pasat Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Super. A co tam máš za plast a koberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 (editace) Plast je od Milotecu líbí se mi na něm,že je zakrytá celá nákladová hrana kufru a ladí to se zbytkem plastů v autě.Montáž je jednoduchá.A koberec je lepící na hifi reproduktory.Měli různý druhy odstínů barvy akorát trefit ten správný. :-) Jenom si už nepamatuju internetový obchod kde byl kupovaný. Je dobrý před lepením koberce si na nějaký papír udělat šablonu je to trochu oříšek,ale jde to. :-) Šablonu potom obkreslit ze zadní strany koberce (líp se mi kreslilo ze zadu než kreslit po koberci křídou a tak) akorát dát pozor při tom obkreslování,že se musí šablona otočit.Jinak se Vám potom může stát,že při přiložení koberce původně na pravou stranu budete mít koberec na levou stranu. :-) Boční plasty nebyli sundávaný je to jenom nalepený a můžu říct drží to dobře i vypadá.A nemusím mít strach,že se budu dívat jak přibývají škrábance v kufru.Já vím někomu to je jedno auto má přeci sloužit.A hlavně se ztlumil hluk od zadních kol a to dost výrazně.Blbý je,že zákazník si to bohužel musí dodělat sám simply clever. Editováno: 26. Prosinec 2020, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Milotec = to mě ani nenapadlo kouknout. Díky 👍 https://www.milotec.net/kat-c-077-04-Prekryt-hrany-zavazadloveho-prostoru-Citigo-od-r-v-2012-d264.htm# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 (editace) Já Vám Váš názor neberu originál je originál. :-) Raději tam nedali vůbec nic,aby to právě tolik nestálo.Každá kačka k dobru je dobrá. :-) Ten originální kryt je parádní akorát tu nákladovou hranu nezakrývá celou to se mi právě nelíbí asi tak. Editováno: 1. leden 2021, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 (editace) Odpovím asi tak Milotec jinak nemusím moc se mi jejich tuning zrovna nelíbí,ale ten kryt docela ujde i když souhlasím,že ten zámek tam trčí.Ale koberec to není za tím si stojím. :-D Jinak to brát s nadhledem úplně dospělí to auto zrovna není,ale jízdními vlastnostmi i spotřebou některý auta překonává a vyvolat úsměv na tváři není u něj žádný problém. :-) Sakryš to nemohli inženýři dát ten kryt už ve výrobě.Nebo jak zapomněli přidat šňůrky k platu kufru před faceliftem.Oni toho vymysleli víc co si uživatel musí právě dodělat.Mě se to líbí jak to mám.Jako z výroby to asi není,ale mě se to líbí a basta. :-D Editováno: 1. leden 2021, autor: Mišule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Tak jsem boční koberce v kufru vyřešil pomocí https://www.ahifi.cz/comfortmat-carpet-grafit.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Objevil jsem v garáži zapomenutou originál sadu koberců na polep bočních plechů kufru Z151NF1308, takže kdyby měl někdo zájem, je k dispozici v ČB a okolí, případně po domluvě zašlu kamkoli. Případní zájemci prosím SZ, ať to tu neplevelíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado111220 Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Dotaz na JayBee1 , jestli jsou koberce k dispozici, koupil bych je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.