Tomáš Hrábek Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Ahoj,mohl byste mi Prosím někdo zaslat cd s odblokem. Samozřejmostí je, že náklady platim. Děkuji. Zkoušel jsem stahovat ale nejak to nedopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Toto jsem stáhnul z škoda elektronická příručka, rozbal to a obsah vypal na DVD vlož do columbuse a je to. 1, Zapnout zapalování 2, Vložit DVD 3, Trojklik (viz. obrázek 111 ) 4, Potvrdit aktualizaci (viz. obrázek 222 ) Z DVD ODBLOK OBRAZU.rar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Díky už to frčí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Zdravím, Nero mně odmítlo vypálit soubor na DVD tak jsem to vypálil na CD-R. Nebude to problém? Zatím jsem neměl čas to vyzkoušet nainstalovat..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cox Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Zdravím, jen otazečku bych měl. Tato "aktualizace" upravi co? Zneni nastaveni ze si Columbus porad mysli ze jede auto 20km/h. Nebo upravi v columbusu to ze se obraz ma vypnout pri 200 km/h? Nekde jsem cetl ze pokud se Columbus upravi prvnim zpusobem ze tedy si porad mysli ze jede auto 20km/h tak to muze udajne zpusobit poruchu převodovky DSG. Tak se mozna hloupe ptam, ale budu radsi za blbce nez pak resit problem s DSG. Dekuju BTW: eventualne slysel/cetl nekdo o tom take? A jeste jeden blbej. Udajne ma fungovat nakej trojhmat na to ze obraz jde i za jizdy ale nesmi se pridat hlasitost zna to nekdo? Editováno: 23. leden 2014, autor: Cox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak s tím ti asi neporadím mám manuální převodovku, s tim trojhmatem to už tady na foru někdo psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) ta aktualizace upravi to, ze odblokovani za jizdy je stale aktivni, pouze se posune hranice aktivace z 15 km/hod na cca 260 km/hod.. Zaroven ta aktualizace zpristupni servisni menu. ted koukam do sveho DVD, je tam nastaveni # Speed limit DVD/TV: 300km/h takze pokud pojedes vic nez 300 km/h, tak se ti zablokuje :-D Editováno: 23. leden 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cox Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) TO alfonsak or all: Prosim te kde v nastaveni najdu speed limit? Je to přístupná položka před aktualizaci nebo až po? Děkuji Editováno: 23. leden 2014, autor: Cox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) nee, ta hodnota 300 km/h se nastavuje prave prave pres to aktualizacni CD(DVD)... je to v souboru WA\EURPQTO.WSH Editováno: 23. leden 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) ted koukam na to DVD od nik221 - to je nejake starsi DVD, ktere meni vice veci (aktivuje HDD, nastavi nejaky tuner, deaktivuje DAB atd)... Jde spise o zachranne DVD, kdyz se neco pokazi pokud chcete, muzete si vypalit tohle ISO (staci na CD), to meni akorat dve veci - aktivuje servisni menu a meni hodnotu pro zakodovani obrazu na 300 km/h cd.zip Editováno: 23. leden 2014, autor: alfonsak 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Dnes aktualizováno dle návodu od Nik221 a vypadá to, že DVD funguje. Objel jsem jen kolečko kolem baráku a video šlapalo. Díky ..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Aktualizováno souborem od "alfonsak" - funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 netusite, jestli to funguje i na poslednim superbu? tedy MR2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Zdravím, pokusil jsem se odblokovat obraz u columbusu u nového superbu, pomocí souborů od alfonsak se mi podařilo udělat to, že rádio napsalo, že bylo aktualizované, ale video ani servisní menu stále nefunguje. u souborů od nik221 mi rádio napsalo error při načítání dvd. Neměl by někdo nějaký nápad, jak to jinak odblokovat, nebo s tím mám zaject do nějakého servisu, kde mi to udělají? un → cs u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 udělám to bez problémů přes servisní kabel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 to víme že to uděláš ale tady si členové snaží pomoc bez placení....třetím stranám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 zřejmě jsi nepochopil odpověd, napsal jsem jak to dělám já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Vypálil jsem to a nic. Po trojkliku mi to CD vyhodí a když ho vrátím, tak nic Jaký je prosím přesný postup při vypalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cox Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 TO MCMichal: nerekl jsi kterej soubor si stahl a vypalil zda od nika nebo od alfonsaka. Ja jsem stahnul od alfonsaka. a postup byl: 1)stahnout 2)rozipovat 3)ze souboru vytvorit ISO (ja programem PowerISO) 4)vypálit 5)nahrát do Kryštofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomidami Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 chlapi asi som lavý ale mne to nejde ...mám columbus v B-éčku combi ale stále my pýta SWL disk ak ho aj tam dám tak sa len vypína a zapína..a nič..napalil som to len klasicky..Copy a napaliť.. vie my s tym niekto pomôcť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORGII Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 (editace) Musíš to vypálit jako ISO soubor pak by to mělo fungovat. Na netu si najdi prográmek co umí vypálit ISO soubory a je po problému. Tady si vybereš: http://technet.idnes.cz/vypalovaci-programy-zdarma-dp1-/software.aspx?c=A120725_143537_software_dvr Editováno: 7. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházající příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomidami Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 No ved prave... Vypalil som iso a nic.... :-(...naskocia cervene pruhy z napismi ze pozaduje swl.. A nic... Len dookola.. Asi minutu ako keby nieci robil. Potom ako keby rebootovalo... A dookola a dookola... A nic :-))) dakujem za reackiu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 2tomidami: chova se to, ze to nenaslo spravne CD - bud spatna mechanika nebo spatne vypalene HLAVNE: vypalovat co nejmensi rychlosti (max. 2x, nejlepe 1x !!! ) a pripadne zkusit jina media (+R misto -R atd)... PS: Napr. Audi MMI je na DVD media znacne hakliva. Nez se mi povedlo vypalit DVD s mapama, tak jsem znicil cca 10 ruznych medii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saibot Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 chlapi prosim o radu. stiahol som subor aj od alfonsak aj nik221, spravil som z toho iso cez power iso, napalil som to na dvd r+ a ani jedno mi z toho nechce zobrat. pri jednom mi vypise ze je chybny subor a mam vlozit swl. neviete mi poradit kde robim chybu? je to superb fl (mr2014). dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.