pajjja Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 V poho, je tu takové množství dat, že jsem to nepostřehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Zdravím vás přátelé. Občas se mi stane, že když vypnu motor tak ventilátor pořád hučí. Ted to asi 2 mesice nedelalo. Predtim obcas. A ted se mi to stalo 3x za dva dny. Je to normální? Mám to nechat hučet dál? Protože vždycky zapínám a vypínám motor aby to přestalo. Což asi taky nebude dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Zase další co nehledá... Jsem zvědav, kolikrát se to tady ještě objeví. Vlákna sloučena. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Protože vždycky zapínám a vypínám motor aby to přestalo. toto už radšej nerob.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Promiň te pane Pawouk ale hledal jsem to v kategorii své motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ok. Příště trošku hledat, ty TDI jsou z jedné konstrukční rodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Takže jen pro potvrzení-pokud je to tedy regenerace DPF filtru tak můj motor je po cca 6000 km po generálce. Myslím, že tak dvakrát ten větrák nehučel se zvukem "leteckého motoru při volnoběhu" (Scout je prý krásné auto a všichni se za ním otáčejí, když zaparkuje-teď už i vím proč, ten hukot prostě nejde přejít jen tak). Ve městě to chápu ale včera jsem jel do Ostravy a zpět ( D1 a R35 cca 90% trasy) a jel jsem tempomatových 130 teplota cca -5°C a když jsem přijel k segře a zaparkoval tak po 5-ti minutách jsem musel vysvětlovat asi třem členům rodiny, že to auto fakt není pokažené a že jsem opravdu nejel "furt dvěstě". Ten hukot ventilátoru na chladiči je tak intenzivní, že to ve mně vzbuzuje myšlenku "nějaké resuscitace" a kdyby ten větrák nejel tak z toho snad vystřelí "nějaké péro , motor škytne a bude po něm". Spotřeba oproti erese fantazie, ale tohle...no nic. Má co chtěla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Nedávno jsem se svoji 1,6 TDI prověřil nový úsek silnice. Ono to bohužel víc jak 190 nejede Ale po příjezdu domu jsem to stopoval a trvalo to 9 min než se ventilátor vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda 111 Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Mám za sebou třetí regeneraci. Větrák jsem slyšel jen při tý první. To jsem vypnul motor při zvýšeným volnoběhu.Psal jsem o tom ve svým vlákně. Při těch dalších dvou ani nikdy mezi jsem větrák neslyšel a to jsem ji teď na sněhu docela trápil. Jak často se vám spouští regenerace? A jak vám dlouho trvá? V manuálu je 15 minut. Mě to zatím vychází každých necelých 700km a pak vypaluju asi +-10km+než si toho všimnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 ľudia kašlite na to už ...RJ motora si to ustráži,zbytočne si zaťažujete hlavu..ak bude nejaký problém,tak on sa ohlási Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 no já na to kašlu, jsem jenom popsal své pocity....nebudu na Silvestra řešit problémy Debilního Przniče Fýkonu....už mám kafe s rumem a nějaká regenerace..ta musí proběhnout zítra během letu do Busanu kde musím být v sobotu v 8 ráno "na značkách".....ať žije EU6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.