LiveBomb Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 před 39 minutami, stanmar napsal: .. a ještě víc by ušetřil, kdyby šel na dílnu a podával mechanikovi nářadí ! (Omlouvám se za OT, ale tohle mi fakt hlava nebere, tohle kolenovrtství ) A co přesně se ti nezdá? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Říká se, že když máš na opici, měl by jsi mít taky na banány... Pokud si pořídím nový vůz, tak s tím zároveň počítám, že nebude provoz zadarmo. Samozřejmě moc dobře vím, že mají v AS předražený olej, o tom žádná. Jen mi je prostě cizí tahle "radost" jak jsem ušetřil 2 tisíce za rok na oleji, při ceně vozu přes půl milionu, zatímco roční propad hodnoty vozu je v desítkách tisíc. Štve mě to taky, ale neřeším to. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 To je cena bez oleje ten budu měnit až za 7ti km!!! Taky mi to přišlo jako raketa ale asi to tak je normálni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 před 22 hodinami, Aleš_BX napsal: tak to je nářez a pak že má TDI vyšší provozní náklady, proboha kolik tam těch svíček máš? nebo jen 4 ks a tak ddrahé? já jsem za první prohlídku s vlastním olejem u O III před Fl platil (někde by se to tu našlo) včetně DPH 887,00 Kč !!! + vlastní olej mě stál 929,00 Kč - za ten mi servis účtoval za ekologickou likvidaci 80,00 Kč bez DPH... filtr stojí pár stovek a brzdovka je taky malá položka, to je hodně brutální.... kdybys zajel těch mega km tam kde jsi to u HORy koupil, ještě bys ušetřil... Tak to by mě zajímalo co by to stálo u Hory? Ale samotna prohlidka stala 660 bez DPH dále prace výměna sviček a filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Před hodinou, stanmar napsal: Říká se, že když máš na opici, měl by jsi mít taky na banány... Pokud si pořídím nový vůz, tak s tím zároveň počítám, že nebude provoz zadarmo. Samozřejmě moc dobře vím, že mají v AS předražený olej, o tom žádná. Jen mi je prostě cizí tahle "radost" jak jsem ušetřil 2 tisíce za rok na oleji, při ceně vozu přes půl milionu, zatímco roční propad hodnoty vozu je v desítkách tisíc. Štve mě to taky, ale neřeším to. A teď si představ, že kvůli těmhle šetříkům, ty o to víc přeplácíš olej, protože servis se na někom zahojit musí. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 A niekto si nosi vlastny olej lebo proste chce davat lepsi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 (editace) před 21 hodinami, stanmar napsal: Říká se, že když máš na opici, měl by jsi mít taky na banány... Pokud si pořídím nový vůz, tak s tím zároveň počítám, že nebude provoz zadarmo. Samozřejmě moc dobře vím, že mají v AS předražený olej, o tom žádná. Jen mi je prostě cizí tahle "radost" jak jsem ušetřil 2 tisíce za rok na oleji, při ceně vozu přes půl milionu, zatímco roční propad hodnoty vozu je v desítkách tisíc. Štve mě to taky, ale neřeším to. Jenže ono to není o tom mít nebo nemít na banány nebo mít nebo nemít dva tisíce. Navíc se to týká i fabie za "ubohýho" 1/4 míče. Ale jak jinak jim chceš ukázat že nesouhlasíš s jejich cenovou politikou? Dokud to všem bude jedno tak se to nezmění. Btw. kolenovrt by si donesl i ostatní vlastní materíl a ještě by chtěl slevu. Kdyby měli na litreu přirážku 25-50% tak jim nikdo neřekne ani půl slova. Já si třeba vlastní olej nosim ze dvou důvodů - nesouhlas s cenou a nedůvěra v obsah těch jeijch 200l sudů. Editováno: 20. Říjen 2017, autor: LiveBomb Odebrány nadbytečné řádky z citace 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 S tím se dá souhlasit.Kdyby měli tzv-"obvyklý rabat" tak si nikdo nic nebude nosit.Dnešní podnikatelé jsou většinou nuceni pracovat s rabaty 10-25 procent,ale co oni předvádí s o cenami za olej je tedy....prostě moc :-) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Funkce ceny má řadu zákoutí. Člověk si za ni mimo jiné kupuje pocit, že pro své auto dělá to nejlepší. Kdyby ta garančka s olejem stála pětikilo, tak je sousta lidí nervozních, že to nějak ošulili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Jenže ta garančka jako služba, je stejně na dokladu zvlášť (+/- autobus 1000,-) a zbytek je "jen" materiál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Na jejich garančky nechodim vůbec. a to pro to, že jsou předražený a nic neuměj 1. dvakrát za sebou nalili oleje o 2 a půl cm nad risku 2. polili altík olejem 3. olej zásadně odsávaj a na to