Přejít na obsah

Body, body


Jar_da

Doporučené příspěvky

Tak jsem v praci zrejme vyhral soutez o prvni body. Ale je to divny. Nekde jsem cetl ze policajti body nedavaji. Jen to zaprotokoluji a body ti da urad. Ale nevim jak to udelaji kdyz nemaji fotku.

No smula musim ted jezdit pomalejc a nebo v noci. Kdyby me chytli jeste jednou prijdu o papiry. To by se mi moc nehodilo :(

Taky jsem byl první, teď už nejsem alespoň sám, oni vypíší hlášení pro úřad, který vede evidenci a úřad ti je přidělí, ovšem nemáš žádnou kontrolu, což mi vadí, najednou ti někdo, koho jsi naštval, zařídí připsání bodů, ani o tom nebudeš vědět a jak se potom bránit. A že na úřadě je človíčků a ti mají své známé a známé známých ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V patek si to mastim z Ústí domů a v Teplicich se prede mnou "toulalo" nejake auto..presne zelena Felicie.Slap sem na to a v zrcatku vidim bradavici na cumaku,tak si rikam..no jestli videli muj predek bez narazniku,tak to bude bomba..

No samozrejme na to dupli rosvitil se napis STOP-POLICIE,ten ktery jsem nechtel nikdy videt (= zastavili me kecali jsme co tuning a tak proste kluci v pohode..

Mel jsem to za 300,- ostre hrany bez bodu -moje prvni pokuta :) ..A jelo se dal... :vamp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele lidi, tak me napada - jak je to u policajtu s merenim rychlosti? Nekde jsem cetl ze snad mohou merit jen z auta v barvach policie nebo musi byt zretelne oznaceno napisem policie...

Ani jedno, stačí jakékoliv označení a nemusí být viditelné (jen na straně spolujezdce)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, nejsem zastánce policie a označení neoznačení? jedu rychle, chytli mě? no tak jsem porušil zákon a prostě mě čeká pokuta a vymlouvat se na to jestli něco má být označené nebo ne, tímto způsobem se vylhávat ze svého evidentního přestupku mi připadá trapné, bohužel tradičně české - i proto to tu je takové jaké to je, ve fotbale se uplácí a funkcionáři chodí na ryby lovit kapříky apod. V Itálii to byl jiný hukot

Jsme to národ, udělám chybu, tak si ji přiznám, rychlost se snažím dodržovat, někdy to nevyjde, ale to je moje riziko.

Druhou otázkou zůstává, že u nás měří na úsecích, kde je to snadné, nikdy ne na nebezpečnějších místech, kontrolují se přestupky, které se lehko vybírají, co takové předjíždění do zatáček, před horizontem apod. tam Policie není, proto chápu, že jsme na ni nazlobení a jdeme po nich, ale to taky není řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako já se nevymlovám. Jsem vinen a pokutu si zaplatim. Jo jel jsem rychle. Ale nebyl jsem pro nikoho nebezpecny a nikoho jsem neohrozoval. Uz jsem potkal par lidi co me v aute chteli zabit. Nekteri to proste nezvladli, ale par blbcu to dela opakovane a vedome riskuje svuj i muj zivot. Hlavne predjizdeni na neprehlednych mistech. Tem vsechno projde. Protoze policajt sedi nekde za budek a ceka az pojede normalni ridic nekde o 15 vic. To se pak nesmej divit, ze je lidi nemaji radi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Hmm.. tak ja se s vama taky podělim o svuj zazitek. Dneska jsem zajizdel novy auto co mame v praci a smerem z Hradce na Prahu me zmerili mimo obec a mel jsem tam 128. Hejzlidi maji novou A4 cervenou a jeli v kolone. Je tam chvilkama dloupruh tak jsem je tam svihnul. Pak jsem se divil proc me zase predjizdi. Najednou stahnuli svetr z majacku a rosvili na me.

Myslel ze policejni vozy musi byt oznaceny. Tedle nemel nic. A ten svetr pres majacky me taky dostal.

No tadle sranda me stala 2500,- , ale vubec nevim jestli mi sebrali nejaky body o tech rec vubec nebyla. Jen mi dal slozenku a rekl nashledanou. Jo a ze se mu libi auto.

Na moji zadost jestli by mi aspon za ty prachy dali tu fotku rikal, ze ji kolega nedelal.

Mozna jsem trosku trouba, ale v ty situaci.... jel jsem vic, ale bylo to mimo obec nikoho jsem neohrozoval. Jeste k tomu jsem mel auto na fkach vevnitr rozbalenou diagnostiku a spoustu dalsich veci. No moc me nesetrili.

Zdar M.

Člověče já bych nezastavil. Kdyby to auto mělo aspoň magnetický nápisy policie tak jo. Ale když vidím co se kolem děje, jel bych na nejbližší oddělení dálniční policie a tam bych na rovinu řekl, že jsem si nebyl jistej zda to jsou policajti. Vím, že když budeš chtít tak se daji udělat i pruhy a nápisy, ale takoje nápis si fakt může pořídit kdejakej debil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...