kemar Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Pokud nekdo potbuje tu ridici jednotku(krabicku s elektronikou) co je pod volantem a jsou do ni zapojeny i packy.... Tak ji mam. Je to z OII v plne vybave multi volant ESP Mam i krouzek pod volant se snimaci (fotodiodami) ESP Vice prez email nebo PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem zas "o krok dál" Sehnal jsem si ty kablíky k tomu volantu a vyměnil jsem je za ty staré, co jsem tam měl. Naivně jsem si myslel, že když je tam zapojím, tak ty čudlíky na volantu budou alespoň svítit, a ono světě div se nic nesvítilo a přestalo to i troubit. Tak jsem zas vše vrátil do původního stavu,aby to zas troubilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem zas "o krok dál" Sehnal jsem si ty kablíky k tomu volantu a vyměnil jsem je za ty staré, co jsem tam měl. Naivně jsem si myslel, že když je tam zapojím, tak ty čudlíky na volantu budou alespoň svítit, a ono světě div se nic nesvítilo a přestalo to i troubit. Tak jsem zas vše vrátil do původního stavu,aby to zas troubilo. Ahoj Fansi, jak si na tom se zapojenim Aux vstupu do stareho Streamu pres konektor CD menice ?? Diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem zas "o krok dál" Sehnal jsem si ty kablíky k tomu volantu a vyměnil jsem je za ty staré, co jsem tam měl. Naivně jsem si myslel, že když je tam zapojím, tak ty čudlíky na volantu budou alespoň svítit, a ono světě div se nic nesvítilo a přestalo to i troubit. Tak jsem zas vše vrátil do původního stavu,aby to zas troubilo. Ahoj Fansi, jak si na tom se zapojenim Aux vstupu do stareho Streamu pres konektor CD menice ?? Diky H. Odpověděl jsem na AUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Fan!s - a nemáš nejaké fotky, ako to celé vyzerá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Ak na to raz príde, tak si vymením bežný volant za multifunkčný a určite to spravím sám. tak to bych se hned hlasil o ten tvuj z ty RSky,teda jestli to neni jen obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Neboj, bude k dispozícii, ak by sa ten multif. zadaril! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 (editace) Budu měnit u O II čtyř za tříramenej volant a zajímá mě jestli je štekr k airbagu stejnej nebo musí být k tříramenýmu jinej. Mám ESP na co si mám dát při výměně pozor? Dík Editováno: 23. Říjen 2006, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 na začátku tohodle tématu se píše, že za 3 stovky nemá smysl se s tím babrat a riskovat, že ti bag urazí makovici. Dej to do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Tak jsem zas "o krok dál" Sehnal jsem si ty kablíky k tomu volantu a vyměnil jsem je za ty staré, co jsem tam měl. Naivně jsem si myslel, že když je tam zapojím, tak ty čudlíky na volantu budou alespoň svítit, a ono světě div se nic nesvítilo a přestalo to i troubit. Tak jsem zas vše vrátil do původního stavu,aby to zas troubilo. Ahoj Fansi, jak si na tom se zapojenim Aux vstupu do stareho Streamu pres konektor CD menice ?? Diky H. Odpověděl jsem na AUX Něco nového se zapojením volantu..přišlo se na to, proč to nejde a po dokonceni netroubí? Editováno: 4. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Nazdar chlapi, nevíte nahodou jestli pasuje volant z OII do OctavieI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 tak to nevím, záleží, jestli tam bude stejný tisícihran. Navíc je tam snímač natočení volantu, ale to by teoreticky mohlo být všechno stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Tak tím je to daný, Rocky má asi smůlu, leda by si kvůli pořídil rovnou celou O II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Do montáže klidně půjdu já ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 jdi do toho po hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 To tam musí pasovat. Superb a OI má stejný volanty a volant z OII do superba uplně v pohodě jde. Akorát se musí předělat konektor airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Aby pak člověk nedopadl jak bezhlavý rytíř, nebo místo hlavy pytel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Tak pasuje nebo ne??? A je to složité to předělání? Dal bych to do Auto škodovky kdyžtak, tam by to mohli zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 U Vaskka jsem pochopil, že to jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Není to problém přehodíš štekr u airbagu a jeto. Jak bylo psáno volant z OII jde do superba a tam pasuje zase z OI tak no problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Do škodovky to nedávej, tak ti řeknou už mezi dveřma, že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 jdi do toho po hlavě Jak jsem psal, půjdu, dělám podobné věci v práci docela často ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Kdyby to šlo na stopéro vyměnit tak bych nějaký volant koupil z OII, pokud ho tady někdo prodá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Tak výměna za multifunkční se zdařila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.