nevěřím 4. nehodlám si na to brát dovolenou. auto jsem jim dal ráno a že za 3 hodiny bude hotovo. prý, že to trvá 2 hodiny, když se to má udělat pořádně. vrátil jsem se za 4 hodiny a auto bylo zaparkované přesně jak jsem ho tam nechal. samozřejmě na něj nehrábli. Nakonec servisku udělali za 20 min. takže to dle jejich předchzího tvrzení neudělali pořádně.... od té doby si na autě dělám vše sám . ušetřím i čas a nervy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 (editace) Ty rabaty musíte chápat, z něčeho ten drahý managment živit musí. Není to žádná prdel živit tak velkou síť "managerů" si jen uvědomte kolik takový manager např. v praze musí mít příjem, to máte slušný reprezentativní byt kolem 12M, slušná reprezentativní auto cca 1.2m které se musí každé 2 roky měnit, nehledě na pořádné obleky a iphony. To se divím že ty marže nemají vyšší, to je pak i plat kolem 250 tisíc čistého málo... sotva něco ušetří. Editováno: 20. Říjen 2017, autor: 15degren 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 To jsou bláboly, drž se tématu! Clerfayt - s autem mimo záruku jistě, jinak je to při dnešní kvalitě aut docela hazard. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Jakou sít managerů? Každej autorizovany dealer / servis je samostatný subjekt pod vlastním IČO. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Právě teď, Pawouk napsal: To jsou bláboly, drž se tématu! Clerfayt - s autem mimo záruku jistě, jinak je to při dnešní kvalitě aut docela hazard. tento přístup uplatňuji od novoty už 5 let a 160tkm. pravda s tou kvalitou. možná si to u dalšího auta rozmyslím. Ale nevim. za 2 roky je stejně po záruce a první rok se do jejich vyděračských podmínek ještě vejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Zpočátku jsem absolvování pravidelných prohlídek zvažoval, kvůli záruce mobility. Ale nějak to ekonomicky nevycházelo. Za dva roky bez "dohledu" autorizáku jsem si našetřil na případný odtah přes půl Evropy. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Já zatím jezdím do autorizáku i po záruce, protože si myslím, že v případě problémů mám aspoň malou šanci uplatnit nějakou reklamaci. U garáže tomu nevěřím ani trochu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 beuticek: Přesně, myslím si to samé! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 tak ale když je auto spolehlivé tak to že ti občas garáž nevyjde je úplně fuk, vezmu ze svého pohledu. Osazení nového egru od škoda economy, v autorizáku chtěli 15500 kč, u garážového mechanika 7500 (stejný díl) Spojoková sada s dvouhmotou 38 tisíc vs 14 tisíc.... nikdy se nevyplatí autorizovaný servis i kdyby jsi měl smůlu na ten nejhorší kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Dá se to řešit kulanci, kdy škodovka platí materiál, zákazník práci. Podmínkou je plný servis u škodovky. Znám případ, kdy zákazníkovi vyměnili motor i po záruce. Zákazník platil práci, motor měl na kulanci grátis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 jen na egru se spojkou jsem ušetřil 25 tisíc, když započítáš oleje a ostatní věci, tak si z ušetřených peněz zaplatím nový motor levou zadní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Jenže v tomto tématu se bavíme spíše o autech které jsou nové a v záruce. A u nich servisní prohlídka většinou spočívá ve výměně oleje a filtrů. A na tom desetitisíce rozhodně neušetříš. Ale to už zde rozjíždíme debatu poněkud OT .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 kdybych jim důvěřoval tak v autorozáku klidně peníze nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Základní servis si také provádím sám. Mě by těch peněz pro autorizáky taky nebylo líto, ale to by ty servisní úkony museli dělat pořádně a ne s prominutím ojebávat. Ale asi záleží servis od servisu. Zeptám se, existují autorizáky, kde jste mohli být přítomni u samotné opravy/servisu? Nebo to kvůli bezpečnostním předpisům nedovolují? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 (editace) Jo Seat servis Carnova Brno. Nemůžeš úplně, ale na chvíli tě pustí na okraj dílny a vidíš napro vše . Ani nepokydali nic olejem když vyndávali filtr. Byl jsem úplně paf. záleží na přístupu. Kdo toto umožní, více pro spokojenost zákazníků udělat nemůže. Škoda že to v servisech ještě nepochopili. Editováno: 20. Říjen 2017, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.