Prašík Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jo poklidnou projížďku (výlet) by to chtělo při dalším setkání. Když jsem jel při odjezdu kousek cesty za váma, tak jste vypadali velmi dobře. Za jízdy rapid vypadá jinak než na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 No já taky koukal do zrcátka co to za mnou jede za fáro Ještě, že jsme neutráceli za ferrari nebo lambo, ty Rapidy fakt vypadají nabušeně :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ferari ani lambo by se mě v bílé barvě nelíbilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 pěkný kárky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Závidím Vám srazík Jediné co nechápu je to přepisování a mazání registračních značek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 24. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Maminka vždycky říkávala: "Jména hloupejch na všech sloupech..." Mimochodem, všimli jste si, že jsme z aut postavili trikolóru? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Jojo, na té fotce s černobílým pozadím to pěkně vyniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 příště se stavim taky když bude volno.. plzen mam jen 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polar_bear Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jsem sice z Poličky Ale příště taky přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 To bude pěkný výlet. Jukni i na Moravský sraz, tam bys to měl blíž. Vypadá to na Zlín. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita.kulisek Vloženo 25. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2014 Jejkuli,to mi to na jaře pěkně blbě uteklo,určitě bych přijel,mám to na Borská pole cca 15km.Nebude podzimní repete,když se na jaře tak zadařilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.