Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Na velikosti auta nezáleží, to ho máš pod sedačkou, nebo proč si nevzal nějakej větší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Já mam aktivní subáč 900w pod přihrádkou u spolujezdce a sem naprosto spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-auta/boss-audio-bass900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 já ho mám v kufru..:-D pak hasičák a ledničku..:-) mno větší by se do kufru nevešel..:-) jsem zvědav kacany na tebe teda..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Jako nehraje to jako bedna v kufru, ale je to dobrý, když uvážíš, že to ničenu nebrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Tak to už se těším na srovnání s tím Sound Systémem...jsem zvědavej co to bude hrát a jestli se ta investice vyplatila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 to jsem taky zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 aby jsi to pak nezahodil..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Kdyžtak to zahoď ke mně já to dám do 120ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Když tak to zahodím mezi Vás a vy se poperete, ať z toho alespoň něco mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 hodíš to jako svatební kytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 na tu já kašlu..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 O svatbě mi ani nemluvte :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 tak v noci na dnešek mi ukradli středové pokličky z kol a znak přední vrs z o 2 buzny a poškrábaly pátý vrata :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 To je fakt na zabití :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 a blití.....-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Já už ani měnit nebudu, nechám svoje původní... Mě ukradli už 6x pos*ané čepičky na ventylkách, jak bych dal něco nového, je to hned pryč... Akorát mě zaráží, jak se jim podařilo sundat ty pokličky, mě totiž šly sundat jen když jsem sundal celé kolo a vyrazil je zevnitř... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Tak ono když tam strčíš nůž, tak to vytáhneš a zloděj si vždycky poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Podle mě to dělají smradi do 15ti let... Fetka rozbije okno a vykrade ti ho, zloděj bere celé disky v lepším případě, v horším celé auto... Nic to nemění ale tu podstatu ničení cizího majetku... Je to hrozná doba tohle... V Americe si to nikdo nelajzne, je to Tvoje, někdo ti to ničí, nebo krade, vytáhneš bouchačku a je to, u nás ještě spíš zastřelí tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 mno to já to měl přilepené silikonem a vzaly to zmrdi..:-( mno nic,pořídil jsem si domu dřevěnou fošnu jak byla ve filmu kráčející skála..oni opět přijdou,ale to už je vyčapnu....a co jiného prostě seřezat,je mi to jedno,klidně a´t pak si půjdu sednout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 No u nás je to prostě tak...a to ještě on je zloděj, ty budeš bránit svuj majetek a odneseš to nakonec ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 ale budu mít dobrý pocit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 no já si zase musim koupit do auta baseballovou pálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 mě stačí ten hranol :-):-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 varování na autě mám,tak co..:-) pak ať jim přeje jenom štěstí..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.