Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja si ted musim poridit nakou tu clonu na palubku...az prijdou zas ty vedra....ja nemohl ani drzet volant jak palil :D snad neco budou mit v kauflandu :D

Děláš dobře.

49,90 :)

• 9 měsíců později...
  • 3 týdny později...

@Batep: mas to na aute?

Stačí kus hliníkové folie na přístrojovku a klima

koupil jsem na zkoušku jen malou a funguje to, tak jdu koupit tyhle velky a dám to i na trojúhelníkový skla, vyjde to.

@Batep: Pak dej foto jak to vypada, diky :)

Skrz tohle jde videt jeste hur. Ja to mam. Detem to zatim nevadi, ale kdyz pres to koukam ja, tak mi je to docela neprijemny. Spatne se zaostruje. Ale stini to dobre

Tak to jsi mě nepotěšil, myslel jsem že přes to bude vidět alespoň jako přes ty s přísavkou. :(  

přes tyto je vidět líp, než ty s přísavkou

No jestli myslis ty s prisavkou co jsou z takove te sitky, tak to stejny nebude. Ale o proti folii mas tohle za par vterin z okna dole. Doporucuju to nekde vyzkouset. Jestli mas moznost

Privacy Shades.

Síťové clony jsem měl u OI, protože ta měla jen slabé zatmavení. Kamarád to ale vždy sundaval, protože mu to vadilo právě kvůli ostření. Klukovi to ale vyhovovalo. Sunset u Rapida je dobrý, zatím si vzadu nikdo nestěžoval, že by ho slunko pálilo.

• 1 měsíc později...

Tak jsem objednal ty elektrostaticke dirkovane folie z aliexpress a prisly. V pondeli jsem je dal na auto. Bohuzel to nevyslo na cele okno. V pravo a levo chybi 1cm ale za ty prachy bomba. Vypada to dobre. Funkcnost jsem zatim neotestoval, protoze je porad hnusne.

• 3 týdny později...

Dnes jsem nainstaloval také clony:

post-94072-0-27380300-1433860900_thumb.j post-94072-0-20158200-1433860904_thumb.j

post-94072-0-65135100-1433860907_thumb.j post-94072-0-28883700-1433860911_thumb.j

Daju sa zohnat aj na Rapida SB?

Zatím je mám krátce, ale spokojenost veliká. Nedával jsem je ani tak kvůli Slunci, tam bohatě stačí originální sunset, ale rád jezdím se staženými zadními okny a tam u Rapidu vznikají dost ošklivé zvukové kompozice.

Slapnahrabe diiik moc.:-)

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.