Srpen 30, 20169 r Ahoj, chci se zeptat asi jste to tady už někde řešili a předem se za to omlouvám. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe opravit tohle poškození laku ? Jedná se o O3 barva Modrá Pacific. Moc děkuji.
Srpen 30, 20169 r Kdyby doslo na lak... Tak na zlicine (provozovnu ma v garazich globusu) je sikovna firma - http://www.paintfixpro.cz) ktera umi podobne opravy v hodne slusne kvalite za cenu o dost nizsi oproti pripadnemu laku v autorizaku)... Mel jsem tam dve auta a vysledek byl dobry.
Srpen 30, 20169 r před 44 minutami, davehr napsal: Ahoj, chci se zeptat asi jste to tady už někde řešili a předem se za to omlouvám. Příště se neomlouvej a raději pořádně hledej, ať to nemusí za tebe dělat někdo jiný! Téma tady samozřejmě již bylo a nacházelo se jen o pár řádků níže... Sloučeno.
Srpen 31, 20169 r Díky, tak výsledek očekávám takový, aby to nebylo moc poznat, i když je mi jasné, že zblízka to určitě poznat půjde pokud to udělám lakovací tužkou.
Září 2, 20169 r Keď by si našiel šikovného detailera v tvojom okolí ktorý má skúsenosti s takými opravami tak nespoznáš nič. Chce to zakvapkať lakovacou tuškou a následne preleštiť - ak treba opakovať viac krát.
Září 2, 20169 r jasne za par kacek moooc muziky,obdivuju ze vubec takovou blbost nekdo resi na foru,si zajed do nejblizsi lakovny a tam se domluv,bud si to zatri nebo prestrikat,ale spis bych to videl na oloupany lak nez nejake podreni,zkus reklamovat
Duben 10, 20196 r Mam hnedou metalizu. Jak pracovat s opravnou tuzkou? Nejdriv barvu, nechat zaschnout, pak rozlestit a nasledne nanest lak, ten nechat zaschnout a take rozlestit? Ci jaky je postup? Pisete ze bezbarvy lak zmeni odstin?
Květen 15, 20196 r Páni,vase skusenosti s tymto setom na drobne tukance na narazniku?Navod je prilozeny,ale nie je mi celkom jasny.Samozrejme pred nanasanim poriadne vycistit.Prva sa nanesie transparentna farba a ta sa prekryje tym bezfarebnym lakom?Po zaschnuti predpokladam poriadne dolestit aby korektura splynula.
Květen 15, 20196 r Se obávám, že máš svérazný výklad slova transparentní. Nejsi politik? První jde barva, pak lak
Květen 15, 20196 r Naopak,stranim sa jej ako cert kriza.Kazdopadne,zvazim do buducna svoje vyjadrovanie aby to v niekom neevokovalo nejaku politicku prislusnost...a dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.