szcz Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ahoj lidičky ,poraďte kde nejlépe a nejlevněji zakoupit navigaci move fun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Včera jsem volal s prodejcem, kde jsem citigo vyzvedával, a říkal mi, že mají např. jednu na prodejně a cena tam je okolo 6500kč... Ptal jsem se zda je možné to do auta normálně jen dokoupit. Říkal, že pokud mám eleganci, nevím jak je to u ostatních výbav, tak přípravu pro move&fun mám již hotovou, a že tu cenu "krabičky" ještě probereme ale, prý mi s tím něco ještě udělají, nabízel tedy, že nějakou slevu dá... Otázkou je kolik. Jinak možná inzeráty, našel jsem jeden vrakáč v UH - zlínský kraj, mají tam totál rozebrané 3 citigo, ale jejich ceny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szcz Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Za 6500kč mi ji taky nabízely,jde o to že na netu jsem ji našel za cca 4700kč ale nevím jestli to je seriózní obchod. Raději nějaké osobní doporučení případně osobní odběr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 A nemohl by tu někdo prosím dát seznam map, které jsou v té navigaci od NAVIGONU , myslím ten move&fun obsaženy? Myslím, jako jestli tam je celá Evropa nebo jen střední...? Určitě ji někdo z Nás má, tak to tu může hodit :-) ja nad ní právě velmi uvažuji... A jak je to s aktualizacemi? Jsou zdarma a přístupné veřejně, nebo jen za poplatek ve Škodě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 (editace) Tak pravděpodobně i sám odpovím, navigace by měla tedy vycházet z Navigon 70 premium, takže by měla obsahovat mapy celé Evropy mimo Rusko. Ale ty aktualizace...? http://www.navigon.com/portal/cz/produkte/navigationssysteme/navigon_70_premium.html NAVIGON_70_Premium_Datasheet_CZ.pdf Editováno: 13. Květen 2014, autor: jurdadavid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szcz Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Ja tim chtel rict, ze mozna kdyz by sis rekl ve skodovce o nejakou slevu... Treba tam kde je zakoupene prave to citigo... Nevim mno ale 4700 zni dost dobre, kde to maji za tolik prosim?Nasel jsem ji tady,ale nevím,nemám zkušenosti s tímhle eshopem.http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=422 Jinak v autosalonu mi ji taky nabízely za +/- 7000kč Editováno: 15. Květen 2014, autor: szcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Také by mě docela zajímalo kde koupit výhodně navigaci? Případně neprodává ji zde někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Třeba auto.bazos.cz/inzerat/58390826/Navigace-Skoda-Citigo.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 na ty levné eshopy bacha, pořádně si prolustrujte kdo za nima stojí a jestli třeba na majitele není exekuce apod. V minulosti se na některých eshopech co se tvářili jako že jsou seriozní prodejci (nejen)škoda dílů, schovávali vykukové, co v lepším případě nekomunikovali, v horším shrábli prachy a nic dál... takže opatrně... osobně jsem šel radši za těch 7 do škodovky, dali mi tam slevu 10% za to že mám auto od nich ze salonu...možná to jde i s tou šekovou knížkou...ale hlavně to mám v pořádný záruce a kam případně vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Taky jsem myslel kde ji koupit levně. Nakonec jsem se na to vykašlal a koupil na vánoce úplně novou a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Tak jsem nakonec koupil přes ebay z Polska za 2200Kč. Dnes přišla a šlape jak hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Nemel by nekdo zajem o tuto navigaci? Jen prostroj, funkcni v pohode ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Turek Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 V 26. 8. 2016 at 19:45, danikd napsal: Nemel by nekdo zajem o tuto navigaci? Jen prostroj, funkcni v pohode ... já bych zájem měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Jaká je prosím nejnovější verze firmwaru pro navigaci move&fun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A jakou mas, Navigon nebo Garmin model ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Pardon, mám tu novější V2 je na štítku napsáno. A ještě sem se chtěl zeptat zdali se taky někomu stává, že během jízdy například po nerovné cestě navigace ztratí kontakt s autem a zobrazí se, že se za 30s ukončí. Pomůže vždy jen když domáčknu držák navigace silou do palubovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Nejnovejsi FW vzdy zjistis po pripojeni k PC ve Freshi ... Nekde je spatny kontakt a to bud : 1) prechod drzak - palubka 2) prechod palubka - navi - nejcasteji 3) uvnitr navi ... ocisti poradne kontakty na obou stranach drzaku, na palubce i navi ... na drzaku musi byt kontakty pruzne ... Jestli to bude blbnout i tak, pak oprava navi, to nevim jestli zvladnes ... Kdyztak umim ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaspinek148 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Neví někdo, zda tato navigace je lepší než například některý výběr z těchto v tomto článku o GPS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Je uplne v pohode, plne srovnatelna, jen sezen verzi Garmin, tj. ta novejsi ... handsfree funguje, integrace parkovaku a stavu vozidla dobra ... to ti nenabidne zadna z tech v odkazu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 10. Září 2019 Sdílet Vloženo 10. Září 2019 (editace) https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/multifunkcni-pristroj-move-fun-1st051235ex Multifunkční přístroj Move&Fun pro Citigo za 3.139 Kč v akci přímo od Škodovky. Kdo bude mít zájem mrkněte tam. Editováno: 10. Září 2019, autor: Anderson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kafee17 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Ahoj,kdybyste měl někdo na prodej M&F tak bych hned koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barryk Vloženo 27. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2019 Move fun pokud koukám správně asi nemá zabudovanou kameru, je to tak? Berete to jako výhodu či nevýhodu? Koukal jsem třeba na Mio MiVue a zaujalo mě to řešení jedním zařízením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Je pravda, že integrovaná kamera může být fajn, ale v Move&Fun máš ještě i jízdní data, nějakej ten budíček k zobrazení, bluetooth konektivitu pro telefon a přehrávač hudby z karty. Kamera samotná se dá sehnat i hodně nenápadná. Já mám staré řešení s nějakou mivue 5xx, mám ji v autě už asi 4 nebo 5 let a ťukťuk, zatím vše ok. Mapy do MoveFun jsou Q2/2019, pokud se nepletu, ale hrozí tu riziko, že další update už nebude, případně to bude chtít nějaký hack či rošádu se soubory v přístroji. Zvaž co je pro tebe priorita a podle toho se rozhodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 (editace) Osobne pouzivam jen jako prehravac hudby. HF take jde, ale radsi posloucham v aute hudbu nez manzelku :) A jak psal chose, radsi bych mel toto + nejakou diskretni kamerku ( bluesea, mobius ) za par korun ... Editováno: 4. Listopad 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.