lacatej Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Dobrý den, svítí mi neustále kontrolka tlaku v pneumatikách. Nafoukl jsem je na předepsaná hustotu co je napsaná u nádrže a kontrolka svítí dál. Není nějaký fígl jak to smazat, nebo by to mělo přestat svítit samo? Škoda, octavia2 RS, 2005 Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Musis podrzet tlacitko pred radici pakou nez zazni gong. Pokud ho tam nemas, tak jedine pres diagnostiku... Tlacitko vypada takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacatej Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 díky, mám tlačítko a už to je vymazané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Ahoj, mám ten samí problém, co myslíš tím než zazní gong?Sednu do auto strčím klíč do zapalování pouze otočím do polohy žhavení a pak to zmáčknu, nebo držím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 zmáčkneš tlačítko SETu tlaku a držíš tak dlouho dokud se nozve gong z palubky a pak tlačítko pustíš, oranžová ikona upozornění na tlak pneu v budících zhasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Podržet znamená že ho zmáčkneš a držíš než zazní gong. Dám ruku do ohně že tento základ bude napsán v manuálu a vůbec to není problém, problém je v těchto případech podle mě v lidech PS: z telefonu, proto pomalej, protože tohle fórum je z mobilu peklo Editováno: 20. Červen 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 jasan, mačkal jsem mačkal, ale nic nevymačkal . auto musí stát nebo může jet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Musíš jet minimálně 180km/h Edit: tak ruku bych si nepopálil, manuál strana 180 (pro před FL, pro FL může být jiná strana) a je to tam klasicky popsaný jak pro děti Editováno: 20. Červen 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 (editace) Citajte tie manualy! Editováno: 20. Červen 2014, autor: Kyselinka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Presne tak. Jen bych dodal, ze to lze delat i za jizdy. To v manualu napsano neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Ale nie ked ti pocas jazdy zasvieti kontrolka. Vtedy treba vypnut motor a znovu nastartovat...az vtedy to ide aj zajazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Aha. Tak to je mozne... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Preve toto som asi pred mesiacom skusal, ked som presekol gumu a prehodil na rezervu. Pocas jazdy mi to zasvietilo a zresetovat sa to nedalo, az ked som zastavil, vypol motor a znovu nastartoval. Inak je to aj logicke, ze ta to vlastne prinuti zastavit, aby si skontroloval vsetky pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Paráda, hlavně jsem si stáhl manual a jsem zase chytřejší. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Citajte tie manualy! Přesně tak, tady se na každou sebemenší kravinu hned zakládá téma. Přitom je daleko snazší a hlavně i rychlejší tu příručku otevřít. Na druhou stranu chápu u aut z druhý nebo bůhvíkolikátý ruky, že tam třeba ten manuál není. Pak je procedura o několik desítek sekund delší, že se musí manuál stáhnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Na druhou stranu chápu u aut z druhý nebo bůhvíkolikátý ruky, že tam třeba ten manuál není. Měl sem ho už 14dní před koupí auta :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 připraveným štěstí přeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reef Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Zdravím, měl jsem stejný problém a chci se jen zeptat jestli tlačítko po zmáčknutí a vyresetování má svítit nebo ne, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Jedina LED v tlacitku je zelena na podsviceni. Pokud ocekavas nejakou indikaci oranzovou barvou (tak jako napr. u ASR/ESP), tak toho se u tohoto tlacitka nedockas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoli1973 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Zdravím môže mi niekto poradiť pri husté i pneu kedy sa vipne alebo zhasne kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr164 Vloženo Neděle v 09:53 Sdílet Vloženo Neděle v 09:53 (editace) Mne by zajímalo, proč není nastavení pneumatik dostupné a nejde pneumatiky kalibrovat. Toto v manuálech není. Přitom se nic s koly nezměnilo, ventilky nejsou poškozené, může být poškozen příjimač signálu z ventilků? Kde se nachází? Editováno: Neděle v 09:53, autor: petr164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Neděle v 10:02 Sdílet Vloženo Neděle v 10:02 Jaké ventilky? OII nemá přímé sledování tlaku v pneumatikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.