by šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Od září nemohu soboty dopoledne a občas i v neděli dopoledne. Napište co nejdříve pevný termín, ať si to všichni mohou zařídit a nehoníme to na poslední chvíli jako dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 A možná Tesco Borská Pole by bylo lepší místo, je tam autosalon škoda, to znamená více škodovek na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Konec září?To znamená víkend 27-28.září? By šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Pawouk: to jsem sem dával a dopadlo to fiaskem... Jary7: ty termíny jsem na Doodle vyhlásil před 3.týdny, což je celkem dost času si myslím... Takže jestli se má dát pevný a jediný termín na konec září, tak bych to viděl na neděli (lidi většinou v pátek choděj po nějakém povyražení a v sobotu vylehávají, takže bych to viděl na poslední zářiovou neděli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Aha, to jsem nějak nepostřehnul. Udat pevný termín je taky řešení, holt kdo nebude moct přijet, má smůlu. Ono by se to totiž nesešlo nikdy. Dej to tedy na tvrdo. Když budu mít čas, tak bych taky přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 V neděli 28.9. tedy poslední neděli v září můžu. O dnešním srazu jsem se náhodou dozvěděl těsně před víkendem. Ale moje chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Neděle sedí víc... jak jsi psal v pátek se spíš občas chodí do knajpy zapít týden a v sobotu se vyspává..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 A to místo? Mě se Rokycanská zamlouvala z důvodu možnosti parkování v podzemním parkovišti, když bude pršet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Za mě 28.9. Rokycanská, Stringo má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 28.9 Rokycanska, to muzu :-) a budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak Stringo už piš tabulku přihlášených na sraz 28.9. na rokycanské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Plzeňský ŠkodaSraz 28.9.2014 (neděle) v 09:00 u Tesca na Rokycanské v Plzni Pokud bude pěkně tak na horním parkovišti ZDE: Pokud bude pršet tak na podzemním parkovišti ZDE: Účast potvrdil: 1. Stringo 2. Kacany 3. Jary7 4. Dandys 5. Prašík 6. hiz 7. Pawouk 8. Janysek 9. Whoosah 10. Ondras.ss 11. Mr.Kyblik 12. PANCHO 13. jirka toledo 14. wén@ Editováno: 24. Září 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Paráda už je nás o jednoho víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Však ono to dopadne stejně, měsíc tady bude viset pozvánka a týden před se tu začne řešit kdo co kdy a jak a jestli vůbec Ještě jen doplním, jestli někdo budete vědět, že s Vámi přijede další auto, tak mi to sem napište a já připíšu k Vašemu jménu ještě doplnění, ať je přehled o kolik aut se bude jednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Mě tam napiš taky. Sice je to až za měsíc, ale září už máme volnější (i když junior nastupuje do první třídy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.