Leden 18, 20205 r před 8 hodinami, Jarda-k napsal: Asi to tak opravdu bude. Tady je příspěvek ze srpna a dobíjecí napětí je 13,6 - 13,8 V. Já teď mám konektor vytaženej a sleduju to. Po nastartování to ukazuje 14,4 - 14,5 V, po nějaký čtvrt hodině to spadne na cca 14,3 V s tím, že občas tam skočí 14,2 i 14,4 V. Takže snad to bude OK. ale jak jsem psal na minule strance .. pokud jsou teploty pod 0, tak palubni napeti je 14.0 V .. do zastaveni motoru. aku EFB.
Leden 18, 20205 r 14 V je zvláštní hodnota, asi by nebylo od věci zkontrolovat přesnost použitého měřáku s kvalitním multimetrem. Týká se to hlavně těch měřáků do zapalovače. Mám tři různé kusy a přesně měří jen jeden. Z těch dalších dvou jeden ubírá cca 0,3 V, druhý je naopak přidává.
Leden 21, 20205 r No pustil jsem si ještě další video, které bylo další v pořadí, kde tento pán zdůvodňoval proč se nemůže obyčejná baterie použít v moderním autě a zdá se že o inteligentním (ne)dobíjení nemá ani páru..... Co si pak o takovýmto "odborníkovi" člověk může asi tak myslet...
Leden 22, 20205 r V 18. 1. 2020 na 18:03, sk0d@ napsal: Male porovnanie napätia z OBD aplikacie Torque (Control Module Voltage) vs. co ukazuje multimeter. Odchylka je teda cca 1%. Merane pred aj po štarte. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Mas ten merak sk9ntrolovany ze ukazuje spravne aspon v oblasti 12 az 15V, lebo toto je ten najlacnejsi merak.
Leden 22, 20205 r a jakou bude mit odchylku , ten nejlevnejsi merak? dnesni meraky, to uz neni sada serio-paralelenich odporu, ale jednoduchy IO, ktery funguje docela presne.
Leden 22, 20205 r Kdyby chtěl někdo tip na dobrej multimetr, tak doporučuji youtube recenze od zabijáka operačních zesilovačů: https://www.youtube.com/user/oldazelenka/videos
Leden 22, 20205 r @atlan nemam. Ak mas ciachovany doma / v praci, kludne sem hod tvoje merania [emoji846]Nemyslim to ironicky ani utocne. Ma zaujima aka bude vtedy odchylka.
Leden 22, 20205 r pokud merite mV - resp do 1V , tak tam je odchylka docela zajimava .. ovsem v radech desitek voltu je ta odchylka v setinach Voltu - tj totalne nezajimave .. i v desetine voltu by byla nezajimava
Leden 23, 20205 r Po odpojení konektoru na -polu baterie ,mám nabíječku připojit na kostru nebo na - pól baterie
Leden 23, 20205 r ještě jeden dotaz.Pokud mám konektor zapojený a připojím nabíječku,tak se mě baterka nabije pouze na 80%?????
Leden 23, 20205 r Věř tomu, že pokud máš v pořádku a ještě schopnou baterku a odpovídající a v pořádku tzv. inteligentní nabíječku, tak Ti to nabije na 100 %, odpojení toho káblíku od mínus pólu baterie nemá vliv na nabíjení z nabíječky Mínus pól od nabíječky připoj na kostřící bod (kostru) auta a plus pól od nabíječky normálně na plus pól baterie. Upraveno Leden 23, 20205 r od DušanV
Leden 23, 20205 r Před hodinou, DušanV napsal: Věř tomu, že pokud máš v pořádku a ještě schopnou baterku a odpovídající a v pořádku tzv. inteligentní nabíječku, tak Ti to nabije na 100 %, odpojení toho káblíku od mínus pólu baterie nemá vliv na nabíjení z nabíječky Mínus pól od nabíječky připoj na kostřící bod (kostru) auta a plus pól od nabíječky normálně na plus pól baterie. Ok díky.Já sem si myslel že si to nechá místo na dobití v případě rekuperace.
Leden 23, 20205 r Nenechá, ale v podstatě hned první co to po startu udělá je, že to začně vybíjet tak a až kolem těch 80% to začne dobíjet a udržovat. Dobíjení v podstatě nemá takto smysl, pokud to auto pak nestojí dlouho, nebo pokud nejezdí jen krátké trasy.
Leden 23, 20205 r před 5 minutami, Martab napsal: Nenechá, ale v podstatě hned první co to po startu udělá je, že to začně vybíjet tak a až kolem těch 80% to začne dobíjet a udržovat. Dobíjení v podstatě nemá takto smysl, pokud to auto pak nestojí dlouho, nebo pokud nejezdí jen krátké trasy. Tak to asi vypadá, že po nabití vytáhnu konektor z mínus polu baterky.Sice z toho mám trochu strach,ale jinou možnost nevidím.
Leden 23, 20205 r Kaslite na to, najdolezitejsie je vypnut start stop, toto najviac skodi baterke, start kazdych 20s fakt potesi aj bateriu aj ekologiu aj starter.
Leden 23, 20205 r Já když sleduju jak to funguje a to ma start stop vypnutej, tak ráno přijdu k autu a mam baterku tak kolem 12V rovnejch asi je to 11,9V - 12,2V. Po nastartování mam celej den 14,8V. Pere to do baterky moc a stále. Napětí se mi snížilo až tak po 4h jízdě na 13,4V.
Leden 23, 20205 r před 3 minutami, Plextor napsal: Já když sleduju jak to funguje a to ma start stop vypnutej, tak ráno přijdu k autu a mam baterku tak kolem 12V rovnejch asi je to 11,9V - 12,2V. Po nastartování mam celej den 14,8V. Pere to do baterky moc a stále. Napětí se mi snížilo až tak po 4h jízdě na 13,4V. Tak to jsme na tom stejně.To co tady čtu,tak 11,9-12,2 znamená smrt pro baterku.
Leden 23, 20205 r No už jí kopu po roce a půl raději dopředu hrobeček. Nikdy nevíš kdy to přijde. Na garančce mi dělali test, prej je potřeba baterku dobít, jinak je prej OK.
Leden 23, 20205 r 29 minutes ago, Plextor said: Já když sleduju jak to funguje a to ma start stop vypnutej, tak ráno přijdu k autu a mam baterku tak kolem 12V rovnejch asi je to 11,9V - 12,2V. Po nastartování mam celej den 14,8V. Pere to do baterky moc a stále. Napětí se mi snížilo až tak po 4h jízdě na 13,4V. V zimě nabíjí většinou přes 14V.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.