Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, zajímala by mne jedna věc.Mám Rapida s manuální klimatizací.Funguje dobře, jen by mne zajímala jedna drobnost.Dřív jsem měl F1 a tam jsem pro +- optimální teplotu měl nastaven ovladač ve vertikální pozici, prostě přesně v polovině rozsahu.

Automaticky jsem to tak nastavil v Rapidu a v téhle poloze to tedy moc nechladilo.Pro optimální teplotu +-22° to musím mít cca v horizontální poloze (jako když je velká ručička na hodinách v poloze tři čtvrtě).

Chápu, že to není asi žádná závada.Je mne zajímalo, jestli to tak máte taky?

Jenže v jedničkové Fabii nikdy nebyla manuální klimatizace. To je docela rozdíl, mít Climatic (F1) a manuál (Rapid). Climatic totiž umí udržet nastavenou teplotu (třeba těch 22°C) za měnících se podmínek, zatímco manuální klima ti dává stejnou teplotu pořád a nereaguje na změny (osvícení interiéru sluníčkem, stín, atd.).

já to mám tak nějak třičtvrtě jak píšeš, někdy za deset minut celá :-)

Klimu jsem měl zapnutou za ty 2 měsíce několikrát, vždy naplno a bylo mi akorát

• 2 týdny později...

to máš fajn , mna to prinutilo prestavať octu na climatic , bud mi je zima alebo teplo a manuál je vec z čias felicie ...

• 2 roky později...

Ahoj, mám manuál a když ji zapnu, tak se mi vždy automaticky sepne i vnitřní okruh. Dělá vám to taky, nebo je to jen nějaká chyba.Co jsem měl jiné značky, tak tam se to nijak nespoluzapínalo..

Výřez z návodu:

REC.jpg

Stačí, ak regulátor teploty nedáš až na doraz na modrý bod, ale nastavíš ho pred modrý bod a vnútornú cirkuláciu ti nezapne.

Dík moc za radu. Příště si už přečtu pořádně manuál.;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.