Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaues,

po delší době se na Vás zase obracím s prosbou o radu. Mám superba 2,5 TDI, 2004, 120 kW, 202 000 najeto. Delší dobu mě trápilo takové ,,klepání´´ celého auto při vyšších rychlostech(cítit na volantě, v sedačce ...). Na zadní nápravě jsem měl takový levnější pneumatiky a všiml jsem si, že jsou docela oskákaný(jak z D1). Sundal jsem je, a dal jiný. Zlepšilo se to, ale nezmizelo to(,,klepání´´). Nemá někdo podobnou zkušenost?

Předem díky za rady a informace! Superbo ;-)

Vloženo

Kola jsou nové a nijak kopnuté nejsou. Převážený jsou taky správně. Někdo jsem zaslechl, že by mohlo dělat neplechu, pokud jsou špatný zadní tlumiče. Mohlo by se to projevit i takto?

Vloženo

Hmm, tak to už nevím. Byl jsem u toho, když ty kola převažovaly a zjišťovaly zda nejsou bouchnutý. Vše bylo ok. Zkusím koupit ještě dvě nové pneu, ať tam jsou všechny čtyři. Jestli to nezmizí, asi mě odvezou ... :-)

Vloženo

tak tak, nám na firemnom ducate robilo to isté, kolesá vyvážené po zime ale dali sme ich vyvážiť znovu. trošku to pomohlo ale stale to triaslo a dalo sa to 3.krát vyvažovať do iného servisu a odvtedy pohoda...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...