Sharky487 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) Zdravím, nedávno jsem vyfasoval služební F1 facelift a pod palubkou v odkládací schránce jsem našel zajímavý spínač. Je to originální, případně nějaká oficiální úprava? Nebo je to nějaká dodělávka? Zkoušel jsem to zapínat a vypínat, ale žádné změny jsem si nevšim.Díky za odpověď. Editováno: 4. Duben 2014, autor: Pawouk Vlákno přejmenováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 klimatizace této odkládací schránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Aha, tak to by mě nenapadlo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Jo, to jsou ty naše oblíbené manuály. Že libero? Skoro nikdo to nečte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No právě že.....nečte. A pak jsou takové tady dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Ta trubka k tomu dost casto vypadavala, tak to mozna proto nic nedela. Kdyz jsem jeste mel Fabii tam me to opravovali minimalne 2x. Kdyz to zrovna fungovalo a byl nastaven spravny smer foukani, tak tam byl docela slusny proud vzduchu, ze to i fakt ochladilo treba plechovku. Docela skoda, ze to v ramci cost cuttingu uz do dalsich modelu nedali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 V 4. 4. 2014 na 18:35, Pawouk napsal: Jo, to jsou ty naše oblíbené manuály. Že libero? Skoro nikdo to nečte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batep Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 (editace) čauvec, já je čtu, kdysi dávno asi v roce 1999 jsem měl první octávku 1,9 tdi 66 kw a potom samou cizinu. Ted jsem koupil F1 sport, 1,9 tdi 100k a Vaše návody a tohle fórko mi moc pomáhá. Díky Editováno: 5. Duben 2014, autor: Batep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Tak sláva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 díky bohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 libero: Já se do manuálu díval, ale pod elektrickou výbavu, a tam jsem logicky nic nenašel. Celej jsem ho nečetl. Nenapadlo mě že to patří ke klimatizaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 tak si ho daj ako povinné čítanie ...uvidíš koľko vecí sa tam dozvieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.