Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

No jestli myslis ty s prisavkou co jsou z takove te sitky, tak to stejny nebude. Ale o proti folii mas tohle za par vterin z okna dole. Doporucuju to nekde vyzkouset. Jestli mas moznost

Vloženo

Síťové clony jsem měl u OI, protože ta měla jen slabé zatmavení. Kamarád to ale vždy sundaval, protože mu to vadilo právě kvůli ostření. Klukovi to ale vyhovovalo. Sunset u Rapida je dobrý, zatím si vzadu nikdo nestěžoval, že by ho slunko pálilo.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak jsem objednal ty elektrostaticke dirkovane folie z aliexpress a prisly. V pondeli jsem je dal na auto. Bohuzel to nevyslo na cele okno. V pravo a levo chybi 1cm ale za ty prachy bomba. Vypada to dobre. Funkcnost jsem zatim neotestoval, protoze je porad hnusne.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zatím je mám krátce, ale spokojenost veliká. Nedával jsem je ani tak kvůli Slunci, tam bohatě stačí originální sunset, ale rád jezdím se staženými zadními okny a tam u Rapidu vznikají dost ošklivé zvukové kompozice.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, dovolím si oživit toto téma. Koupil jsem rapida letos v3/2017 - vyroben 2/2017. Chtěl jsem se zeptat zda ty sluneční clony:

http://www.obautodily.cz/skoda-rapid-presne-protislunecni-clony-do-auta-3-kusy-4611cz2372/

budou sedět i na novější výrobu rapida a za další jak jste s tím spokojeni. Četl jsem,  že někteří si pořídili, tak by mne zajímaly Vaše zkušenost popř. doporučení.

Díky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...