Mirek 835 Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Plní jen funkci ustavovací. Nech při montáži kola nehledáš díry na šrouby. Ale určitě jej tam dej a nějak moc jej dotahovat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 po odsroubovani kola zajistuje sroubek neustaly kontakt kotouce k naboji a neni takove riziko napadani necistot koroze mezi tyto dve dosedaci plochy, da se rict, ze svuj vyznam tam jakysi má. U fabie je hlavicka sroubku na klic typu torx ale i tak ti doporucim na zavit nanest treba grafitovou vazelinu a dotahovat staci lehce. Nekdy sezenes kotouce a sroubky jsou v baleni k tomu, nekdo je u montaze zajistuje Loctitem . ps. zadnou paniku z toho, jsou i vozy ( audi aj ) ktere z vyroby nemaji sroubky zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj, Doporucite mi prosim nekdo jake koupit kotouce, desticky a Na zadek bubny? Vubec nevim jake koupit. Dekuju za pomoc s vyberem Mam Fabii 1,4 16V 55kW motor BBY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Proč ne origo ze škodovky, těmi nic nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) Já měl možnost vyzkoušet na autě nejprve zimmermanny,po cca 8 tis. km se zkroutily,pak jsem tam dal ATE power disk,ty vydržely asi 12 tis km a zkroutily se,tak šly na řadu originály a ty tam jsou už zhruba 20 tis a zatím klid. Takže za mě jedině originál. Editováno: 16. Březen 2017, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 @Majlou disky ATE (ziadne drazkovane, obycajne) + platnicky ATE alebo Textar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Pujdu do originalu. Dekuju moc za nakopnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 A jaká značka je originál, respektive kdo je pro ně vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 ATE - dodává kotouče na linku a nadvýrobu prodává samo. Mám na FI 1,4 MPI a Origo kotouče po 120 tis. destičky tak po 60tis. , další dáno ORIGO ATE kotouče i destičky a teď na hranici životnosti kotouče mám na téhle sadě najeto 155 tis. a druhé destičky, za mě spokojenost a experimentovat nehodlám. To jsou mé zkušenosti a nikomu je nenutím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 tak tak. Preto som mu pisal, aby si zohnal ATE. Ale pojem "original" je tu mocny. Kto ma zbytocne eura navyse, nech sa paci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 No nemyslím si, že nějak zvlášť ušetříš mezi Ate mimo a Ate v krabici od škody, ale nicméně pokud s tím mocným "originálem" cílíš na mne, tak jsem to myslel jako originální rozměr a typ a ne jak ti někteří na HTP potřebují drážkované kotouče o průměru aspoň 500 mm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 @mischicka nebolo to konkretne na teba, a ak myslis typ a rozmer tak sme na jednej lodi. Dotycny si moze vyhladat podla svojej motorizacie / vybavy konkretne cislo a porovnat s ponukou priamo od Skody. Mozem iba za seba uviest priklad, 6R0615301A: original ATE Viac ako 1200 korun je podla mna slusne, iba na kotucoch. Uz sa mi nechce pocitat aj platnicky + zadok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) Nevím,nevím,ale na fabii (mimo RS) se dávaly kotouče v průměru 256x22 a ne 288. Tady máš ty správné https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0615301-predni-brzdovy-kotouc-256x22mm-skoda-8679.html Editováno: 16. Březen 2017, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 4 hours ago, sk0d@ said: Mozem iba za seba uviest priklad To znamena ze som uviedol priklad na mojom aute, kedze som mal po ruke origo cisla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 V pohodě,já jen aby tady tazatel na kotouče které koupit nebyl zmatený z toho že mu dáváš odkaz na kotouče které na jeho auto nepůjdou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 2 hours ago, Albín said: Nevím,nevím,ale na fabii (mimo RS) se dávaly kotouče v průměru 256x25 a ne 288. Tady máš ty správné https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0615301-predni-brzdovy-kotouc-256x22mm-skoda-8679.html Tak si oprav hrubku na 22, aby si ho tiez nemylil Nemyslim to v zlom, ja som len uviedol priklad ako sa da usetrit pri zachovani kvality. A predpokladam, ze dospely clovek si sam vie vyhladat vhodne diely a nebude hned objednavat na zaklade mojho prikladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Dej tam origo , fakt neblbni. Mam zimmermann a po 15tisicich se zacinaji pomalu kroutit. A to jezdim celkem klidne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Taky mám Zimmermann a jezdím klidně. Nemyslím si že se ti začínají kroutit, může to být právě tím stylem. Vem je pod dobrou optiku a možná se budeš divit. Zahořel sem je na začátku a zatím 35km OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Koupil jsem tyhle: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0615301-predni-brzdovy-kotouc-256x22mm-ate-power-disc-14327.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Zdravím, poprosim Vás o radu, mám Fábku 6Y 1,4 44kw rok.v. 2002 AZF chcem menit zadne bubny + predne kotuče + dočtičky, čo som tu pozeral tak asi naj bude ATE, viete mi prosím dať nejaké odkazy na eshop, kde ste brali a nemali problem so zvlnenými kotúčmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Přečti si zprávu nad tvým příspěvkem a zkus třeba tohto prodejce, mimichodem mají slušné ceny, supr dopravné, mají obchod i v .sk a po registraci sbíráš slevové kupony, vytvoř si garáž a pod tvym vinkem ti vyjede přímo díl vhodný pro tvé vozidlo. Na zmetek můžeš narazit i u nich, proto jsou reklamace. Já u posledních kotoučů , co jsem měnil Ate jsem si myslil , že jsou zvlněné, ale až po 10 tis. km se zatáhly a přestaly mírně vybrovat. Je to hlavně o volbě mezi kotouči a deskami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 před 10 minutami, Casy napsal: Přečti si zprávu nad tvým příspěvkem a zkus třeba tohto prodejce, mimichodem mají slušné ceny, supr dopravné, mají obchod i v .sk a po registraci sbíráš slevové kupony, vytvoř si garáž a pod tvym vinkem ti vyjede přímo díl vhodný pro tvé vozidlo. Na zmetek můžeš narazit i u nich, proto jsou reklamace. Já u posledních kotoučů , co jsem měnil Ate jsem si myslil , že jsou zvlněné, ale až po 10 tis. km se zatáhly a přestaly mírně vybrovat. Je to hlavně o volbě mezi kotouči a deskami. takže na 1,4 AZF sú vhodné 256x22 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Pokud tam je FS III (je to napsáno na třmeni), tak tam budou 256x22. Pokud chceš jistotu co se týče odolnosti proti zvlnění, tak relativně spolehlivě funguje dnes pouze origo. Třeba na škoda dílech spojí asi 1200 kč. : https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0615301c-predni-brzdovy-kotouc-256x22mm-skoda-8679.html A samozřejmě origo destičky: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0698151d-predni-brzdove-desticky-se-signalizaci-opotrebeni-skoda-13374.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 V čem je název tématu "Brzdové kotouče na přední nápravě" nejasný, že se tady diskutuje o zadních bubnech? No, už nediskutuje. A tak to bude i napříště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanRS1 Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Zdravím Koupil jsem si Fabia RS1 rok výroby 2003 a chci se zeptat jaký olej ? Jaké kotouče jaké destičky ? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.