Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proč škoda? Náhodou automat je supr věc, a k takovému autu myslím patří. Ale pokud si příznivec fofr klacku a máš to radši sám pod kontrolů neni co řešit :)

• Autor

LPG je v pohodě. Etanol=koroze palivového systému. Líh nemá žádné mazací účinky, takže první odejde palivové čerpadlo a následuje zbytek.

U LPG to při přepnutí zpravidla funguje tak, že je palivové čerpadlo vyřazeno (odpojeno), takže když něco nejede, tak se to nemůže ani rozbít.

Za mě je rozhodně lepší 2,8 v LPG, než 2,5Tdi. Ikdyž musím konstatovat, že od 2,8 jsem čekal více, na ten objem hodně línej a žravej motor. Ale LPG to asi kompenzuje

Co se týče převodovky, tak do 2,8 se samozřejmě hodí více automat

Upraveno od SUP1

Tak tohle bych už vůbec nechtěl živit :-)

LPG je v pohodě. Etanol=koroze palivového systému. Líh nemá žádné mazací účinky, takže první odejde palivové čerpadlo a následuje zbytek.

U LPG to při přepnutí zpravidla funguje tak, že je palivové čerpadlo vyřazeno (odpojeno), takže když něco nejede, tak se to nemůže ani rozbít.

Za mě je rozhodně lepší 2,8 v LPG, než 2,5Tdi. Ikdyž musím konstatovat, že od 2,8 jsem čekal více, na ten objem hodně línej a žravej motor. Ale LPG to asi kompenzuje

Co se týče převodovky, tak do 2,8 se samozřejmě hodí více automat

osobně jsem právě zvolil 2.8i s LPG a po naftě jsem byl docela zklamám, ale už jsem si zvykl a když supovi  fakt naložím, tím myslím 5000 ot. a výš, tak jede a průměr ve svižné jízdě 6.5 l / km  :kol-28:  . M :kol-41: ám manuál,automat je luxus, tak možná u 3.6 SII někdy v ...........budoucnosti :kol-41:

vypadá krásně udržovaně, ale ta cena, trochu přihodit a z německa vezu pětkovýho brambora

Pokud sedí km, tak tu jeho cenu docela chápu, ale v týhle republice..

tojo, ale přece jen už je to skoro 10 let starý, ale ty edice jsou vždycky ještě nadsazený

Honilo se mi hlavou jestli pro něj dojet tak jsem zjišťoval víc. Je to dovoz, v CZ je cca rok, Škodovka má pouze jeden evidovaný servis v r. 2008 stav km 28000.

Vím že to nic neznamená, že se to dříve zas tak moc nezaznamenávalo ale stejně pokud chci tuto cenu čekal bych to. Inzerát na mne celou dobu působil, že je první majitel koupeno v CZ.

Prý je serviska + koupeno od dealera v DE.

Komunikace nevypadá nijak neseriózně ale díky původu do toho zřejmě nepůjdu. :kol-31:

Upraveno od Alexandr Moucha

.

Upraveno od McMatej

Tohle už je divné.. Však když si spočteš že zato dáš 40 taců a měl bys to prodat na díly tak z toho budes mit minimálně 1x tolik :-)

ten taxik ma podle stavu tak 600 :D ne 233.

Tjno AAA taxi přitom ještě bourané na prdel... A to světlo je fakt brutál to levé při pohledu zepředu ;) :-D

• Autor

Moc práce na tom nebude...

Chybí mu plastový dzindzik co vede od zámku kapoty k výztuze :-)

• Autor

Už je to koumám vymazané.

Do toho někdo rychle šel...

sem to myslel tak že by se dala přestavba na ethanol pryč, a dalo by se to do LPG

No je pěknej, i slušně vybaven, ale jak říká kolega od Fábií, už tam je dost dlůho a myslím že šel už i s cenou níž. Cena je už dost nízká, až malinko podezřelá na r. v. 06 i ten nájezd je zajímavý, ale proč ne :)

Co se týče ethanolu, ten bych vyhodil, nedělá to dobrotu. A instalace LPG tipuju cca. 30-40 tis. Takže za 100 litrů dobrá kára, pokud už by nebyli žádné investice...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.