jirka toledo Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jelikož jsem novopečený majitel superbu 2 , mám dotaz montoval jste si někdo zamykání zpátečky a to construct? (když jsem měl O2 tak tam sem si ho montoval), zda li nemáte někdo postup rozebrání tunelu , přeci jen se nemusí tápat kde co drží atd...zatím sen tunel nezkoumal, díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 konstruct už je namontovanej , kdybyjste někdo chtěl poradit nebo návod jak rozebrat střed. dunel , mám foto manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanPatrol Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jak se dá koupit zařízení Construct ? Předpokládám, že nejsi dealer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 nejsem dýloš kdyžtak na mailu jirkawrc@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ahoj, pokud by ti stačil Defend Lock, tak ten prodává přímo Škoda Auto http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/mechanicke-zabezpeceni-razeni-superb-3t1071775dx/10/2/12/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 na defend vzhľadom na cenu a kvalitu by som sa vykašlal a bral construct , dá sa objednať aj z Etky - a bude mať pekné Škodovácke klúče nie constructové ... montáž je stejná ako na OII , vycvaknúť manžetu radičky , rámik , odpojiť vypínače , popolník von , displej , srobky konzoly a bočnice a ťahať to všetko von , pohodová robota ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.