Únor 5, 20178 r před 8 hodinami, pán Vodič napsal: Ako sorry, ale aby mi auto čítalo značky, tak to by som si nedal nick pán Vodič, a vôbec by som sa hanbil takú chobotinu dať do auta, rovnako ako parkovanie a iné hlúposti. Rovno by som za to bral vodičáky. Naopak, v dnešní změti dopravních značek se jedna s rychlostí snadno přehlédne nebo zapomene takže možnost ověřit si co tam bylo je fajn pokud to člověk bere jako pomůcku a ne jako modlu.
Únor 5, 20178 r Toho trolla nema smysl komentovat.. Jinak vcera potvrzeno, kamera z celniho skla prepise to co je na navigaci. Rano byla kamera zakryta snehem/ledem a nebylo tedy videt ven, hodilo to informacni hlasku na maxidotu/columbusu a znacka zmizela jak z maxiku, tak z Columbusu, proste tam nic nebylo.. V tomhle pripade by asi bylo lepsi ze pokud nema kamera vyhled, bude to vychazet z mapoveho podkladu.
Únor 5, 20178 r Taky jsem vypnul zobrazování značek maxidotu jde vypnout zobrazení maxidotu colubbus nejde dál jsem i kus papíru na kameru byl jsem překvapen jak navigace celkem přesná na zobrazování značek asi tak + - 4m od značky obce. Samozřejmě že značku nad rámec map čte kamera. Jinak k tomu člověku co chce brát řidičský jen toto zřejmě nejel autem které má asistenty je to super věc například na tempomat jezdím i v obci a nestarám se o rychlost o vzdálenost mezi auty atd. Je to jen zvyk. Na dálnici když jedu na Prahu nastavím tempomat na 140 km co největší odstup a zlehka držím volant ono to samo jede řídí a když dojizdim auto jakmile se zobrazí na maxidotu vyhodím blinkr a po předjetí se zase vracím je to super. Akorát takový postřeh stává se docela často že auta co předjíždějí snižují rychlost máte taky tu zkušenost.
Únor 5, 20178 r Reakce na toho experta jsou zbytečné. stando2003, budeme se držet tématu = Rozpoznání a zobrazení dopravních značek .
Březen 14, 20178 r Zdravím, prosím vás, vie niekto, či sa dá dorobiť rozpoznávanie dopravných značiek do Octávie III, MY 2016? V aute je COLUMBUS i FRONT ASIST. Díky za radu. Upraveno Březen 14, 20178 r od SCOUT135
Březen 14, 20178 r Pokud není lane assistent, tak jedině až po výměně čelního skla a po instalaci kamery.
Březen 16, 20178 r Díky za odpoveď chlapci. A na vysvetlenie pre ostatných, že prečo som sa pýtal znova tú istú otázku: preto, lebo som nemal tušenie, že to niekto šikovný presunul na iné vlákno, čiže pod elektriku. Hľadal som svoj príspevok tam, kde som ho dal a nebol tam, tak som sa odvážil položiť tú istú otázku znova.
Duben 6, 20178 r Zdravím, prosím můžete mi někdo pomoci, popřípadě přesměrovat kde se to řeší, hledal jsem ale nenašel. Mám od výroby čtení dopravních značek, jsem s tím nadmíru spokojen, CZ, A, I, F, D, E, CH, SK všude funguje bezvadně, a čte i dodatkové tabulky, třeba předjíždění osobní čte, nákladní ignoruje, různé mlhy, a deště čte, opravdu super. Musím pochváli, že i dokonce skvěle čte LED úpravu rychlosti nad dálnicemi... jen trošku má problémy s bočními značkami které jsou výše nebo naopak níže umístěné než je standard.... trošku škoda že neukončuje omezení po projetí křižovatkou, někdy je nastavená 30km/h, a za křižovatkou jí pořád drží.... :-( Ale opravdu samá chvála, až na jednu podstatnou věc, která mi vadí, a na kterou se tu ptám. Po vzniku nové vyhlášky, která upravuje rychlost na rychlostkách na 110km/h vozidlo pořád i po aktualizaci map ukazuje 130km/h. Lze toto nějak nastavit ? Musím do servisu, nebo je to opravdu mapama, a stahovat znovu, nebo je to nějak zakódované ve vozidle... předpokládám že mapy, protože to každá země může mít jinak. Předem moc děkuji a omlouvám se pokud se to již někde řešilo a já to nenašel. S pozdravem, a díky všem za pomoc.
