Mr.Tvola Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ahoj. Praskla mi žárovka u mlhovky (H1) a chtěl bych ji sám vyměnit. Chci se zeptat, jak moc je to pracný, resp. jestli je to vůbec možný a jestli je kvůli tomu potřeba sundat přední nárazník a nebo to jde nějak bez toho. Mlhovky mám nakódovány jako denní svícení, tak to chci dát do kupy. Jedná se o RS kulaté mlhovky. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 (editace) Vyčerpávající odpověď. Taky by se mi šikla podobná příručka. Děkuju moc Edit: Žárovka vyměněna, s tímhle postupem práce na 5 minut a co mě překvapilo, že je to vesměs montování poslepu, ale vše jde vcelku snadně. Ještě jednou dík Editováno: 10. Červen 2014, autor: Mr.Tvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 ten obrázok je z Návodu na obsluhu čo býva vo vozidle...ty ju nemáš??... ...inak si ju môžeš stiahnuť na stránkach škoda-auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Bohužel nemám. Dík za tip, mrknu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/owners-manuals.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Ať hledám jak hledám... Nikde nemůžu najít verzi Scout, RS... Obyč A5 jsem si stáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Ten nenajdeš, manuál je jen jeden univerzální pro všechny varianty OII. Najdi si tedy vyhovující podle roku výroby a stáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Klír Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Čau potřebují poradit mám škoda octavia 2 rs 2009 a chci si zatmavit mlhovky a nevím jak ji demontuji poradí někdo ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Není to náhodou ten návod (nákres) od libera o pár řádků výš... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Klír Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Uz jsem na to přišel ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leri000 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) Keby niekto potreboval vedie ako sa demontuje hmlovka na Octavií 2 RS preface tak tu je jeden spôsob, mne to video dosť pomohlo. Demontáž hmloviek RS Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: leri000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.