Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím,

jen otazečku bych měl.

Tato "aktualizace" upravi co? Zneni nastaveni ze si Columbus porad mysli ze jede auto 20km/h. Nebo upravi v columbusu to ze se obraz ma vypnout pri 200 km/h?

Nekde jsem cetl ze pokud se Columbus upravi prvnim zpusobem ze tedy si porad mysli ze jede auto 20km/h tak to muze udajne zpusobit poruchu převodovky DSG. Tak se mozna hloupe ptam, ale budu radsi za blbce nez pak resit problem s DSG.

Dekuju

BTW: eventualne slysel/cetl nekdo o tom take?

A jeste jeden blbej. Udajne ma fungovat nakej trojhmat na to ze obraz jde i za jizdy ale nesmi se pridat hlasitost zna to nekdo? 

Editováno: , autor: Cox
Vloženo (editace)

ta aktualizace upravi to, ze odblokovani za jizdy je stale aktivni, pouze se posune hranice aktivace z 15 km/hod na cca 260 km/hod.. Zaroven ta aktualizace zpristupni servisni menu.

ted koukam do sveho DVD, je tam nastaveni

# Speed limit DVD/TV: 300km/h

takze pokud pojedes vic nez 300 km/h, tak se ti zablokuje :-D

Editováno: , autor: alfonsak
Vloženo (editace)

TO alfonsak or all: Prosim te kde v nastaveni najdu speed limit?

Je to přístupná položka před aktualizaci nebo až po?

Děkuji

Editováno: , autor: Cox
Vloženo (editace)

ted koukam na to DVD od nik221 - to je nejake starsi DVD, ktere meni vice veci (aktivuje HDD, nastavi nejaky tuner, deaktivuje DAB atd)... Jde spise o zachranne DVD, kdyz se neco pokazi

pokud chcete, muzete si vypalit tohle ISO (staci na CD), to meni akorat dve veci - aktivuje servisni menu a meni hodnotu pro zakodovani obrazu na 300 km/h

cd.zip

Editováno: , autor: alfonsak
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

Zdravím, pokusil jsem se odblokovat obraz u columbusu u nového superbu, pomocí souborů od alfonsak se mi podařilo udělat to, že rádio napsalo, že bylo aktualizované, ale video ani servisní menu stále nefunguje. u souborů od nik221 mi rádio napsalo error při načítání dvd. 

Neměl by někdo nějaký nápad, jak to jinak odblokovat, nebo s tím mám zaject do nějakého servisu, kde mi to udělají?

un → cs
u

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

TO MCMichal: nerekl jsi kterej soubor si stahl a vypalil zda od nika nebo od alfonsaka.

Ja jsem stahnul od alfonsaka.

a postup  byl:

1)stahnout

2)rozipovat

3)ze souboru vytvorit ISO (ja programem PowerISO)

4)vypálit

5)nahrát do Kryštofa

Vloženo

chlapi asi som lavý ale mne to nejde ...mám columbus v B-éčku combi ale stále my pýta SWL disk ak ho aj tam dám tak sa len vypína a zapína..a nič..napalil som to len klasicky..Copy a napaliť..

vie my s tym niekto pomôcť?

Vloženo

No ved prave... Vypalil som iso a nic.... :-(...naskocia cervene pruhy z napismi ze pozaduje swl.. A nic... Len dookola.. Asi minutu ako keby nieci robil. Potom ako keby rebootovalo... A dookola a dookola... A nic :-))) dakujem za reackiu ;-)

Vloženo

2tomidami: chova se to, ze to nenaslo spravne CD - bud spatna mechanika nebo spatne vypalene

HLAVNE: vypalovat co nejmensi rychlosti (max. 2x, nejlepe 1x !!! ) a pripadne zkusit jina media (+R misto -R atd)...

PS: Napr. Audi MMI je na DVD media znacne hakliva.  Nez se mi povedlo vypalit DVD s mapama, tak jsem znicil cca 10 ruznych medii

• o 1 měsíc později...
Vloženo

chlapi prosim o radu. stiahol som subor aj od alfonsak aj nik221, spravil som z toho iso cez power iso, napalil som to na dvd r+ a ani jedno mi z toho nechce zobrat. pri jednom mi vypise ze je chybny subor a mam vlozit swl. neviete mi poradit kde robim chybu? je to superb fl (mr2014).

dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...