Duben 6, 20178 r Informace si systém bere primárně z map a až ve druhé řadě z toho, co "vidí". Takže tvá doměnka s mapami je správná :-)
Duben 6, 20178 r 1 minute ago, Kane13 said: Informace si systém bere primárně z map a až ve druhé řadě z toho, co "vidí". Takže tvá doměnka s mapami je správná :-) Díky, zkusím tedy znovu aktualizovat, a pak dám vědět, děkuju moc.
Duben 6, 20178 r Pokud je mi známo, tak aktuální mapy zatím nejsou. Měly by být snad v květnu... ale to si nejsem jistej.
Červenec 2, 20178 r Ahoj, nemáte někdo doporučení na nějákou palubní kameru do auta se čtením dopravních značek? Prošel jsem web, ale zatím jsem nic nenašel. Našel jsem kameru, která má hlídání jízdních pruhů a nebezpečnou vzdálenost, ale funkci čtení dopravních značek bych uvítal víc. Díky za případný tip :-)
Prosinec 5, 20186 r Víš co je to práce změnit ceduli....? To se nejdřív musí jmenovat komise, ta se musí sejít, pak se........ Možná do roka to vidím :-)
Srpen 26, 20196 r Mám takový problém, octavia 1.4 TSi DSG s kamerou výbava čtení značek a Lane asist. Po aktivaci čtení značek v infotainmentu který předtím nebyl používaný se na maxidotu cca po 5 minutách jízdy zobrazí hláška “Čtení dopravních značek nyní neaktivní”. Značky to pochopitelně neukazuje. Lane asist vypnut v maxidotu taky. Stalo se to někomu? Díky
Srpen 31, 20196 r Drobný poznatek z Chorvatska, čtení značek (O3FL MR 2018) mě zásadně nereaguje na značky ukončující obec, máte někdo stejnou zkušenost? Oranžová, červeně přeškrtnutá cedule... Zajímavé je to, že na cedule s označením vjezdu do obce reaguje. Hádám, že tady by si prediktivní tempomat asi trochu vylámal zuby... Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Srpen 31, 20196 r Na tyhle značky to nereaguje, protože to jede z mapy. Pokud po vyjetí z obce nepřepne na 90 km/h je problém v navigaci.
Srpen 31, 20196 r Díky za upřesnění, myslel jsem, že to čte i ty začátky a konce obcí i ze značek. A když nejsou, tak teprve z mapy. Problém není nikde jinde, pouze Chorvatsko, takže asi mapové podklady nebudou nic moc. Ale jsem v méně osídleném místě, tak předpokládám, že tedy vlastní navigace bude OK... Obecně zde chybí ukončování omezení rychlosti na značkách. Mám instalováno poslední aktualizaci, kterou Škoda nabízí. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Září 2, 20196 r Ok, to jsem přehlédl, čtu to na Tapatalku, a neměl jsem čas to studovat celé.Nějak jsem si myslel, že mezi značkami omezujícími rychlost jsou i ty obecní. Ale jasně, jsou to jen ty kulaté. Nicméně v FL to asi čte víc dodatkových značek, než je na tom zmíněném obrázku. Třeba ty s časovým upřesněním... Jinak CRO, BiH, MN mám projeté docela dost s předchozími O2 a O2FL, tam jsem měl také Columbus (samozřejmě ještě bez čtení a zobrazování značek), ale bez problémů s vlastními mapami. Jen Albánie měla hlavní tahy.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Srpen 17, 20205 r Ahoj chcem sa opytat ohladom funkcie rozpoznavania znaciek. V infotaimente to mam aktivovane, ale na displeji v palubke sa zobrazuju len znacky rychlosti aj to predpokladam ze taha len z navigacie.... da sa to nejako rozbehat? dakujem
Leden 23, 20223 r Ahoj, mám Octavii 2019 Style s Navigací Amundsen a bez jákekoliv kamery před sklem (pouze deštový senzor + základní světelný). Lze nějak aktivovat přes VCDS zobrazení rychlostního limitu v Maxidotu (mám barevný) pouze z navigačních dat? U některých koncernových aut jsem to viděl. Díky moc
Leden 23, 20223 r Myslím, že nelze. Je zapotřebí kamera za čelním sklem. Rychlostní limit se ti zobrazuje v Amundsenovi.
Leden 24, 20223 r Také myslím, že je potřeba přední kamera. Je to funkční tak, že z navigačních dat to jde na Maxíka jen v případě, že to kamera nevidí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.